چرا نداریم ؟نقل قول:
4پورت TP-LINK TD-8840
4پورت وایرلس TD-8960N
برای دانشجو ها همون TD-8840کفاف میکنه.
قیمت 45 .با گارانتی تعویض
با گارانتی شرکتی 42.
Printable View
چرا نداریم ؟نقل قول:
4پورت TP-LINK TD-8840
4پورت وایرلس TD-8960N
برای دانشجو ها همون TD-8840کفاف میکنه.
قیمت 45 .با گارانتی تعویض
با گارانتی شرکتی 42.
تو سایت crm اندیشه میشد تمدید موقت زد و تا 3 روز یا 300 مگ مجانی استفاده کرد که دیگه باطل شد زنگ زدم پرسیدمنقل قول:
قبلاً به خاطر نوسان برق مدم ریستارت میکرد دانلود قطع میشد الان نمیدونم چرا قطع میشه البته دیشب خوب بود قطع نشد :31:
گزینه تمدید موقت هست اما خاموشه
همیشه اینطور بوده جز وقتی شارژت تموم میشه ویا منفی میشه روشن میشه
اولاً من دیشب شارژم تموم شد رفتم تو سایت تمدید موقت کار نمیکردنقل قول:
دوماً زنگ زدم خودشون گفتن تمدید موقت رو برداشتن
حالا واسه شما downstream رو زیاد کم نکردن آوردن رو 1500 شاید تمدید موقت رو هم ور ندارن احتمالاً پارتیتون کلفته :31:
با سلام خدمت دوستان. من قبلا هم یه سوال اینجا مطرح کردم که شما تا حدودی بهش جواب دادین. حالا یه بار دیگه مشکلم رو میگم و اینکه چه کارایی در موردش کردم.
من حدودا 15 روز پیش یه سرویس 128 از اندیشه گرفتم. انتظار داشتم مثل بقیه دوستام با سرعت حدود 60 دان کنم تا حداقل یه کم جای دانشگاه رو که دیگه تموم شد پر کنه. :41: اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.
حالا من میخوام ازتون بپرسم اقدام دیگه ای هست که بشه انجام داد؟ آیا دلیل دیگه ای برای این کمبود سرعت به جز بالاییها هست؟
در ضمن من لاهیجانم و Downstream من 572 هست
ضمنا این رو هم بگم که تو این 15 روز فقط یه روز اونم 4-5 ساعت سرعت دانلودم بین 60-70 بود
از اینکه اینجا این سوال طولانی رو پرسیدم معذرت میخوام و بابت راهنماییهاتون پیشاپیش ممنون
تو چه خوب یادت موندهنقل قول:
نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
فقط روزا بالاست
پارتی هم ندارم
شمانقل قول:
Downstream
پایینه اما سرعت شما باید به 60 برسه البته در اصل 70.1 اما خوب هیچ وقت به حد اکثر نمیرسه
و اینکه Rapidbaz و Rapidpars سایت خوبی واسه دانلود نیست شما ازلینک دانلود مستقیم (اونایی که باکد:http://p30world.ir
شروع میشه) دانلود کن هر چی بود ببین به سرعت مورد نظر میرسی یا نهکد:http://share724.com/
اینم بگم
Downstream اکثرا مشتریا رو 1077 هست که معولا سرعتشون طرفای 100 میچرخه
اگه سرویس 128 نامحدود داشته باشی معمولا سرعت در حد ستاندارد و حول و حوش 20 هستشنقل قول:
صرفا سرویس های محدود سرعت دانلودشون بیش از حد استاندارد هستش
البته شاید در شهر لاهیجان سرعت سرویسهای محدود فرق داشته باشه
مگه میشه همسایه آدم سرعتش بالا باشه خودش سرعتش پایین باشه :18: پس مشکل از داخل خونستنقل قول:
به سیم تلفنتون اسپلیتر وصله؟
تا حالا اون سایتایی که دوستات با سرعت بالا ازش دانلود میکنن امتحان کردی؟
مودمت مشکل نداره؟(اگه میتونی با مدم یکی از دوستات یه تست بکن)
اینا چیزایی بود که فعلاً به ذهن من میرسه
mtx جان شوخی میکنما ناراحت نشی :46:نقل قول:
تو چه خوب یادت مونده
نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
فقط روزا بالاست
پارتی هم ندارم
به تلفن اسپلیتر وصله. تا حالا به تعویض مودم فکر نکرده بودم. باید اینم امتحان کنم.نقل قول:
یه سوال دیگه که دارم اینه که هیچ بخشی از این سرویس به مخابرات ربط داره مثلا اینکه اونا تو مخابرات یه اشتباهی کرده باشن؟
از همه دوستان ممنون