كسي نميدونه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
كسي نميدونه؟نقل قول:
حـذف شــود !
دوستان کسی از آسیاتک سرویس گرفته؟
وضع سرعتش چطوریه؟ کدوم مناطق سرویس میده؟!
چند مدت پیس اسمس داده بود " سرعت 10 مگ - 240 گیگ 1 ساله + مودم وای فای رایگان = 240 هزار تومن "
سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات چنده؟
ی تجربه
این مخابرات اشنای اول بوز ترین isp دنیاس
وقتی اینترنت حجمی دارین مثلا 100 مگ حجم دارین و توی ساعت رایگان دارین دانلود میکنین وقتی 100 مگ دانلود کردین اینترنت دیسکانکت میشه
و باید دوباره کانکت بشین
ی بار 35 مگ بیشتر حجم نداشتم نزدیک 20 بار این کارو انجام دادم تا ی چیزی دانلود کنم
نقل قول:
چه جالب متاسفانه:
هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد
:41:
سلام
کسی می دونه جریان اینا چیه؟
از طرفی می گن مخابرات نا محدود نداره
بعد این دو تا طرح تو لیستش هست
اولی ماهی 16200 میوفته بعد دومی در میاد ماهی 56700
اینا با هم چه فرقی دارن مگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی رو من دارم سرعتش 20 تا 40 درنوسانه بیشتر رو 30 هستش دومی هم که اصن اینترنت نیست اینترانتهنقل قول:
آره، توجه نکردم نوشته اینترانتنقل قول:
اولی رو که دارید، راضی هستید؟
یعنی اگه همش بذارم دانلود سرعتش رو کم نمی کنن؟
بعد اینی که نوشته پیش پرداخت منظورش چیه؟
من از اندیشه نیومدم، این همونیه که می گفتند فقط برا اندیشه گذاشتند؟
نقل قول:
این همونیه که اندیشه قبلا 2 سری نامحدود می داد
یک سری 1 به 4 بود یک سری 1 به 8 این همون 1 به 8 هستش
من راضیم نخیر سرعتو کم نمیکنن خیالت راحتنقل قول:
دوستان از کسی حجم دزدی شده ؟؟؟
حجمی که کم شده باشه بعد از بازه ی رایگان ، در حالی که کامپیوتر خاموش بوده ؟؟؟
ی من بار ساعت 7 دیسکانکت نشد اینترنت و تا 11 صبح وصل بودنقل قول:
بین 7 صبح تا 11 هیچ دانلود نداشتم ازم 1 و نیم گیگ کم کردن
دقیقا همون اندازه ای که توی 1 تا 7 دانلود کرده بودم
هیچ کاری هم نمیشد کرد بعدش میگفتن شما از 7 تا 11 صبح دانلود کردی
از منم مثل شما حدودا 900 مگ کم شدهنقل قول:
هفته ی قبل زنگ زدم ، یه خانومی برداشت گفت پیگیری میکنم بهت اطلاع میدم
دیدم خبری نشد ازش ، دیروز ساعت 7 غروب زنگ زدم گفت تو ساعت اداری ( 8 صبح تا 4 بعد از ظهر ) زنگ بزن
امروز زنگ زدم ، دوباره یه خانومه بود که گفت آقا ADSL شما 15 ساعت روشن بوده و پس دارشتی استفاده میکردی و درست از حجمت کم شده
تهش کارمون یه جر و بحث ختم شد که بهش گفتم کاربر شماره چندی ، قطع کرد
دوباره زنگ زدم یکی دیگه برداشت ، گفت اگه انتقادی از کسی داری تو بخش پیشنهادات و انتقادات مطرح کن
حالا من فردا میخوام زنگ بزنم تا آخرش اون طرف رو پیدا کنم
الان میخواستم ببینم که این حجم دزدی چقدر اتفاق می افته ، چون بهشون میگم برای کسای دیگه هم پیش میاد قبول نمیکنن
ممنوننقل قول:
این که نوشته پیش پرداخت منظورش چیه؟
مثل بقیه هست؟ انتخاب می کنم می رم تو درگاه پرداخت و پرداخت می کنم دیگه، درسته
سلام
این قضیه "اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 6 گیگا بایت در 1" ماه چیه؟
قبلا مگه نامحدود هم یه حدی داشت؟
من ماه اول 5 دقیقه قبل از ساعت 7 پا میشدم مودمو خاموش میکردم ولی 3 4 بار که دیگه خواب موندم دیدم کم نشده ازون به بعد دیگه کلا صبحا پا نمیشم حالا شاید شانس ما بوده ولی تا بحال برام پیش نیومده:n01:نقل قول:
همین الان 3G ایرانسل :n02::n09:
ویرایش :
به جای سرویس نامحدود این رو گذاشتن
ترافیک تضمین شده 6 گیگ
داستانش چیه ؟!!!
