اين پست رو دارم با p990 ميدم :31:نقل قول:
Printable View
اين پست رو دارم با p990 ميدم :31:نقل قول:
خب الحمدلله هرچند خيلي كم ولي تونستيم زحمات شما رو توي تاپيك هك جواب بديم:46:نقل قول:
فقط سایز نیست که.نقل قول:
کیفینی که میبینم فقط از دوربینای حرفه ای بر میاد!
خوب اگه میشه عکس اورجینال بدون ادیت که حاوی اطلاعات اگزیف باشه رو بذار تا همه کف کنیم.
راستش تا به چشای خودم نبینم باورم نمیشه
نه آقا هیچ مشکلی نداره من فارسیش کردم بدون مشکل فقط کافیه فونت فارسی رو بریزی توی قسمت resource تا فارسی بشه . فونتهاروهم بگردی توی سایت پیدا میکنی .نقل قول:
والا الان به اون قبلي ها دسترسي ندارم فعلا يكي ديگه به همون صورت گرفتم كه برات ميزارم تا ببيني كار خواصي نداره فقط فوكوس رو روي ماكرو بزار و بعد از نزديك سوژه عكس بگير به همين سادگي.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید و اعضای محترم فروم
من تازه عضو این فروم شدم و باید بگم یکی از بهترین فروم ها هست الان برایم چند سوال پیش اومده البته وقت نداشتم فروم های قبلی رو بخونم چون ممکن است جواب سوالاتم رو پیدا کنم ولی خوب هم حجم فرومها زیاد است و هم من زیاد وقت خالی ندارم چون دوشیفت کار میکنم به هرحال امیدوارم یه نفر بامعرفت جواب سوالاتم رو بده
و اما سوالات من در مورد گوشی p990
1- من داخل دفترچه تلفنم حدود 65 تا تلفن ذخیره کردم و میخوام که اونهارو توی سیم کارتم ذخیره کنم ولی بعد از ارسال تقریبا 8 تلفن پیغام پر شدن فضای سیم کارت می یاد درحالی که سیم کارت خیلی بیشتر از اینها باید فضا داشته باشد درضمن نام های تلفنی من بصورت فارسی نوشته شده آیا این تأثیری دارد؟؟
2- من نسخه فریم ور گوشیم رو آپدیت کردم به نسخه R6E28 اولا آیا این آخرین نسخه موجود هست و ثانیا با مستر ریست کردن یا فرمت داخلی (اینترنال فرمت) فریم ور جدید از بین می رود یا نه؟
3- زمانی که از یک گوشی دیگه با بلوتوث یک فایل مثلا یک عکس یا فیلم را دریافت می کنم بعد از دریافت ابتدا داخل قسمت مسیج ها می شود که باید از انجا گزینه سیو کردن را زد و دوباره درجای دیگر ذخیره کرد آیا راهی وجود ندارد که با دریافت یک فایل از طریق بلوتوث بصورت مستقیم به داخل مکان دلخواه از رم گوشی کپی شود؟؟
4- میدونم تکراری هست ولی بالاخره در تنظیم قسمت لوکیشن بهترین گزینه ( current-home-zone) برای تنظیم باید چگونه باشد؟
سلام و تبریک جهت ورود شما:10:نقل قول:
در مورد سوال اول:در قسمت contacts گزینه منو رو بزنید و از اونجا گزینه view folder رو باز کنید و از منوی باز شده sim رو انتخاب کنید,حالا تمامی شماره های موجود داخل سیم کارت نمایش داده میشه و شما میتونید تمامی اونها رو پاک کنید و دوباره قرار بدید.
در مورد سوال دوم:این آخرین ورژن هست و نه با مستر ریست و نه با فرمت حافظه داخلی تغییری نمیکنه و تنها برنامه های پیش فرض پاک میشه.
در مورد سوال سوم:شما باید یه سری به اینجا بزنید:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
در مورد سوال چهارم:من متوجه نمیشم یکمی واضحتر بگو:2:
آقا من شرمنده شما هستم صبح به عکسها دسترسی نداشتم آخه تو کتابخونه بودم.نقل قول:
الان میزارم:اینم خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختوننقل قول:
در مورد سوال اولم كه گفتم نمي تونم دفترچه تلفنمو به داخل سيم كارت كپي كنم بازم مشكل دارم در اصل من تمام محتويات داخل سيم كارت رو پاك كردم و كاملا خالي هست بعد تمام كنتاكتهامو انتخاب مي كنم و گزينه add to sim رو انتخاب مي كنم كه شروع به كپي كردن مي كنه ولي بعد از حدود كپي كردن تقريبا 8 تا شماره پيغام too big ظاهر مي شه و كپي قطع مي شه حالا ميگيد چكار كنم؟؟؟
منظور ایشون فارسی کردن پوسته گوشی بود مثل منو ها و پیغامهایی که میاره.اینم 90% انجام شده ولی مشکل داره.نقل قول: