نقل قول:
دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.
برم اونجا یه کاریش می کنم .
ادرسی از شهر مکه دارید ؟
نقل قول:
دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.
برم اونجا یه کاریش می کنم .
ادرسی از شهر مکه دارید ؟
سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ ال تی پلاس.نقل قول:
اقا میثم LT+ میریزید یا LT+1.1 ??????????
خیر اصلا همچین چیزی نیست. فقط ۳ تا بازی باید پچ ال تی باشن. NFS AC fable 3نقل قول:
چند روز پیش برای خرید بازی رفته بودم..فروشنده میگفت همین dvd های قدیمی هم به فریمور جدید میخوره! اوایل که +lt اومده بود اینجا خوندم باید براش بازی پچ شده مخصوص +lt تهیه کرد...نظر دوستان؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته :angry:نقل قول:
کسی میدونه آیا راهی برای نصب DLC ها بدون Jtag کردن کشف شده یا نه ؟ :31:
من یک سری بازی ها رو با Activate.iso اجرا کردم و یک بازی رو هم پچ کردم و اجرا کردم برای همین جرات نمیکنم برم توی لایو ، یهو شناسایی میکنه میزنه میترکونه ما رو :31:
سلام
دوستان بنده دی وی دی رو که میزارم تو دستگاه البته بازی های جدید مثل فیفا11 که مال 2010 هستن بازی اجرا نمیشه و میزنه Play DVD?!!!!! که میره تو قسمت مدیا پلیر!!!
ولی بازی های قدیمی مثل فیفا10 و پیس10 رو اجرا میکنه! دستگاه رو تازه از کسی خریدم!مشکل از کجاست؟ برمیگرده به آپدیت فریمورش؟
اینکه فیفا 11 رو اجرا نمیکنه احتمالا باید ازاپدیت داشبورد باشه. ولی در کل شما باید و باید هم اپدیت فریم ویر بریزید و هم اپدیت داشبورد.نقل قول:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره. من LT+ ریختم. و الان داشتم RDR بازی میکردم . داداشم هر روز فیفا 11 میزنه . کال و اف رو هم هر از چند روزی بازی میکنم. اساسین BH رو هم چند روز پیش تموم کردم. پس دیدی با هیچ بازی مشکل نداشتم. این وسط هم فقط اساسین پچ بود.نقل قول:
360 پیچه خاصی نداره مه بخواد شل بسته شده باشه. باز کردنش که کاری نداره یه حرکت بزنید دیگه:31:نقل قول:
اقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته :angry:
[QUOTE]آقا چرا خودتو ناراحت میکنی ما که چیزی نگفتیم ( نگفتم جناب SAMGUN گیمر پولدارند ) گفتم؟!:19:نقل قول:
داداش من ما هم یهویی سر از دنیا در نیاوردیم که !:41: ما هم میکرو داشتیم - سگا داشتیم - ps1 - ps2 داشتیم همه بازیهاشم داشتیم ( من از زمان قلقلک میرزا گیمر بودم) عاشق کاراکتر آواتارتم هستم! ولی ps2 وps1 مشکل قیمت آنچنانی نداشتن و راحت میشد بازیهاشو تهیه کرد ولی ps3 رو خودت فکر کن در کل چند تا میشه بازی تهیه کرد
ما که پولمون از حصار بالا نمیره که میره؟! بعدشم مگه پولدار بودن عیبه میتونی پنجاه تا ps3 و 2000/000/000 تا بازی واسش بگیری. نه دیگه با این اوصاف ما دیگه گیمر نیستیم... چون گیمر پولدار نیستیم:31:
بابا این PS3 دارها که میگن PS3 هم -- شده و دیگه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بازیهای اونها هم به قیمت بازیهای XBOX میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خیلی در مورد -- PS3 اینروزها حرف میزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره عزیزم هَک شده ولی Ps3 هَک شده با اینکه میشه بدون دیسک بازی کرد به درد نمیخوره ، واسه چند تا بازی انحصاری که آدم کنسول هَک نمیکنه آخنه .نقل قول:
برام دعا کنید فامیلمون فردا از سفر میاد.بهش گفتم برام کینکت بیاره. اگه اورده باشه>!!!
چی میشه. تا 1 ماه سمت نت و درس نمیرم.
این هم از مضرات کینکت.
