خب.متاسفانه بازی مساوی تموم شد...نمیدونم چی بگم....فقط میگم اسپانیول هر چفدر هم خوب بود در حد نام رئال نیست که بیاد تو سانتیاگو از ما امتیاز بگیره.ولی فوتباله.به اسم تیم ها توجهی نمیکنه...
خب.متاسفانه بازی مساوی تموم شد...نمیدونم چی بگم....فقط میگم اسپانیول هر چفدر هم خوب بود در حد نام رئال نیست که بیاد تو سانتیاگو از ما امتیاز بگیره.ولی فوتباله.به اسم تیم ها توجهی نمیکنه...
این چرا این جور شد...
من نیمه اول رو نتونستم ببینم اما نیمه دوم اسپانیول چیزی نداشت ئاسه گفتن که ....
چقدر موقعیت از دست رفت...
نمی دونم چرا وقتی میرزایی گفت چهار دقیقه مونده بازی تموم شد فکر کردم شوخی می کنه خیلی زود بازی تموم شد انگاری...
نیمه اول بازیه اسپانیول چه طور بود....
توقع نداشتم رئال این جوری کنه...
چقدر از این نتیجه مساوی بدم میاد...
راستی بازی بعدی کیه...
من برنامه هارو داشتما ذخیره کرده بودم اما هاردم فرمت شد همه چی رفت ...
بازی با بارسلونا می دونید کیه؟
خبری ام از روبن داشتین بزارین ببینم باز چی شد...
ولی نیمه دوم بازیه قشنگی بود حیف که مسادی شد رفت...
امیدوارم بازی بعد جبران بشه.....
رئال ...رئال همیشگی نبود...
اگه روبن مصدوم نمیشد می بردیم ...
حیف شد باید می بردیم امتیازش خیلی مهم بود
ولی عیب نداره وقت برای جبران هست
این درنته رو باید بندازیم بره ...
فقط بلده موقعیت ها رو خراب کنه ...
خیلی بی تجربس
فردوسی پور بی طرفه؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!نقل قول:
راستی من فکر میکردم مزدک ابله رئالیه ولی فهمیدم اینطور فکر کردن ابلهیه چون تمام کسانی که درسازمان هستن ضد رئالی هستن اون از خرس گنده خیابانی و اون از پیمان و غیره و علیفر و اسماعیلی و تنها شاید فردوسی پور خوب باشه چون بدون اینکه از تیمی طرفداری کنه گزارش میکنه این مزدک هم اومده بارسا 20 موقعیت گل داشت خوب به ... لا اله به من چه که چند تا موقعیت گل داشت ولی خوب در کل به نظر من حق هم داشتند رئال رئال همیشگی نبود.
پیمان یوسفی هم فقط عشق استقلال داره....
در کل مجریا اینطورین...:
فردوسی پور:اولش رئال رو دوست داشت(بخاطر زیدان وقبلش هم فیگو)..اما بعد از رفتن رونالدینهو به بارسا طرفدار اون تیم شد...البته بعید نیست که بخاطر رونالیدنهو این دفعه طرفداره میلان شه....
خیابانی:عشق هانری!هر جا که هانری بوده اونم طرفدارش میشه...یه زمانی هی میگفت آرسنال...حالا هم میگه بارسا...اگه حتی هانری بیاد استقلال(با وجود اینکه جواد پرسپولیسیه!)اونم میشه استقلالی!: دی
یوسفی:گفتم که عشق استقلال داره(دمش گرم!: دی)یادم میاد که تویه بازی استقلال توپ دست یه مهاجم استقلال تویه محوطه شش قدم بود و این یهو درومد گفت"بزن دیگه"!!!!: دی...اما در کل از تیمای اروپایی تغریبا طرفداره رئاله...
میرزایی:تا حالا کسی رو اینقدر عاشق ایتالیا ندیدم!جام جهانی کره و ژاپن رو اگه بیاد بیارید،بازی ایتالیا و کرواسی که دوتا گل ایتالیا آفساید اعلام شد(انصافا داور اون بازی رید و کلن هم حروم شد)اشکش درومد!در مورد باشگاه هم از تیمای اسپانیایی بارسا رو بیشتر دوست داره...اما نه به اندازه تیمای ایتالیایی!
علیفرد:عاشق لیگ انگلیس! والبته منتقد دفاع 4 نفره خطی!: دی..ولی اگه بهش پیشنهاد کنن که دوتا بازی هست،یکی انگلیس و یکی هم از لیگ اسپانیا که پولی که برای اسپانیا میگیری بیشتره،حتما انگلیس رو انتخاب میکنه!
رضا جاودانی:میدونم مجری نیست!اما خوب طرفداره رئال...یادم نمیره که چه کل کلایی تویه برنامه های مربوط به فوتبال با فردوسی پور میکرد...دمش گرم....
خواهش میکنم نشید مثل بارساییها!نقل قول:
3- کاناوارو هرچه سریعتر باید برگرده ناپولی
دیدید چیکار رونالیدنهو کردن؟!؟!؟ما هم داریم همون کار رو میکنیم...
من اصلا حاضر نیستم که کاناوارو رو از دست بدیم...درست که از هر 10 بازی تویه 2-3 تاش ضعیفه(که البته دیشب اصلا تغصیرش نبود...)اما تویه 7-8 تای بعدی خوبه و تویه 4-5 هم که عالیه....زمان اوج بارسا و رونالدینهو یادم نمیره که چطوری این رونالدینهو رو سوسک کرد!
اینقدر بهش بد نکنیم...منکه دفاعی به این خوبی ندیدم...حیف که یخورده سنش زیاده..وگرنه حرف نداره...درنته رو موافقم...اما فابیو خیلی خوبه...
مشکل دفاع رئال مدافعین کنارین....هاینزه یکی از بازیکنای محبوب منه...اما دیشب ضعیف بود و کلن هم خیلی نفوذ میکنه...راموس هم که واقعا من نمیدونم چش شده؟!؟!اما بازم اونم خیلی نفوذ میکرد و دفاع خالی میشد...
کاسیاس هم من گفتم که نباید ببریمش تویه حاشیه و خود هواداران رئال این بلا رو سرش آوردن...من اگه جای شوستر باشم،یه دو-سه تا بازی میذارمش بیرون تا بخودش بیاد....اینقدر گفتیم که باید بشه بهترین که دیشب توپ رو میزد تو اوت ومیخندید!!!!
در کل تیم به یخورده شوک نیاز داره...مثل نیمکت نشینی ایکر...نیمت نشینی راموس...
سلام:
گرچه مساوی بسیار ناراحت کننده است ولی من فراموشش کردم و بهتر هستش که به اینده فکر کنیم و بازیهای که در پیش داریم و رئال دو هفته دیگر مقابل اتلتیکو مادرید بازی خواهد داشت و از همین الان باید به فکر اون بازی بود .
ایول ....
روبن هم مصدومیتش زیاد جدی نیست ....
ممنون ممد جان ( عیب نداره میگم ممد ؟؟؟ یا بگم محمد ؟؟ یا فرقی نمیکنه ؟؟ :دی)
رئال تو دربی مادرید باید روی بارسلونا رو که تو این هفته 6-1 اتلتیکو رو برده کم کنه و کمه کم 7 گل بزنه . هر چند این بارسلونائی ها هم کم رو ندارن
محمد خیلی ممنون...کارت عالیه...