صبانتنقل قول:
از نظر وب گردی و پینگ کیفیتش میگن خیلی پایدار هست
Printable View
صبانتنقل قول:
از نظر وب گردی و پینگ کیفیتش میگن خیلی پایدار هست
آسیاتک الان اگه شما داری معمولا پینگ خارج 4.2.2.4 چنده؟نقل قول:
زیاد خوب نیست اکثرا ۲۵۰ اینطوراستنقل قول:
دوستان من میخوام شرکتم و عوض کنم.
این نیم چاشت سرعتش رو سرویس چهار مگ افت داره؟ ینی مثل شبانست یا بیشتره؟
میشه روزی 2-3 گیگ گرفت تو دوساعت(8-10)؟
محدودیت حجمی نداره که؟
سلام
دانلود شبانه سرعت رو چقدره؟
محدودیت شبانه داره؟
روزانه سرعت دانلود چقدره؟
سایت خوب بازمیکنه؟
شبا افت سرعت داره؟
بدجور بین اسیاتک و های وب گیر کردم:n28:
سلام. دوستان، اگه من بخوام خط رو جمع اوری کنم میتونم از طریق سایت اقدام کنم یا حتما برم نمایندگی؟
ای بابا این حجم کم کردن کی می خواد تموم بشه !!!
هر شب که نمی شه ساعت 2 بیدار شد مودم رو خاموش روشن کنیم !
دیشب تو ساعات نیم بها 3 گیگ دانلود کردم ..... با خودم گفتم خوبه حداقل نیم بها هست .... به جای اینکه 1.5 گیگ کم کنه ولی دقیقا 3 گیگ کم کرده !!!!!!!!!!!!!!!
اهههههههههههههه ...... حالم بد شد
مارو ببین چقدر بدبخت شدیم که به خاطر شبانه ی رایگان باید بیایم اینجور شرکتی که یا حجم کم می کنه یا گرون می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب
مشهد
مرکز قدس
هفت و نیم شب
آپلود نباید بالاتر باشه؟!
در کل توقعم بیشتر بود.
آسیاتک رتبه یک اینترنت پرسرعت کشور، در راستای توسعه خدمات و سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL2+ خود در سراسر کشور؛ آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ای دی اس ال به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی بختیاری در شهر تهران شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این شرکت به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی بختیاری در شهر تهران می رساند از این پس آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به کاربران و متقاضیان در این مرکز مخابراتی می باشد.
بروبکس اسیاتکی لطفا کمکم کنید
من دفتر کارم منطقه مخابراتی دانشگاه تهران هستش ، اونجا هر شرکتی پوشش نداره جز مخابرات و پارس انلاین و اسیاتک
در حال حاضر پارس انلاین داریم که شدیدا افتضاحه!!! سرعت یه ساعت خوبه هشت ساعت خراب...
مسیخوام عوض کنم اسیاتک بگیرم قیمت های اسیاتک نسبتا برای من به صرفه است منتهی چیزی که من برام مهمه سرعت وبگردی و پایداری سرعت دانلود هستش ( عین صبانت ) چون من طراحم و نیاز اولیه و اساسیم اینترنت و گشت و گذار و دانلود عکس هستش
ایا از اسیاتک راضی هستید؟ سرویس سرعت چهارمگابایتش واقعا ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت در ثانیه دانلود میده؟ یا عین پارس انلاین سرعت دانلود رو ۴۰-۶۰ میاد اکثر اوقات؟ ممنون میشم پاسخ بدید تا از این سردرگمی بین مخابرات و اسیاتک خلاص شم
پینگ سرور خارجش که بالا هست
اما من خودم از بندرعباس ۴ مگ دارمسرعت دانلود همش بالای۴۰۰ هست
شبانه ۲۰۰
رتبه ی یک بخوره تو سرشون ....... 1.5 گیگ من رو پس بدننقل قول:
ا سلام داداش منم بندرعباسم :) مرکز شهید قندی سرویسم هم دقیقا مشابه شماست (کولاک 4 مگ) ولی خطمو خودشون رو 10 مگ بستننقل قول::n05: شما کدوم مرکز هستین؟
سلام دوستان ، منظور از اینکه مثلا نوشته طرح " 128 نامحدود با تبادل حجم حداقل 6 گیگ در ماه" یعنی چی؟ اگه نامحدوده پس 6 گیگ یعنی چی؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما اسیا تک
از این نظر مناسب هست ؟
بلال........خطم رو 4 مگ هست.....اما پشتیبانی بهم گفت 10 مگ نمیکشه که فکر کنم بیخود گفتنقل قول:
اما در کل راضیم چون اصلا افت سرعت ندارم
اوهوم...منم خطم داره میترکه دیگه 10 مگ اخر سرعتشه [emoji3] نویز خطم خیلی بالاس ، در کل اسیاتک فعلا که خوبه ،....قبلا دابکو داشتم...اونم سرویس های نامحدودش خوب بود از نظر قیمت ولی قطعی زیاد داشت ..نقل قول:
من پارس داشتم.....اوایل خوب بود......اما این سال آخر قطعی زیاد داشت......سرعتم نصف سرعت اسمیم بود....دیگه با ورداشتن شبانه جمع کردمنقل قول:
الان آسیاتک حداقل ثبات سرعت داره و شبانه هم به انازه مصرف روزانه ام هست که راضیم فعلا
این مثلا اینترنت 10 مگ هستش!
مرکز قدس مشهد - سرویس شهاب
آخر ماه که شد و حجمم رو مصرف کردم ازین شرکت میرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما با پشتیبانی تماس داشتی؟ چی گفتن؟نقل قول:
باز 25 آذر که پرداخت رو انجام دادم دیروز 6 دی سرویسم برقرارشد اونم بعد از 2 بار اعلام اشتباه! یعنی خط رانژه نشده بود ولی اصرار داشتن که شده.نقل قول:
نتیجه پیگیری از پشتیبانی:
1) نویز خط بالاست! ( تا قبل از این تو این 7 سالی که ای دی اس ال از شرکت های دیگه داشتم نویزی درکار نبود ولی انگار به علت گناهانی که مرتکب شدم تو همین هفته نویز بر من نازل شده)
2) همه میکروفیلترها رو جدا کنید و از سر خط تو حیاط تست کنید. ( تو هوای آزاد اینترنت رفتن هم صفایی داره ها و من تو این 7 سال غافل بودم.)
3) مارک مودمتون چیه؟ خراب نیست؟ سیخ یا نوک خودکار بکنین بهش تا ریست بشه. ( ایسوس که تقریبا میشه گفت جزو بهترین هاست هم متوجه شدیم از مارکای چینی درپیت ظاهرا پایینتره و ما خبر نداشتیم.)
4) برید داخل تنظیمات مودم، ببینید! اونجا نوشته Data Rate Down : 10240 پس ما به شما اینترنت 10 مگ دادیم. (الان من گاوم و نمیفهمم اون سقف پهنای باند مشخص شده است و ربطی به سرعت واقعی نداره)
5) بجای PPPOE از bridge استفاده کنید. ( حتما اگر از bridge استفاده میکردیم باید PPPOE می کردیمش).
6) فاصله تون تا مرکز مخابراتتون زیاده. (پیاده ده دقیقه راهه - تو این 7 سال گذشته مثکه من و مخابرات دلامون از هم دور شده)
خلاصه داداش من وقت ندارم اینجوری بیشتر هدر بدمش. توکل به خدا میکنم و تا بیشتر ازین به شعورم توهین نشده، سرویس یک ماهه م که تموم شد رفع زحمت میکنم. یا حق.
با سرور داخلی حتی 1 مگ هم نمیشه! یعنی یک هشتم سرعت تعهدشون. خدا لعنت کنه کاسب کم فروش رو.
عزیز ، شما از شرکت قبلیتون چه سرعتی میگرفتین؟ چون نویز خط تو سرعت های بالا تاثیر بیشتری داره ، و شما اگه کار هایی که پشتیبان گفت و انجام دادین بازم مشکلتون بر طرف نشد درخواست ارسال کارشناس بدیننقل قول:
،واضحه که مشکل از طرف شماست خططون نمیکشه ، منم نویز خطم بالا بود از سر خط یه سیم جداگونه کشیدم مستقیم وصل کردم به اسپیلتر و الان هم سرعت عالیه قطعی هم به ندرت
قربون روی ماهت
من دیروز تا 8 مگ دریافت داشتم. تستش رو همینجا پست کردم.
من توقع 10 مگ ندارم ولی 1 مگ هم بی انصافیه. هیچ ربطی هم به خط و نویزش نداره و مشکل از سمت من نیست.
بجای اینکه وقتم رو هدر کنم که بخوام به پشتیبانی شرکت بقبولونم که مشکل از سمت اوناست با تمام توان، با حداکثر وجودم تو هر فرومی، سرکار به همکارا، تو فامیل، تو وایبر و ... حتی تو تاکسی و اتوبوس و مترو!!! به بیشترین تعداد ممکن از آدمهایی که بتونم میفهمونم وضعیت این شرکت چجوریه. اشتباهی کردم که تاوانش رو میدم. دعوایی هم با پشتیبانی ندارم اون بنده های خدا هم کارمند هستن! سیاست کاری دست اونها نیست. در عوض به اندازه خودم در حد یک نفر آدم مثل یک سلول فعال تا جایی که بتونم به بقیه اطلاع رسانی میکنم. این کاریه که از دستم بر میاد. مطمئن باش هر کدوم ازونهایی که از من حقیقت رو بشنون به نوبه خودشون حداقل به 10 نفر دیگه منتقل میکنن! و اونها هم به همین ترتیب... :n09:
سیاحت کنید! این است اینترنت 10 مگ آسیاتک در مشهد
خدا لعنت کنه هر چی دزد و شارلاتان رو.
داداش ، زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن پیگیری می کنند.... تو تاپیک های دیگه خوندم که بعضی ها مشکل مشابه شما داشتن با این شماره تماس گرفتن شاید نتیجه داد ، موفق باشید
من شنیدم فعلا شرکت "فن آوا" نامحدوداش عالیه. تو فروم فن آوا همین سایت برو آمار دقیق بگیر. من دیدم کاربراش میگن 1 مگ نامحدود همش سرعت اسمیه! تعرفه هاشو که میدیدم 2 مدل 1 مگ نامحدود داره که یکیش ماهی حدود 65 تومنه و اون یکی دیگه فکر کنم 190 باشه. ولی کاربراش میگفتن همون 65 تومنی هم کامل سرعت اسمی میده حتی اگه حم تبادلت تموم شده باشه! من خودم 1 مگ برنزی دارم و تازه تمدید کردم وگرنه میرفتم از اونجا میگرفتمنقل قول:
دوستان اسیاتک تو تهران ، اگه پورت توی مخابرات خالی باشه چند روزه رانژه و وصل میکنه اینترنتو؟ من دیروز هرچی سوال پیچش کردم نگفت چند روز!! همش میگفت خیلی سریع براتون اوکی میکنیم خیلی سریع وصل میشه!!! ولی حرف روز نزد!!
