برا همه فعاله اگه نیست زنگ بزن فعالش میکنننقل قول:
Printable View
برا همه فعاله اگه نیست زنگ بزن فعالش میکنننقل قول:
خوزستان به لحاظ اینترنت فقیرترین استانه ایرانهنقل قول:
الان زنگ بزنم بیچاره داره خواب هفت خوان رستم رو میبینه :n09:نقل قول:
ربطی به این نداره سرمایه پارس آنلاینو نمیشه با مخابرات مقایسه کرد کلا مخابرات هر استانی واسه خودش کار میکنه ولی پارس آنلاین اینجور نیست همش از تهرانهنقل قول:
خوبی مخابرات هم همینه اگه سرمایه پارس آنلاینو داشت الان ما شبانه رایگان درست و حسابی نداشتیم برا اینترنت باید بگردی دنبال شرکتای فقیر الان بهترین شرکتا مخابرات و فن آوا هستن فن آوا دیگه ببین سیستمش چقدر قدیمیه که adsl2+ هنوز نداره
ولی با این حال مخابرات خیلی اذیت میکنه راستی فرشاد چرا اینترنت مخابرات روی مودم خودش بهتر جواب میده من یه مودم ایسوس دارم یا یه مودم اشنای اول مارک ARGNET این مارک مخابرات سرعت رو بیشتر وصل میکنه تنظیمات هر دوتا مودم یکی هست ولی با مودم مخابرات با سرعت بالاتری وصل میشه :n27:نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
بستگی به چیپ مودم دارهنقل قول:
سرویس 1مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم 1مگ بصرفه تر از 2مگه تفاوتشون تو 100کیلوبایته 2مگ اگه سرعتش 900کیلوبایت بود خیلی خوب میشد
شایان برا تو ipعوض نشد؟
دیدم یدفعه دانلود قطع شد رفتم تو تنظیمات دیدم 2.189 رفته و 37.221 جاش اومده لینک هم نپرید فقط ipعوض شد!:n29:
نه برا من عوض نشدهنقل قول:
احتمالا snr خیلی اومده پایین ایپی پریده
پس دانلود امشب هم پر پر شد :n02:
آره 37.221 اومد سرعتش اسمی شده ولی سرعتش خوبه داشتم دانلود میکردم مجبورم بزارم فردا بقیشو حالم از سرعت 130بهم میخوره:n21:نقل قول:
الان با DMT اس ان آر دان استریمو کشیدم رو 18 ولی نمیدونم چرا اس ان آر آپ استریمم اینقدر وضعش خرابه هی میاد رو 4 دوباره میره رو 11:n21:
اتوماتیک چقدر خوب بود اصلا مشکلی نداشتم:n27:
از صبح نتم قطع شد خوشحال شدم گفتم الان ibs از کار میفته و ipمون آزاد میشه حالا که وصل شده میبینم ibs از کار نیفتاده:n21:
این snr آپ استریم لعنتی نمیدونم چرا اینقدر پایین اومده:n21:
ادرس Ibsچیه؟؟؟
ظاهرا امروز وضعیت خیلی بهتر شده
پکت لاس هم اصلا نیست دیگه :n19::n19::n20::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع نت من پس از قطعی از صبح تا ساعت 4 عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ibsng هنوز که باز نمیشه؟
امروز وضع نت خیلی خوبه
5.233
انگار وضع ابادان بهتره اهواز که داغونهنقل قول:
اینایی که 5.233 هستن ( یکی از دوستان اهوازی هم اینجا هستن) وضعشون امروز خوبه . چند روز پیش هم ما هم مشکل داشتیم پینگ به شدت بالا بود . سایت رو به سختی باز میکرد .نقل قول:
نصف اینترنت قطعه
نصف دیگش هم سرعتش داغونه
سایتهای خارجی هم که بای بای
بعد از قطعی از صبح تا ساعت 4 عصر پینگ=900ms چی فکر میکردیم چی شد!
گفتیم الان بعد از قطعی ها ibs از کار میفته و ipهامون آزاد میشه:n21:
از امروز صبح نت افتضاح شده
خیلی وقته ibs از کار نیفتاده سابقه نداشته اینجور باشه حداکثر 2ماهی یک بار از کار افتاده ولی الان چند ماهه از کار نیفتاده
مشکل پینگ هم مثل اینکه سراسریه الان به تاپیکای دیگه سر زدم اونا هم وضعشون خوب نیست حالا ما که ipهامون قفله دیگه بدتر
:n28::n35::n30::n14::n34:
چه کنیم !
تا ipهامون آزاد نشن همینهنقل قول:
یادمه اونموقع که که ipها آزاد بودن پینگ بیشتر اوقات 130 بود یادش بخیر سرعت تک کانکشن هم همیشه فول بود
نمیدونم هدفشون از محدود کردن ipها چیه چه سودی میتونه واسشون داشته باشه؟!
دوستان کیا با ضحی کیش اشتراک دارن؟
من پینگم با ادرس 8.8.8.8 روی 120 تاست ولی سرعت خیلی بده :n29:
از ساعت 1:45 یهو پینگ اومد زیر 200 خوبیش اینه که روزا هر جور باشه موقع شبانه رایگان درست میشه:n01:
توام کارت فقط اینکه دل ما رو بسوزونی :n02:نقل قول:
فرشاد وضعیتم نسبت به دیشب بهتره ولی با این حال رضایت بخش نیست :n35:
من 1مگ دارم سرعتم الان در حالت عادی 250کیلوبایته ولی 2شب پیش یه پراکسی پیدا کردم که اول آی پیش با 46 شروع میشه الان که فعالش کردم سرعتمو از 250برد رو 550نقل قول:
قبلا مخابرات خودش این رنج ipرو داشت خیلی سرعت و پینگ خوبی هم داشت ولی خیلی وقته دیگه از ipهای مخابرات حذف شده
لینکم پرید باز:n27:
نمیدونم چرا صاف ساعت 2.5 لینک میپره دیشب هم همین موقع اینجور شد:n21:
برا من ساعت 3 میپرهنقل قول:
اینا حتما یه برنامه ای چیدن که بعد از ساعت 2 لینکا بپره و سرعتا اسمی بشهنقل قول:
برای منم اسمی شده :n27:
حتما یه کاری کردن یعنی چی بود از صبح تا ساعت 2 لینکم نپرید صاف ساعت 2به بعد لینک بپره!
سلااام دوستان میشه ادرس سایت پرتک رو واسم بزارید؟؟خیلی احتیاج دارم
كسي هست كه شبا مودمش اتوماتيك ريستارت نشه؟
فرشاد مشکل از snr خطهنقل قول:
من مشکلی ندارم :n02: