مال من بالا که نبردن هیچ الان بستنش رو 760 فکر کنم1#^36 تو این پارس انلاین
Printable View
مال من بالا که نبردن هیچ الان بستنش رو 760 فکر کنم1#^36 تو این پارس انلاین
ممکنه نویز خطتون بالا باشه و خود به خود روی این سرعت اومده باشه حداکثر سرعتتون رو چک کنیدنقل قول:
دوستان تا چه ساعتی دقیق میشه دانلود رایگان کرد؟
چیزی که بصورت رسمی مورد تایید پارس آنلاینه از 2 تا 7.نقل قول:
اما در عمل تا ساعت 7:15 دقیقه رایگان حساب میشه.به شرطی که قبل از 7:15 دقیقه دیسکانکت بشین.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من میخوام بعد از 5 سال از شرکت دزد صبا نت بیام بیرون و دنبال یه ای اس پی مناسب میگردم
در ضمن اهل دانلود شبانه هم نیستم و همش روزها کار میکنم از سرعت صبا راضی بودم و روی حالت 128 راحت سرعت 80 تا 100 بود اما بخاطر گم شدن های عجیب و غریب حجم این تصمیم را گرفتم
1-ایا این پارس انلاین هم حجم دزدی میکنه و ایا کسی همچین چیزی دیده؟
2-اینکه ایا سرعتش خوبه؟
در ضمن من در اصفهان و مرکز تلفن ازادی هستم
اگه اهل دانلود رایگان نیستید فکر میکنم مخابرات بهترین انتخاب باشه چون سرعتش تا 220 کیلوبایت میرسه و هزینه هرگیگ حجم هم فقط 2500 تومنه.البته باید بپرسید که تو منطقتون وضع مخابرات چجوریه (از لحاظ سرعت).نقل قول:
در مورد پارس هم باید بگم از من فقط 31 شهریور (بخاطر تغییر ساعتها) حدود 400 مگابایت دزدیدن.یعنی اون شب ساعتشونو 2 ساعت عقب کشیدن.اما از دیگر دوستان زیاد در مورد حجم دزدی شنیدم.
سرعتشم روزا خیلی خوبه.اما شبا متغیره.
دوستان امروز از صبح کسی مشکل تو باز کاردن سایت های فارسی داشته با سرعت کم باز بشه یا اصلا باز نشه فقط امروز از صبح؟؟
راستش من که همچین مشکلی نداشتم و همه سایت ها خیلی راحت و بدون مشکل باز میشه .
دوستان جریان چیه بهم یک ماه به قردادم اضافه شده.به شماها هم اضافه شده؟نکنه مشتری خوش حسابشون بودم جایزم دادن:sq_25:
مخابرات حجمیه؟ یعنی چی ؟ قبلاً که نا محدود بود. یعنی چطوری هر گیگ 2500؟ از اول ماه استفادی می کنیم هر گیگ 2500 ؟!نقل قول:
چون من هم دانلود شبانه ندارم و اکثراً وب گردی می کنم.
نقل قول:موشکل ؟؟! نه ما موشکلی نداریم خیلی هم عالیه !! :sq_2:نقل قول:
نمیشه گفت حجمی.فقط قیمتش ثابته.هر گیگابایت 2500 تومان.یعنی هر دوره میتونید به میزان دلخواهی حجم بخرید و تا پایان اون دوره مصرف کنید.هر گیگابایت هم 2500 تومان.اسم این طرحشون هم طرح زرین شرکت مخابرات اصفهان هستش.نقل قول:
خصوصيات طرح زرين شرکت مخابرات استان اصفهان به شرح ذيل مي باشد
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفاده بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
و اما یه نکته مهم در مورد پارس آنلاین:
کسانی که دانلود رایگان شبانه ندارن اگه از پارس استفاده کنن خیلی ضرر میکنن چون در واقع بیشتر پولی که پارس میگیره بابت همون دانلود رایگانه.مثلا سرویس 1024 پارس با محدودیت حجمی 2 گیگابایت در ماه حدود 20 هزار تومن قیمتشه یعنی هر گیگابایت 10 هزار تومن.پس معلومه که در واقع شما برای اون شبانه رایگانش پول میدین و گرنه هیچکس بابت 1 گیگابایت 10 هزار تومن پول نمیده.مواظب باشین بیخودی پولتونو هدر ندین.
