حذف شدن و دیگه قابل خرید نیستننقل قول:
Printable View
حذف شدن و دیگه قابل خرید نیستننقل قول:
من خطم تا داخل خونه فیبر نوریه و برای من رو روی 100 مگ بستن :n04::n04::n04:نقل قول:
سرعت دانلودش هم از 100 مگ بر ثانیه اصلا پایین نمیاد و واقعا کووووولاکه
توی این 2 روز 117 تا فیلم و 18 تا بازی دانلود کردم :n38:
فقط امیدوارم آخر ماه یه قبض نجومی نیاد برام
سلام. دوستان یه سوالی.
توی این سرویس های جدید، مثلا سرعت 8 مگ که 360 گیگ حجم ماهیانه داره و با توجه به ضریب یک چهارم واسه ترافیک خارجی اگر همشو ترافیک خارجی استفاده کنیم یعنی در واقع 90 گیگ حجم داریم درسته؟؟؟
شاتل هم دقیقا همین سرویس 8مگ رو با 350 گیگ حجم میده منتها با ضریب یک دوم. یعنی در صورتی که همشو ترافیک خارجی مصرف کنیم 175 گیگ واقعی داریم؟
قیمت هر دو هم 50000 تومن هستش:n13:
خودت جواب خودتو دادی دیگه ضریب شاتل یک ب دو هس و ضریب مخابرات یک به چهارنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
میخواستم مطمئن بشم که درست حساب کردم یا نه!!!نقل قول:
با این حساب میشه گفت قیمت مخابرات تقریبا دو برابر شاتل هستش:n24:
تازه فن آوا با همین 50هزار تومن سرعت 8مگ رو با 200 گیگ حجم خارجی یا 400 گیگ حجم داخلی میده:n28: در ضمن شبانه رایگان هم داره
جدای از بحث حجمنقل قول:
مالکیت حقوقی فن آوا و مخابرات در اختیار یک ارگان هست:n37:
من درخواست سرویس از شاتل و داتک داشتم ولی مخابرات میگه خطم فیبر هست و شرکت ها هم دوباره زنگ میزنن که مخابرات گفته فیبره و ما نمی تونیم سرویس بدیم
چی کار میشه کرد؟ واقعا هیچ راه حلی نداره؟ :n15::n03:
سلام دوستان.
من سرویس 512 نامحدود قدیمی دارم که قصد دارم به علت سرعت پایین به سرویس محدود تغییرش بدم. امروز که وارد سایت پشتیبانی مخابرات تهران شدم، طرح های قدیمی حجمی (مثلا طرح سرعت از 2 تا 16 مگ و 90 گیگ حجم) موجود و قابل انتخاب بود. برای مطمئن شدن با اپراتور تماس گرفتم و اپراتور گفت الان فقط طرح های غیر حجمی را میتوانم انتخاب کنم و اصلا انتخاب در سایت پشتیبانی اثری ندارد و برای تبدیل به سرویس محدود حتما باید از طریق واحد فروش عمل کنم.
شما اطلاعی از صحت صحبت اپراتور دارید؟
درسته. منم مثل شما بودمنقل قول:
توی طرح های قدیمی پنل کاربری توی قسمت تغییر سرویس همون طرح های قدیمی رو نشون میده و طرح های جدید قابل مشاهده نیست
باید به 2020 بزنگید بگید اونجا واستون تغییر بده
مخابرات اصلا پیشنهاد نمیشه
سرعت افتضاح
قیمت ها افتضاح
سلام دوستان
من فردا زمان استفاده از سرویسم تموم میشه چه جوری باید تمدید کنم ؟
ویراش: پیداکردم
آقا بالاخره ما به دلیل فیبر بودن خط نتونستیم از مخابرات بریم. خیلی تلاش کردم به به داتک برم ولی نشد
بعد که فهمیدم خط فیبر هست خواستم به شاتل برم چون همون طور که ممکنه بدونید تازگی ها شرکت مخابرات طی قراردی به نام "ترادپذیری بیت استریم" با شرکت های شاتل و های وب قرار گذاشتند که این 2 شرکت هم بتونن از تجهیزات مخابرات استفاده کنن و سرویسشون رو به مشتری هایی که خطشون فیبر هست هم ارائه بدن. گرچه کارشناس شاتل گفت که از قرارداد خبر داره ولی هنوز چیزی به صورت رسمی بهشون اعلام نشده که از این به بعد به کاربرایی که خطشون فیبر هست هم سرویس بدن. می گفت شاید اوایل اسفند بهشون اعلام بشه ولی بازم مطمئن نبود
خلاصه اینکه توی همون مخابرات موندنی شدیم
ولی قبلش که سرویس 1 مگ نامحدود داشتم رو با 16 مگ جدید تعویض کردم.