کسی میدونه ؟
رفقا تو رشت شرکتی نیست که سرویس نامحدود خوب داشته باشه؟(تا50تومن هزینه میکنم...الان ارت4دارم سرعتش رو110-140نوسان شدید داره و خیلی با ارت1فرقی نمیکنه!)
منطقه اي تو رشت هست كه ٣g همراه اول ساپورت بشه؟
اگه 3g که میگن اینه پس ببین 4g دیگه چیه :n04:نقل قول:
سرعتش خالی بندیه . با این سرعت باید 500 مگ رو زیر 8 دقیقه دانلود کنه نه 12 دقیقه :n02:نقل قول:
سرعت این حدود 300 تا 400 کیلوبایته
اونوقت چقدر حجم چند هزار تومن ؟
مرض دارم مگه خالی ببندم :n02:نقل قول:
من طرح 2 تا 8 صبح رو زدم 30 روزه 24 گیگ 10000 تومن ساعت حدود 4 هم تک فایل گذاشتم دانلود شه سرعت 1.43 MB/s بود
زنگ زدم خانومه گفت سازمان تنظیم مقرراتی که گاو گوسفندا برای مردم قانون وضع میکنن گفته هیچ شرکتی حق نداره بینهایت به مردم بده ما هم تغییر نام دادیم و اینجوریه که تا 6 گیگ سرعت رو 2 مگه بعدش میره رو 16 تا 30 کیلو تا پایان ماه و به صورت بینهایتهنقل قول:
سلام
من تقریبا ماهی 20 گیگ دانلود دارم به نظرتون برم پارس انلاین یا شاتل 128 نامحدود کدومشون بهتره؟
[ حدف شد ]
دیروز زنگ زدم پشتیبانی که مطمئن شم یه بار برای مشتری حرکتی زدن و متوجه شدم نه بدتر هم شده !!
سرویس دهنده های دیگه مثلا واسه 128 تامحدود 4 تا 10 گیگ با سرعت 512 تا 2 مگابیت اختصاص میدن تا یوزر حال کنه و بعد از تموم شدن این مقدار سرعت میشه 128 یا همون 16 KB
حالا اندیشه اولا که 128 نامحدودش در واقع سرعت 240 بهت میده یعنی 30 KB و 256 نامحدودش هم در واقع سرعت 400 بهت میده یعنی 50 KB
بعد اینکه یوزرهای مخابرات رو ازشون گرفتن اومدن سرویس ها رو گرون کردن و از اون طرف هم سرعت رو پایین تر اوردن ، وال ما 2 سال پیش رو اندیشه همون 256 رو یا 26500 میگرفتیم سرعت از 512 هم بیشتر بود
الان بدترش هم کردن مثلا همین سرویس 128 با 6 گیگ یعنی شما 6 گیگ با سرعت 30 استفاده میکنی و بعدش سرعت میشه 16 ، یکی نیست بگه اسکل ها پس اگه قراره اینطوری باشه دیگه چرا قیمت بردید بالا ، افزایش قیمت واسه این بود که سرعت یوزر کلا بالاتر باشه
مثل همیشه چندماه اول اومد یوزرها رو راضی کرد و دوباره داره میکنه تو پاچشون
نقل قول:
غلط کرده دیروز با چند نفرشون صحبت کردم گفتن تا 6 گیگ با 1.5 برابر سرعت واقعی حالا خیلی حال بده 30 استفاده میکنی بعد میشه همون 16
البته اصلش همونه که گفتی ولی اندیشه هیچوقا مثل بقیه نبوده
واسه همینه که همه عاشقشن :n24::n24::n24:
نقل قول:
باز این اندیشه لعنتی گند زد به همه چیز، هر روز بدتر از دیروز میشه، من هم زنگ زدم پشتیبانی میگه 256 نامحدود بعد از 16 گیگ سرعتتون میشه REAL !! هی هر چی من میگم میگه : آره سرعتتون میشه REAL ای ---- به این real گفتنت! پس چرا قیمتش همون 35 تومن مونده؟ میگه دستور از سازمان تنظیمات اومده سرعت باید بشه REAL ای مردشور اون real گفتنت رو ببره حالم بد شد:n21:نقل قول:
مثل همیشه چندماه اول اومد یوزرها رو راضی کرد و دوباره داره میکنه تو پاچشون
من که نگفتم شما دروغ میگی ، این مشکل دانلود منجر هست که سرعت رو به دروغ نشون میده :n02:حالا اولاشه بذار یکی دو ماه بگذره به اندازه ی کافی بفروشن اونوقت بیان و بگین سرعت چنده :n09:ایرانسله ها:n06:نقل قول:
?????????????????نقل قول:
تا ماهی چقدر میخواید هزینه کنید ؟؟؟نقل قول:
به نظرم محدود بگیرید که بهتره ، من الان میتونم ماهی 100 گیگ دانلود کنم
نهایتش 35 تومن به نظرتون محدود چه سرعتی با چه حجمی از کدوم شرکت بگیرم؟ |:نقل قول:
هر جا میری پارس آنلاین نرو میکنن تو پاچت :n09:نقل قول:
نقل قول:
نه شما اشتباه متوجه شدید. پشتیبانی گفت حجم تضمیین شده رو با سرعت 2-3 مگابیت میدن بعدش میشه استاندارد. یعنی نامحدود 256 رو تا 16 گیگ سرعتش هست 2 مگابیت بعدش تا اخر ماه میشه 256(همون 32 کیلوبایت) شبا هم ظاهرا مثل همین الانه.
نه بلامیسر قراره 6 گیگ اولش سرعت مثل سرویس های حجمیش باشهنقل قول:
یعنی سرعت 100
بعدشم میتونیم تغییر سرویس بدیم به سرویس 256 نامحدود که سرعتش حدود 120-30 تا هست
تنها راه حلی که به ذهنم رسید همین بود
وگرنه 6 گیگ آخه چه کمکی به ما میکنه
246 نامحدود اندیشه بگیر 16 گیگ اولش سرعت قراره بالای 100 باشهنقل قول:
4 گیگ آخر رو یه جور سر کن
یا بری 128 نامحدود شاتل بگیری
دوستان این اندیشه هنوز طرح جدید و مزخرفشو اعمال نکرده! گفتن فعلا اسم نامحدود رو به این نام تغییر دادن ولی به زودی طرحشونو شروع میکنن! :n24:
همین الان 256 نامحدود دارم اندیشهنقل قول:
مطمينی؟کی این اتقاق میوفته؟
من الان مخابرات دارم 2 مگ ، 8 گیگ ( گاهی اوقات هم حجم 5 گیگ میگیرم ) که با حجم 8 ماهی 33 تومن میشه ، اگه لینک ها اوکی باشن شبی بالای 3 گیگ دانلود میتونی بکنینقل قول:
الان بعضی از دوستان محدود اندیشه رو دارن ، مینالن ، نمیدونم شاید خووووب باشهنقل قول:
246 نامحدود اندیشه بگیر 16 گیگ اولش سرعت قراره بالای 100 باشه
4 گیگ آخر رو یه جور سر کن
یا بری 128 نامحدود شاتل بگیری
ولی به قراره زیاد شه اطمینان نمیشه کرد