آهان فقط واسه اصفهانه؟ خب ما که اصفهان نیستیم :sq_11::sq_2:نقل قول:
منطقه ما توی تهران تقریباً میشه گفت جز پارس آنلاین هم شرکت خوب دیگه ای نیست. من وایمکس هم دارم این رو هم دارم با هم استفاده میکنم. هزینه زیادی هم برای پارس نمیدم. 128 می گیرم 2 گیگ. چون از وایمکس هم استفاده می کنم تازه بعضی وقت ها همین رو زیاد هم میارم :sq_2:
عجب سیستمی ! یعنی یه دور قبل از ساعت 7:15 دیسکانکت بشیم تا 15 دقیقه دانلود رایگان داشته باشیم ؟نقل قول:
جای بهتر هم مگه پیدا میشه؟ مثلا کجا بهتره ؟ :sq_24:نقل قول:
وقتی ساعت پارس 7:15 میشه شما باید دیسکانکت باشین تا اون یه ربع را رایگان حساب کنه.من خودم 90 ثانیه زودتر دیسکانکت میکنم و 7:18 کانکت میشم تا حجم دریافتی تو اون یه ربع نپره.نقل قول:
من تو اون یه ربع 150 تا 200 مگابایت دانلود میکنم.به هر حال غنیمته.
ســـــــــــــــــرعت دانلود شبانه پارس انلاین افتضاح افتضاح و افتضاح.کل دانلود شبانه با سرعت 512 برا من از 200 مگابایت بیشتر نمیشه که این مقدارم بدلیل اینکه از سرورای غیر مستقیم میگیرم از بین میره.یعنی انقدر منطقه مخابراتی ما شبا شلوغه که اینطوری اوضاع خرابه من که باورم نمیشه.اعصاب ادم خرد میشه واقعا.معلوم نیست این پولی که ما به این پارس میدیم برا چی هست.فقط بلدن عیدی بدن و جایزه بدن و مشتری جلب کنن.کیفیت براشون اصلا مهم نیست.هزار بار هم براشون شکایت بنویسی که اقا خانوم روزانتون خوبه یه فکری برا شبانه کنین دستم به دامنتون ولی اینا گوششون ازین حرفا پره.اه اه اه:41:
از دوستانی که سرعت 1 یا 2 مگ هستن به صورت نامحدود میخوام لطف کنن بیان و بگن که سرعت روزشون چقدر هست با IDM و شبا چطور!
اینم دانلود دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال دارم
این طرح نامحدود 128 ماهی 27 هزار تومان سرعت دانلودش چجوریه؟ ارزش داره بخرم؟ میخوام از صبانت حجم دزد مهاجرت کنم!
دوستان من سرویس نامحدود pol - u گرفتم میخواستم بدونم جریان u که اضافه کردن چیه ؟
بعضیا می گن اگر مدام دانلود کنی محدودت میکنن نه اینکه اگر از حجم معینی دانلود ( مثلا 20 گیگ در ماه ) بگذری محدودت کنن
حالا اگر من پشت سر هم دانلود نکنم و جدا جدا اونا رو دانلود کنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
ممنون میشم کمکم کنین
دوستان منم اینترنت پارس انلاین دارم هر 20 دقیقه یا 15 دقیقه شاید کمتر شاید بیشتر دیسکانکت میشه بعد دوباره وصل میشه منظورم قطع و وصلی داره ... ایراد از کجاست ؟؟؟ تقریبا" یک دو هفته ای هست که اینتطور شده .. از دوستمم پرسیدم واسه اونم همینطور شده ... تغییر دادن mtu ربطی داره ؟؟ خلاصه هر کی اصلاعات خاصی داره کمک کنه ممنون میشم
پارس آنلاین برای من sms زده «جشنواره آبانماه: گیگ و روز رایگان ویژه مشترکین تمدیدی»
شرایطش چه جوریه؟
دوست عزیز با پشتیبانی تماس بگیر برات حلش میکنهنقل قول:
باید عرض کنم یعنی این : سرویس های نامحدود ( U )، مشمول " جایزه مصرف منصفانه " می شوندنقل قول:
و اگه میخوایی دقیق تر اطلاعات راجبش بدونی لینک زیر رو وارد شو
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_policy_fair
آخه میگن بعد 20 گیگ دانلود محدودت میکنننقل قول:
منم یه سوال خاص در مورد نامحدود دارم!