کسی اینجا هست داشته باشه؟
نه اتفاقا خسته میشی و مجبور میشی بازیو ول کنی. این از خوبیاشه! و این که وقتی کینکت داری دیگه اصلا سمت دسته نمیری که بگی وقتی خسته شدی با دسته بازی می کنی.نقل قول:
یعنی چی اختصاصی ؟؟؟؟ مگه بازیهای عمومی رو نمیشه اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟ قیمت دیسکهاش چند شده اونوقت ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
هنوز ه_ک ps3 به حالت استاندارد نرسیده ... بیشتر بازی ها رو اجرا نمیکنه ... اونهایی رو هم که با ه_ک اجرا میکنه پوستت رو میکنه و خیلی مشکلات دیگه از قبیل هنگ کردن وسط بازی و .. داره
کلا پشیمونت میکنه و با خودت میگی بهتره همون بازی های اورجینال رو بخرم.:27:
خوب کل کنسولو باز کردم اما مشخص نشد از کجاش اینم شانس ماست نمیدونم والانقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/e5wjmnkxdvxhll5u0s9v.jpg
یه زمانی بزرگ ترین ارزوم گرفتن xbox بود
اما حالا یه ماهه روشنش نکردم و تا dead space 2 هم نخواهم کرد
چه روزگاری شده
رسیدن به ارزو ها هم تکراری میشه
ببینید یک سری بازی ها مثل GOF یا Metal Gear یا GT5 انحصاری Ps3 هستند - یعنی روی کنسول دیگه ای نیستند ولی یک سری بازی ها مثل Resident Evil 5 مالتی هستند و روی همه کنسول ها هستند .نقل قول:
Ps3 و 360 از نظر گرافیک فرق چندانی با هم ندارند یک جاهایی Ps3 سر تره یه جاهایی 360 برای همین اگر شما خیلی علاقه دارید بازی های انحصاری ps3 رو بازی کنید یه دونه Ps3 بخرید کپی خورش هم نکنید و اونها رو اجرا کنی یه 360 هم که مثل هلو کپی خور میشه بخرید برای اجرای بازی های مالتی که تعدادشون سر به آسمون میکشه :31:
سلام
من بلاخره خریدم
دیگه ایکس باکس با قیمت زیز 240 وجود نداره 240 تومنی هم مال 2009 هستش
من یه آرکید 2010 LT+ خریدم 263 با یه هارد 20 گیگ (:13: 14 گیگ !؟) 298 و یه کابل HDMI سونی ( میگن ) 6500
2 تا بازی هم اشنانتیون گرفتم:8:
تا حالا خودم رو خفه کردم بس بازی کردم :27:
مبارك باشه:11:
اما اگه اون هارد 20 رو هم نميگرفتي هيچ مشكلي پيش نميومد چون يه فلش 16 هم كارتو راه مينداخت.
به هر حال خريدنش بهتر از نخريدنشه :46:
ميدونم چه حسي داره خريد كنسول :31: انصافا" كيف ميده:27:
والا من فکر میکردم حداقل 16 گیگ باشهنقل قول:
کاش اونجا میپرسیدم چند گیگه . به هر حال خیلی حال میده فقط باید یه هوم سینما هم ردیف کنم تا صدای 5.1 را استفاده کنم
ولی نمیدونم چه جوری به هوم سینما وصلش کنم
سلام. اگه هوم سینما تون ورودی اپتیکال داشته باشه با یه ادیو اداپتور راحت میتونید این کارو کنیدنقل قول:
والا من فکر میکردم حداقل 16 گیگ باشه
کاش اونجا میپرسیدم چند گیگه . به هر حال خیلی حال میده فقط باید یه هوم سینما هم ردیف کنم تا صدای 5.1 را استفاده کنم
ولی نمیدونم چه جوری به هوم سینما وصلش کنم
شرمنده ولی مگه ایکس باکس ارکید ساخت ۲۰۱۰ هم داریم؟ :31:نقل قول:
سلام
من بلاخره خریدم
دیگه ایکس باکس با قیمت زیز 240 وجود نداره 240 تومنی هم مال 2009 هستش
من یه آرکید 2010 LT+ خریدم 263 با یه هارد 20 گیگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 گیگ !؟) 298 و یه کابل HDMI سونی ( میگن ) 6500
2 تا بازی هم اشنانتیون گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا خودم رو خفه کردم بس بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ولی اگه ارکید شما ۲۰۱۰ هست. دوستان برای اینکه گرون تر بدن بهتون خودشون لیبل چسبوندن.