حالا یه سری تست با سرویس جدید گذاشتم که امیدوارم مفید باشه
توی عکس ها هم ساعت نشون داده شده هم سرعت دانلود واقعی بر حسب مگابایت، و هم سرعت اسمی بر حسب مگابیت (در Taskbar )
تست سرعت دانلود در ساعات پیک (10 شب):
سرعت دانلود از سرور ایرانی - چند کانکشن - ساعت پیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود از سرور خارجی - چند کانکشن - ساعت پیک:
سرعت دانلود از سرور ایرانی - تک کانکشن - ساعت پیک:
سرعت دانلود از سرور خارجی - تک کانکشن - ساعت پیک: (متاسفانه توی تک کانکشن خارجی خیلی نوسان داشت و مرتبا بالا و پایین می شد)
تست سرعت دانلود در 11 صبح (زمان نسبتا خلوت تر شبکه):
سرعت دانلود از سرور ایرانی - تک کانکشن - ساعت 11 صبح:
سرعت دانلود از سرور خارجی - تک کانکشن - ساعت 11 صبح:
تست های سرعت:
تست سرعت - سرور ایرانی - ساعت پیک:
تست سرعت - سرور خارجی - ساعت پیک:
تست سرعت - سرور ایرانی - ساعت 11:
تست سرعت - سرور خارجی - ساعت 11:
پینگ:
پینگ ساعت 11 صبح:
پینگ ساعت 8 شب:
من دیروز 20 گیگ حجم اضافه خریدم پول هم از حسابم کم شد ولی اکانتم شارژ نشد:n37::n13:
این سیستم ecare بخش پنل کاربری واقعا داغونهنقل قول:
خیلی مشکل داره
من اصلا نمی تونم حجم مصرفیمو ببینم
اولا که حجم ها رو به فاصله 1 روز نشون میده. مثلا الن که 18 ام هست فقط میشه حجم های 17 ام و قبلش رو دید. برای دیدن حجم مصرفی امروز باید تا فردا صبر کرد
دوما همه حجم ها رو صفر نشون میده. 17 ام صفر، 16 ام صفر...یعنی چی اخه؟
ملت همه مثل شما اطلاعات بدن بیرون مملکت یه سال نشده میشه ژاپن.دمت گرمنقل قول:
سلام
الان چند روز است اینترنت نامحدود مخابرات سرعتش چند برابر شده :n04:. علتش کسی پیگیر شده ..
سلام
دوستان چطور سرعت اینترنت رو چک کرد
واقعا مزخرفه اصلا معلوم نیست چی به چیهنقل قول:
همه شرکت ها حجم باقی مانده رو میزنن این اصلا نداره
بچه ها من میخوام حجم اضافه بخرم بعد الان یه سوال دارم این حجمی که میخرم بین الملل حساب میشه یا داخلی یا اینکه نصف به نصف؟ بعدش اینکه قیمتش هم واقعا بالاست و تا آدم مجبور نشه نباید بخره من الان مجبورم وگرنه نمیخریدم
دوست گرامی میشه یه شات از وضعیت خططتون هم قرار بدید ممنوننقل قول:
توی صفحه اول مودم قسمت downstream یا از طریق سایت speedtest.netنقل قول:
سایت زیاده البته
حجمی که می خرید داخلی حساب میشهنقل قول:
مثلا 12 گیگ رو زده 6 تومن که چون 1 چهارم هست همون 3 گیگ بین المللی میشه.