قبلا گفته شد اگر محدود بشیم بعد از سه دقیقه دانلود سرعت کاهش پیدا میکنه
حالا سوالم اینجاست که اگر محدود شدیم ولی دیگه دانلود نکردیم سرعت بالا میمونه یا بهرحال بعد از 3 دقیقه سرعت کاهش پیدا میکنه!؟
لطفا اونایی که استفاده کردند و تجربشو دارن پاسخ بدن
دوست عزیز در این باره تو پست های قبلی زیاد توضیح داده شده ولی خب بطور کلی باید بگم که سرعت دانلودش حدود 130 کیلوبایت در ثانیه است و میگن که اگه بیشتر از 20 گیگ استفاد کنی سرعتت را رو پهنای باند واقعیت میبندن یعنی 128 کیلوبیت در ثانیه (16 کیلوبایت در ثانیه) من خودم این سرویس 1 ماه داشتم و ازش 18 گیگ استفاده کردم و هیچ گونه کاهش سرعتی نداشتم و همچنین از نظر من ارزش خرید داره !نقل قول:
سلام دوستان دیگه این جور چیزی تا حالا ندیدم دیشب با اون سرت هندلی دانلود کردم و ترافیک غیر رایگان حساب شد ؟ جای تعجب نه ؟ زنگ زدم پشتیبانی گفتن بررسی میکنم !
دوستان ، من 128 نامحدود دارم . 7 روز شده
زیاد هم دانلود نداشتم تا حالا (حدود 7 گیگ) ولی از امروز سرعت دانلودم شد 16 :(
تا کی همینطوری میمونه ؟
دوستان من از خود پارس انلاین راجع به سرویس نا محدود POL U پرسیدم و اونا در جواب به من اینو گفتن
سوال من :
با سلام
من سرویس نامحدود pol - u128 گرفتم
میخواستم بدونم جریان u که اضافه کردین چیه ؟
توی خود سایت دقیق توضیح ندادین
درسته که میگن بعد 20 گیگ دانلود در ماه سرعت محدود میشه ؟
اگر اینطوری باشه که دیگه نا محدود نیست
اینطوری میشه ماهی 20 گیگ در ماه با سرعت 128 !!!
ممنون میشم راهنماییم کنین
در رابطه با پرسش شما،لطفا دقت فرمایید تا مشکلی در آینده پیش نیاید، مثلادر سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه براساس قوانین سازمان تنظیم مقررات می بایست سرعت 16 کیلو بایت بر ثانیه داشته باشد اما در همه سرویس های شرکت پارس آنلاین پهنای باند باز بوده و مشترکین می توانند بیشتر از میزان استاندارد سرعت دانلود داشته باشند.در سرویس نامحدود علاوه بر این، میزان دانلود تا میزان بالایی نامحدود و رایگان است اما چنانچه مشترکی بیش از این میزان حداکثر که مدنظر شرکت پارس آنلاین است دانلود با سرعت بالاتر از استاندارد داشته باشند به صورت اتوماتیک سرعت به حالت استاندارد برگردانده خواهد شد و تا زمان تمدید قرارداد بعدی( در سرویس یک ماهه بعد از تمدید و در سرویس های چند ماهه در ابتدای دوره ماهانه جدید) این روند ادامه خواهد داشت.باتشکر
واحد صدای مشتری
پس به طور کلی با توجه به پاسخ ایشون و تجربیات خودم باید گفت که :
اگر شما سرویس POL - U خریداری کنین سرعت شما تا حداکثر میزان حجمی که پارس آنلاین تعیین کرده ( حدود 20 گیگ ) روی 130 کیلو بایت تنظیم میشه اما اگر دانلود شما بیشتر از این میزان بره سرعت شما روی تعرفهی خودتون که 128 ( 16 کیلوبایت در ثانیه هست ) بر میگرده
اما سرویس ارزون تر نا محدود اون دیگه از این قانون پیروی نمی کنه و کلا سرعت شما روی 16 کیلو بایت تنظیم میشه
در جواب به بعضی از دوستان که گفتن اگر بعد 20 گیگ دانلود زیاد دانلود نکنیم پارس آنلاین دوباره سرعت ما رو بالا میبره باید گفت که متاسفانه همچین چیزی وجود نداره چون دستگاه اتوماتیک بعد 20 گیگ دانلود در ماه سرعت شما رو محدود می کنه و ربطی به دانلود شما نداره
موفق باشید
و درواقع همون بهتر که محدود بخری اینجوری فرقی با محدود نداره !!!!!!!!!نقل قول:
چطور فرق نمیکنه !نقل قول:
پاس آنلاین الان 128 ماهانه 8 گیگ رو کلا برداشته !