اون عکس چی بود لینک داده بودید؟ توش پیچ نبود؟ اگه توش پیچ نبوده حتما صدا فولی دی وی دی رامه.:5:نقل قول:
خوب کل کنسولو باز کردم اما مشخص نشد از کجاش اینم شانس ماست نمیدونم والا
چه آداپتوریه؟ اسمش چیه؟نقل قول:
منظورتون از ورودی اپتیکال چیه؟
ممنوننقل قول:
والا اینجا که زده 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه همه جا این قیمت بود (260تا 310) 2 جا اروزن تر میدادن (240) که واقعا شک برانگیز بود
نمیدونم ما که دوشنبه سر موتور 25 مایه دادیم برای اینکه موتور رو نخوابونن اینم روش
چه کنم من که هی سوال کردم شما ها تحویل نگرفتید تا خودم رفتم خریدم
عزيز اين عكس از Dashboard كنسول هست كه اينجا تاريخ نسخه Dashboard هست نه سال ساخت كنسول
قيمت هم منم يكي دو جا پرسيدم الان arcade رو 265 يا 270 ميدادن
خوب پس تو آستین ام نرفته
آقا این اوپس چقدر باحاله
انیم عکس از پشتش
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
راستی آخرین ورژن داشبرود چنده
عكس رو خودت گرفتي از كنسولت ؟نقل قول:
اخرين ورژن الان 2.0.12611.0 هست
خب این لیبل هست. و مال خود کنسول نیست.نقل قول:
خوب پس تو آستین ام نرفته
آقا این اوپس چقدر باحاله
انیم عکس از پشتش
الان قیمت ارکید ۲۷۰ هست. مغازه دار ها ۲۴۰ قیمت میدن تا مشتری رو بکش داخل و بعد همین موضوعه ۲۰۱۰ بودن کنسول رو میکشن وسط. یا موضوع اپدیت رو.نقل قول:
عزيز اين عكس از Dashboard كنسول هست كه اينجا تاريخ نسخه Dashboard هست نه سال ساخت كنسول
قيمت هم منم يكي دو جا پرسيدم الان arcade رو 265 يا 270 ميدادن
اپتیکال دیگه همون نور قرمزه.نقل قول:
چه آداپتوریه؟ اسمش چیه؟
منظورتون از ورودی اپتیکال چیه؟
داشبوردی که من قبل انتشار داشبورد ماکروسافت نصب کردم فرق داره با داشبوردی که رو سایت ماکروسافته؟
سلام . نه دوست عزیزنقل قول:
داشبوردی که من قبل انتشار داشبورد ماکروسافت نصب کردم فرق داره با داشبوردی که رو سایت ماکروسافته؟
چقدر ضایع لیبل زده!!!!:27: به احتمال زیاد برد فالکون هست که با این کار خاسته ردش کنه بره:2:نقل قول:
در مورد Elite هم این کارا ( برچسب بازی !!! ) رو میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه موقع خرید باید بریم از معتمد ترین فروشگاه ( که خدا میدونه کدومه ) بخریم !!!!!!!!!!!!!!!!
از این مردم ایران همه کار بر میادنقل قول:
بله برای الیت هم همین کارو میکنن.من نمیدونم اینا وجدان ندارن؟خیلی بده ها.حالم داره دیگه بهم میخوره از این .....
برو پیش میثم(joykiller360) ازش بخر.هم کارش درسته هم پسر باوجدانیه و هم اینکه بیشتر بچه های فروم از جمله خودم ازش خرید کردیم و کاملا ازش راضی هستیم
سلام دوستان
من یه سری اطلاعات میخواستم در مورد XBOX
من تصمیم گرفتم به خاطر بازیهای گرون PS3 که فکر میکنم حدود 20 هستند XBOX بگیرم
حالا چندتا سوال داشتم
1. الان اخرین مدل Xbox 360 Elite هست ؟ و ایا من همینو بخرم ؟در مورد ورژنشو و چیزهایی که من نمیدونم یه کمی توضیح بدید لطفا
2. رفتم داخل یه فروشگاه اینترنتی برای فروش بازی دیدم نوشته XBOX 360 PAL,XBOX 360 Region Free,XBOX 360 NTSC-J و ... اینا چه فرقی با هم دارن؟
3.چر PS3 گرونتر از XBoX هست ؟!!!
فعلا همین سوال ها تو ذهنم بود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کلا XBOX چیز خیلی خوبیه . منم میخوام بخرم . :31:
اگه میخوای بخری برو سراغ این مدل XBOX 360 Slim . قیمتش هم فکر کنم دور و بر 430 باشه الان . مدل 250 گیگ.