اره واقعا. اصلا داغونهنقل قول:
الان توی عکس ببینین. از 16 ام تا 18 ام مصرفم صفر بوده درحالی گه کلی مصرف داشتم. 18 ام اصلا معلوم نیست چقدر بوده. 20 ام که اصلا نداره در حالی که الان 21 ام هست
واقعا افتضاحه
بلهنقل قول:
قبل از تبدیل به طرح های جدبد (سرعت 1 مگ نامحدود):
بعد از تبدیل:
امروز میخواستم حجم اضافه بخرم از سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . طبق روال گذشته روی "سرویس مورد نظر -> جزییات -> خرید ترافیک" که میزنم, مینویسه: شماره تلفن صحیح نمی باشد
بعد تو صفحه ی اول قسمت داشبورد, توی قسمت "اخبار" (به تاریخ چند روز پیش 1396/11/18) نوشته "جهت خرید شارژ اضافه ی سرویس، به منوی سمت چپ، خرید ترافیک اضافه مراجعه نمایید."
بعد که میرم سمت چپ قسمت "خرید حجم اضافه", هیچ گزینه ای جلوی "سرویس" برای انتخاب سرویس وجود نداره. روی "پیش فاکتور" هم که میزنم, می نویسه: "پارامترهای ورودی صحیح نیست":
الان برای بقیه هم همینجوره یا واسه من فقط مشکل داره؟
نقل قول:
من نمیدونم چون تا حالا نخواستم حجم بگیرم خوشبختانه ولی سیستمشون خیلی باگ داره. حسابی داغونه
حالا حجم شما تموم شده؟ اگه نه میشه صبر کنی حجمت کامل تموم شه بفهمیم سرعت تا چقدر میاد پایین؟
این 2 تا رو چک کننقل قول:
سامانه خرید فوری حجم هست
یکی هم از کد *733*4*2020# هست که میشه حجم خرید ( از راست به چپ )
نشد بزنگ 2020
مال من درست هستنقل قول:
مال شما یه ایرادی داره چون تو قسمت مشخصات سرویس تو نشون نمیده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
مشکل اینجاست که حجم باقی مونده رو نمی نویسه و من همیشه باید مقدار مصرفمو جمع کنم تا بفهمم چقدر مونده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جواب نمیده. می نویسه: "مشترک به شماره تلفن --- در سامانه وجود ندارد"!نقل قول:
الان دوباره رفتم امتحان کنم, دیدم تغییرش دادن یه مقدار و حجم های پیشفرضی مثل 1-2-5-10-20-50 گیگو اضاف کردن.نقل قول:
فعلا وای میسم تا فردا شاید درست شد. و گرنه زنگ میزنم.