خب آدم به جاش همین 128 نا محدود بگیره که خیلی بهتره اینجوری ماهی 20 گیگ داری اون جوری ماهی 8 گیگ داشتیم ! قیمتش هم فقط 3-4 تومن از اون بالاتره !
--------------------------------------------------------------
حالا دو تا سوال :
1 - کسی دقیقا تست کرد ببینه بعد چند گیگ سرعت کم میشه ؟
2 - اگه من نامحدود 3 ماهه بگیرم بعد 60 گیگ سرعتم پایین میاد ؟ یا اگه یه ماه بیشتر از 20 تا دانلود کنم سرعتم پایین میاد ؟
ممنون
دیشب چه خبر بوده هنوز باورم نمیشه این همه می گیره نه به 2 گیگی که با زور می گرفتیم نه به الان
از اول باید سرویس 1 مگ می گرفتم :sq_13:
سرویس 128 نامحدود می بینید من اینقدر کلا تو ماه گرفتم باهاش
سرویس اولی
چند روزی سرعت من خیلی بده مثل دو سه هفته پیش نیست واسه همه اینجوریه ؟
نوسان خیلی زیاده و احتمالا داون استریم شمارو هم روی 4 بستن جدیدانقل قول:
بزودی به همون سرعت 120 برمیگرده
سلام دوستان من الان 100 مگ بیشتر حجم ندارم و 17 روز دیگه سرویسم انقضا میشه.... میخواستم بدوننم یه بحثی قبلا بود که اگه وقتی حجم تموم میشه همینجور دانلود کرد و دیسی نشیم میشه خیلی دانلود کرد..... میخواستم بیشتر در موردش بدونم یعنی حجم منفی نمیخورم؟ چون که نمیخوام حجم هم بخرم . ممنون میشم تا حجم دارم جوابم رو بدید. تنکس
کسی سرویس tra رو امتحان کرده ؟؟مثلا سرعت 2مگش رو....می گن این سرویس متغییره سرعتش از 20 کیلو بایت تا 256 کیلوبایت پر سکند.....
دوست عزیز ترافیک شما تموم بشه دسترسی شما به اینترنت هم قطع میشه .نقل قول:
سلام دوستان من الان 100 مگ بیشتر حجم ندارم و 17 روز دیگه سرویسم انقضا میشه.... میخواستم بدوننم یه بحثی قبلا بود که اگه وقتی حجم تموم میشه همینجور دانلود کرد و دیسی نشیم میشه خیلی دانلود کرد..... میخواستم بیشتر در موردش بدونم یعنی حجم منفی نمیخورم؟ چون که نمیخوام حجم هم بخرم . ممنون میشم تا حجم دارم جوابم رو بدید. تنکس
خودم همین تجربه رو داشتم و 500 مگ تا پایان ترافیکم مونده بود و 14 روز از اشتراکم باقی مونده بود که بعد از تموم شدن 500 مگ دسترسی من قطع شد.