صبانت یک و نیم روز بعد از ثبت سفارش و واریز پول اینترنت وصل کرد!! ایا اسیاتک هم همین سرعت عمل رو داره؟ برای دفتر مجبورم از اسیاتک بگیرم:n02:
بستگی به مرکز مخابراتی داره ، مورد داشتیم یک روزه رانژه شده ....یه نمونه هم بنده بعد از ثبت نام یک ماه طول کشید که خطم رانژه شد تماس میگرفتم با پشتیبانی میگفت تو مرکز شما مشکل داریم چند روز دیگه درست میشه چند روز شد یک ماه :| بعد به پشتیبان میگفتم چرا قبل از ثبت نام به من نگفتین مشکل دارین گفت ما نمیدونستیم .....عجب !!! خلاصه که پشتیبان هاش دروغ زیاد میگن.....نقل قول:
ناگفته نماند الان که سرویسم وصل شده راضیم سرعت خوبه قطعی هم نداره
شما تهران هستید؟ چه سرویسی گرفتید؟ ( منظورم سرعته )نقل قول:
بندرعباس ، سرویس کولاک 4 مگ البته سرویس های حجمی شما هر سرعتی بالاتر از ۱ مگ بگیری خودشون رو ۱۰ مگ میبندن ... مال منم الان رو ۱۰ مگ هستنقل قول:
می دونم هر سرویسی بالاتر از یک مگ بگیریم روی سقفی که خط بکشه می بندنن ( حالا 10 مگ یا 6 مگ ) اما مشکلم اینجاست که الان پارس انلاین هم دقیقا همین حرفو میزنه! میگه سرویس های بالاتر از 128 روی 10 یا 16 مگ می بندیم اما عملا فقط انگار حرفشو زدند و در عمل هیچی نیست! سرعت کمتر از یک مگ و مزخرف!! واقعا شما که 4 مگ گرفتید و روی 10 بستند سرعت دانلودتون واقعا بیشتر از 400 کیلوبایت در ثاینه است همیشه؟ یا هر وقت که از نسبت 8 به 1 خلوت باشه سرعتتون از 400 بیشتر میشه؟نقل قول:
در اصل بهتره اینطوری مطرح کنم :
ما وقتی سرعت 4 مگ می خریم و ضریب 8 به 1 داریم ، حداقل سرعت ( در بدترین حالت که اون 7 نفر دیگه عین خوره دارن پهنای باند رو میخورن ) دانلود باید 60 الی 100 بده بهمون! که خب همیشه اینطوری نیست و باید به صورت نرمال 200 الی 400 بده!
وقتی هم 10 مگ میخریم حداقل سرعتی که باید بده بین 150 کیلوبایت تا 250 باشه و در حالت نرمال و معمولی که پهنای باند 8 به یک خالیه حدودا 800 الی 950 بده!
حالا سوالم اینه که شما میگی اتوماتیک رو 10 مگ می بندن حتی اگر سرعت یک مگ یا 4 مگ بخریم ، ایا این 10 مگ بستند فقط دل خوش کنکه یا واقعا بر اساس همون ضریب روی فول 10 مگ می بندند و در حال عادی شما الان 800 تا دانلود داری؟؟! یه موقع هست از این 8 نفری که باهاشون در اون پهنای باند شریکیم هیچکس نیست و فقط خودمونیم! اون وقت میان این 10 مگ رو اعمال میکنند که ما حال کنیم ، یه موقع هست این 10 مگ در حالت 8 به یک هم لحاظه و حتی وقتی 8 نفر فول تایم دارن پهنای باند رو میخورن بازم طبق اون محاسبه ی بالا حداقل سرعتی که بهمون میده 150 هستش! ایا توی اسیاتک واقعا اینطوریه؟ یعنی پول 4 مگ میدیم ولی در هر حالت 10 مگ حساب میشه حتی حداقل سرعت دانلودمون؟ یا فقط وقتی پهنای باند ازاده لحاظ میشه؟:n02:
ببخشید زیادی حرف زدم و سوال پرسیدم:n28::n02:
روزا یک الی دو ساعت سرعتم میاد رو ۷۰۰ تازه بعضی روزا فقط.....دیگه همیشه سرعتم رو ۱ مگ تقریبا ثابت هم هست .تازه سرعت سرویس ۱۰ مگ باید بیشتر از ۱ مگ باشه واسه همین زنگیدم پشتیبانی گفت چون نویز خطم بالاست .....منم رفتم تو مودم دیدم پشتیبانه راست میگفت .....فکر هم نکنم مرکز ما زیاد خلوت باشه چون دو سه تا همسایه هامون هم اسیاتک دارن .....بعدش هم با سرویس حجمی کسی زیاد تو روز دانلود نمیکنه .....ولی شبا سرعت دانلودو محدود میکنن ها یعنی میاد رو ۲۰۰ .... که من با این سرعت تو ۶ ساعت تایم رایگان حداقل ۳.۵ گیگ دانلود میکنم .در کل راضیم ازش ماهی ۹۰ شبا دانلود میکنم .... [emoji41]نقل قول:
شما تو آسیاتک اگر 128 هم بگیری باز هم روی بالاترین سرعت میبندن....... روزانه بالاترین سرعت ولی شبانه سرعت اسمینقل قول:
حالا این سرعت چقدره ؟
خط من اول روی 12 مگ بود ...... یعنی روزانه با سرعت 1.3 مگ دانلود می کنم ...... الان روی 6 مگ هست ( نمیدونم چرا کمش کردن ! نویز هم نداشتم ) سرعت روزانه روی 600 تا 700 هست...... روزانه همیشه با این سرعت دانلود می کنم و افت سرعت نداره
یعنی این ضریب 1 به 8 درکار نیست ..... با نهایت سرعت دانلود می کنه
ولی شبانه می شه سرعت اسمی ..... حتی از اسمی هم کمتر ! ...... من 2 مگ دارم که شبانه حدود 120 کیلوبایت سرعت داره
اما وقتی صبانت داشتم با اینکه طرح 12 مگ گرفته بودم ولی بیشتر روی 700 بود و در مواقع خلوت تا 1.2 مگ دانلود می کرد
مخابرات هم که قبلا داشتم طرح 1 مگ گرفته بودم ولی خطم روی 4 مگ بود ..... سرعت روزانه حدود 400 بود
در کل این ضریب 1 به 8 دیگه درکار نیست...... تقریبا بیشتر شرکت ها در مورد سرعت یه تکونی به خودشون دادن ولی شبانه رو داغون کردن
ممنونم از شمانقل قول:
اگر اینطوری باشه که میگید پس اسیاتک برای من که توی دفتر کار میخوام استفاده کنم عالیه! چون منم بین ساعت های 10 صبح الی 6 عصر فقط دفتر هستم و کار میکنم و اصلا شبانه به کارم نمیاد!! با این حساب خیالم از دانلود و سرعت وبگردی راحت باشه:n24:
بگردید سایتهایی که سرورشون داخل کشوره پیدا کنید. سرعت شبانتون مثل روز میشه. ولی سرورهای خارجی سرعت محدود میشه
والا من از دو تا سایت دانلود نرم افزار خیلی معروف ایرانی که اتفاقا دیتا سنترشون رو اسیاتک تامین میکنه تو شب دانلود کردم و هیچ فرقی با سایت های خارجی نداشت ،،،ایا شما با همان سرعت روزانه در تایم رایگان دانلود دارید؟ کدوم شهر هستین؟ سرویستون چیه؟نقل قول:
شهاب 10 مگ!
دوستان گول تبلیغات پر زرق و برق این شرکت کلاش رو نخورید.
خط یا مرکز شما مشکل داره چه ربطی به شرکت داره عزیز من 512 دارم تا 10 مگم بازه واسم.متاسفانه ما ایرانیها قضاوت کردنمان ار روی منطق نیست دلیل نمیشه چون خط شما خرابه یا مرکز شما مشکل داره پس شرکت کلاشه مثال میزنم شما میره مغازه یک بستنی میخری و وقتی میای خانه باز میکنی به خاطر اینکه مغازه دار شب ها فریزر را خاموش میکنه بستنی شب آب میشه و مجدد صبح یخ میزنه و کاملا مشهود هست نمیتونی بگی وای چه شرکت کلاشی کمی منظقی قضاوت کنید نه احساسی شما چون سرعتت از سرعت تضمین شده حدود 1.5 مگ کمتر هست میتونی شکایت کنی و sla بگیری عزیزنقل قول:
سلام
از دوستان اینجا کسی هست که از مرکز مخابراتی سلمان فارسی با آسیاتک قرارداد بسته باشه ?
من الان بیش از سه هفته شده که به شرکت درخواست دادم و هنوز راه اندازی نکردن به دلیل اینکه میگن پورت آزاد نداره مرکزتون !
مثکه امشب حال خط ما بهتره! یا مرکز مخابراتمون سرکیفه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین داره نشون میده نه خط مشکل داره نه مرکز مخابرات نه مودم نه سیم کشی خونه نه ویندوز. مشکل یه کاسب کم فروشه. به همین سادگی.