من خطم 17 مگ کشش داشت..واسه همین گول خوردم رفتم سرویس 16 مگ 700 گیگ خریدم بعد که وصل کردن دیدم کشش خطم پرید روی 10 مگ در نهایت سرعت دانلود رو روی 8 مگابیت بستش مخابرات...حالا این هیچی
بدبختی اینه که سرعت دانلودم از 240 کیلوبایت فراتر نمیره:n08:... 90 تومن ریختیم دور..2 مگ شبانه رایگانم از دست دادم به همین راحتی :n08:
این عکس سرویسم که خریدم:نقل قول:
این عکس خطم که رو 8 مگ بسته شده:کد:uupload.ir/files/7nue_3.jpg
اینم عکس سرعت دانلودم :کد:uupload.ir/files/qy9n_2.jpg
کد:uupload.ir/files/lzz_1.jpg
شما فاصلت خیلی زیاده. با این حال باید بتونی سرعت 1 مگ دانلود رو راحت بگیرینقل قول:
مشکل شما کمبود پهنای باند توی منطقتونه. اول یه شکایت توی 195 ثبت کن بعدم توی ساعت های مختلف با سرورهای مختلف چک کن ببین چه جوریه. یه کمی عجیبه خطتون رو 8 بسته شده ولی سرعتتون اینه
خواستم تیکت بزنم بهشون بگم...میگه قطع ارتباط با سرور....بعدا امتحان کنید...نقل قول:
برای من که فرقی نکرد...2 مگ شبانه رایگان داشتم...سرعت دانلودم 240 بود ...فقط حیف شد شبانه رایگانش رو از دست دادم...بیخیالش فقط حالم گرفته شد:n37:
زنگ زدم 2020 ....اولش گفت من الان باشما حرف زدم گفتم نه بعد چه بی سودایی گذاشتن تو 2020...به جون مادرم به یارو میگم من 8 مگابیت خطم بسته شده سرعت دانلودم باید 1 مگابایت باشه اینقدر کیلوبیت و کیلوبایت کرد آخرش گفت شما باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه داری 200 میگیری 100 تا هم اضافه میگیری...
به ناموس علی به جون مادر پدرم باورم نمیشه اینقدر طرف بی سواد باشه....می خواستم گوشی تلفن رو بکوبونم تو مانیتور اینقدر یارو اعصابم رو خراب کرد....
هر چی سرمون بیاد حقمونه وقتی فامیلاشون رو میارن سر کار همین میشه...من خطم 8 مگابیت بسته شده میگه باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه....من دیگه حرفی ندارم.
خوب مرد حساب یمن که سرویسم 2 مگ بود سرعت دانلودم 240 بود الان که 8 مگ بسته شده خطم باید سرعت دانلودم 100 کیلوبایت باشه؟ میگه الان داری اضافه می گیری...
بخدا مغزم داغ کرد پای تلفن....من برم استامینیفون بخورم ....دیوانه شدم
سلام
مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...
- - - Updated - - -
سلام
مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...
نهنقل قول:
مخابرات اشغال هیچی نداره...نه حجم رایگان نه شبانه رایگان نه شبانه پولی نه قرارداد خاص با سایتی خاصی، حتی یه کم حجم هاشو بیشترم نمیکنه...دلیلشم اینه اصلا این احساس نیاز ر نمی کنه. وقتی هرکی که خطش فیبر باشه مجبوره از مخابرات سرویس بگیره خود به خود بدون هیچ رقابتی بخش عمده ای از بازار رو واسه خودش می کنه
مثلا همین تاپیکو با بقیه تاپیک ها مقایسه کنین... در حالی که هیچ کسی از سرویس هاش راضی نیست ولی تا صفحه 2048 اومده
منم خطم فيبره مخابرات تهران بگيرم ١٦ مگ يا lte ايرانسل
يه موضوعي هست اينه كه مخابرات با وجود فيبر داره همون سرويس adsl ميده به من نه تانوما،پس شاتل چرا نميتونه رو خط فيبر adsl بده?
شما اينترنت از مخابرات داشتيد و تخليه كرديد؟ بعدش درخواست به شركت ديگه داديد و متوجه شديد خط شما فيبر هست؟نقل قول:
سرویس ۱۶ مگابایت مخابرات همراه با فندق شکن روشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام
دوستان یک سوال داشتم
سرعت 8 مگ rate و باید روی چند باشه ؟؟ سرعت 16 چقدر ؟
من سرعت 8 دارم rate روی 8100 گزاشتن سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت بیشتر نمیشه مگه نباید سرعت دانلود 1 مگ باشه ؟
// پاک شود
چرا ecare اینطوری شده؟ من دیگه نمیتونم بسته بخرم؟ تا همین چند وقت پیش میتونستم ۱۰۰گیگ ۱۰۰ تومن بگیرم!
سرویس من اینه:
اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight