هیچ راهی نداره....نقل قول:
یعنی تو نسخه PC دونفره نمیشه ؟؟؟ یعنی هیچ راهی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
Printable View
هیچ راهی نداره....نقل قول:
یعنی تو نسخه PC دونفره نمیشه ؟؟؟ یعنی هیچ راهی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
نهنقل قول:
مگر چند تا پی سی شبکه بشید ، مثل گیم نت
من یاده Pes رو میشد بین کنسول و PC شبکه کرد بازی کرد . این اویل 5 هم میشه ؟
سلام
من روی یه سیستم بازی رو تموم کردم حالا میخوام بازی رو روی یه سیستم دیگه اجرا کنم و همچنین ادامه بازی بیاد ولی وقتی ذخایر بازی رو توی My Documents مریزم ذخایر رو نمیخونه یعنی پروفایل رو میخونه ولی همه مراحلی که رفتم قفل شدن و باید از اول شروع به بازی کرد!
کسی میدونه من چکار باید بکنم!؟
سلام
من چند وقت پیش بازی رو رو نرمال تا آخر رفتم و یه اصلحه وا شد
بنا به دلایلی اون سیو پاک شد
حالا رو آماتور-نرمال-سخت-پروفشنال تا آخر رفتم هیچی هم وا نشده!!!
سلاح های ویژه و بینهایت کردن تیر سلاح ها در RE5نقل قول:
سلام
من چند وقت پیش بازی رو رو نرمال تا آخر رفتم و یه اصلحه وا شد
بنا به دلایلی اون سیو پاک شد
حالا رو آماتور-نرمال-سخت-پروفشنال تا آخر رفتم هیچی هم وا نشده!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4293828&postcount=3510
تازه با بازی مایکل اسکوفیلد از رار از زندان!!!:8:نقل قول:
___
آقا بازیو اجرا میکنم سریع می پره بیرون!چه کنم؟
رو 360 هنگام بازی انگار یه خط افقی وسط صفحه هست مثل اینه جدا میکنه هنگام چرخیدن یا تو دمو ها هه........... بازی هم شرکتی هست چرا
سلام. یه بار خودم این بلا سرم اومده. کل چیزایی رو که به دست آورده بودم با تعویض ویندوز از دست دادم. کپی save ها به گفته ی سایت های خارجی غیر ممکنه. شاید بتونید با duplicate کردن کامل پروفایل این کار رو انجام بدید.نقل قول:
:40::40::40::40::40:
از Save Game Unlocker مخصوص این بازی استفاده کنید ، حجمش زیاد نیست - توی تورنت بگردید هست . منتها یادتون باشه که نمیتونید سیو رو کپی کنید ، فقط میتونید آنچیزی که از دست میدید رو برگردونید روی یک سیو جدید .نقل قول:
البته اگر بازیتون اورجینال بود این مشکل رو نداشتید ، سیوتون رو منتقل میکردید روی سرور های مایکروسافت و لایو و بعد دوباره ریکاور میکردید .