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
کلا XBOX چیز خیلی خوبیه . منم میخوام بخرم . :31:
اگه میخوای بخری برو سراغ این مدل XBOX 360 Slim . قیمتش هم فکر کنم دور و بر 430 باشه الان . مدل 250 گیگ.
سلام... بنده یه سوال داشتم...
برای دانلود آپدیت های بازی ها بایستی که به لایو متصل شد و پچ یا آپدیت یا DLC و حتی دمو قابل بازی برخی گیم ها رو دانلود کرد با وصل شدن به لایو میشه داشبورد رو هم آپگرید کرد... می دونیم که روشی هست که فایل های داشبورد رو با PC دانلود و به وسیله یک CD یا مموری روی دستگاه ریخت... خوب حالا سوال من اینه روش دانلود توسط PC و استفاده از اون فایل ها برای DLC ها پچ های رسمی آپدیت بازی های مختلف که راه اصولیش دانلود از لایو هست برای این ها هم هست یا راهی نیست؟ به زبان ساده اگر من بخوام:
آپدیت پچ رسمی فیفا 11
دیتا پک آخر PES2011
DLC های مافیا 2
و ...
رو داشته باشم باید چطوری عمل کنم؟ باز هم تکرار می کنم راهی غیر از وصل شدن به لایو توسط ایکس باکس می خوام روشی مشابه روش آپدیت داشبود می خوام برای اینها
ممنون می شم کسی پاسخ کاملی بده
سلام...نقل قول:
1- Xbox360 Slim 250 Gb
2- فقط نسخه ی PAL رو خریداری کنید( کلا Region یه مدل قفل منطقه ایی هست که مثلا بازی هایی که برای چین ساخته میشه داخل کنسول هایی آمریکایی اجرا نشه... که توی ایران معنی نداره)
3- یکی از رموز دنیا همینه:31:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
سلام..نقل قول:
DLC بیشتر بازی ها پولی هست و برای دانلود از لایو باید MS Pioint داشته باشید.... قضیه ی DLC با آپدیت داشبورد فرق میکنه...
DLCبازی هایی مثل GTA G@y&Tonty و RED DEAD Nightmare Mode الان به صورت DVD توی بازار موجود است..
یا حق :)
ولي واقعا نميشه فهميد كي درست ميگهنقل قول:
چقدر ضایع لیبل زده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به احتمال زیاد برد فالکون هست که با این کار خاسته ردش کنه بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال بايد همچين ليبلي باشه كه حالا بخواد طرف بچسبونه به يه سيستم.
يعني مي ارزه پول بده ليبل چاپ كنه؟؟
اگه آره واقعا مردم چقدر احمق شدنااااا:31:(و بي كار) :13:
ديگه حال اين رفيقمونو نگيريد ديگه:31:نقل قول:
بيچاره بعد يه عمري رفته يه كنسول خريده حالا هي زرت وزرت ضد حال بزنيد:31:
فروشنده هاي ما بي وجدانن:2: ديگه بچه هاي پي سي ورلد چه گناهي دارن؟؟؟:11:
الان خودشم بكشه ازش پس نميگيره:19:
ولي چه تابلو ليبل زده:31::31:(خالي بستم داداش برو بشين حالشو ببر كي به كيه:31::31:)
دقيقا" مي ارزه براشون:31:نقل قول:
همين اتفاق و بطور وحشتناك تري هم در مورد موبايل ها ميفته:27:
كي همين ميثم خودمونو ميگي ؟؟؟:18::18:نقل قول:
نه يك پسر بي ادبيه خيلي bad ه 2 تا بد:31::31:(شوخي است با ميثم جدي نگيريد)
به نظر من بازم این طرف که لیبل زده قیمت خوب داده من دیدم کسایی که ارکید رو ۳۰۰ تا ۳۱۰ تومن هم فروختن. این دوستمون با وجدان بودهنقل قول:
ولي واقعا نميشه فهميد كي درست ميگه
بهر حال بايد همچين ليبلي باشه كه حالا بخواد طرف بچسبونه به يه سيستم.
يعني مي ارزه پول بده ليبل چاپ كنه؟؟
اگه آره واقعا مردم چقدر احمق شدنااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و بي كار)
نقل قول:
اونوقت قیمتش چنده ؟
و فرقش با Xbox 360 Elite چیه ؟!!!
این ارکید چیه ؟
بازیهاش دوروبر همون 2500 کپیش و 10 تومان اصلش هست دیگه ؟