سلام یه هندزفری خوب با امکانات صدای بلند باس قوی و تفکیک صدای عالی تا 100 هزار تومان بهم معرفی کنید
Printable View
سلام یه هندزفری خوب با امکانات صدای بلند باس قوی و تفکیک صدای عالی تا 100 هزار تومان بهم معرفی کنید
قیمت ایرفونش 35 هزار تومان هست (نمایندگی فیلیپس خیابان ولیعصر)نقل قول:
هدف از پیوست کردن پست قبلی این بود که در پیرو بحث شما و جمله آخر اون پست که:نقل قول:
نظرم رو گفته باشم ولی چون این جمله به نظرم یک کمی خودخواهانه یا متکبرانه بود که فقط اضافه کنم برای همین تصمیم بر این شد که تمام پست اضافه بشه تا من نوعی با شما هیچ فرقی نداشته باشم تا اینکه همه با هم نظر بدن نه اینکه چون می دونیم یکی یا چند کاربر چون با تجربه ترند منتظر نظر اونها باشیم (:نقل قول:
حالا ایشالله آقا رضا نظر دقیقترشون رو میدن
به هر حال همونطور که عزیزی همچون شما فرمودند که آمپ مهم تر از DAC هست تا اندازه زیادی درسته اما یه مسئله کوچولو اینه که با توجه به پیشرفت بسیار زیاد و روزشماره DAC ها اینه که باز تفاوت هایی با هم دارند که بعید می دونم اینجا در این مورد بشه بحث کرد ولی همون DAC به طور ساده پارامترهای متغییر اون اگه برای یه آمپ نزدیک به 10 تا بیشتر نباشند برای DAC بیش از 20 پارامتر مجزا هستند که اینها رو مطمئنن باید در سطوح بالای حرفه ای در نظر گرفت اما در سطح نیمه حرفه ای به پایین تفاوتی ندارند چون کاربرد ایجاب نمی کنه
در آخر نظرم اینه که همه چیز باید در یک سطح و با هم هماهنگ باشند و هر ابزاری جای خودش مورد تحلیل قرار بگیره ولی همچنان با اضافه کردن آمپ برای هدفونهای زیر 200 تومن چندان موافق نیستم چون نه آمپ خوبی در این رنج قیمت هست و نه اینکه نتیجه از نظر راندمان چه کمی و چه کیفی برتری نسبی زیادی بدست میاره البته منظورم درباره استثناء ها نیست
هدف از ادامه این بحث فقط و فقط ایجاد یه فرصت مطالعه یا سوال و جواب ساده برای کاربرهاست نه برای خودنمایی و . . . باز هم از همه به خاطر نوع جمله بندی آماتوری پست هام معذرت می خام و امیدوارم که تمام این مسائل رو به حساب این مورد اشتباه غیر عمد بزارید تا اینکه همه با هم هر آنچه و به هر شکلی که دوست داریم به اشتراک بزاریم چون هدف از اینجا اومدن فقط همینه نه اینکه . . .
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
فراموش شده ها:
بی سیم یا با سیم ، برای مبایل یا پلیر ، بلوتوث یا FM
شما هم موفق باشید.
سلام دوست عزیز هندزفری سیمدار برای گوشی موبایل میخواهم از کیفیت هندزفری گالکسی اس2 خیلی ناراضیمنقل قول:
نظر دوستان درباره این ایرفون چیه ؟
TRON Legacy By Monster in ear
کد:http://www.tronbymonster.com/products/t3/
با سلام خدمت دوستان عزیز و اقا رضای گلم
بالاخره جی 3 رو گرفتم ولی هدفونش اصلا خوب نیست چه پیشنهادی دارید برای in earو سبک متال تفکیک صدا و بیس خوب !!
یه عزیزی به من کلیپش اس4رو پیشنهاد داده که عالیه ولی یه کم بودجم کمه بتونم دو ماه دیگه میگیرم! ولی تو رنج قیمت پایین تر برای الان چه پیشنهادی هست ???و بین ex35-lpوep830 کدوم بهتره؟خیلی ممنونم
خبر آخر لینک زیر یک سال پیش نوشته بودم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درباره کیفیتش چیزی نمیدونم.
یه مدل پاناسونیک هست 20 تومن دوستان خیلی میپسندند به عنوان گزینه موقت فکر کنم مناسب باشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و اقا رضای گلم
بالاخره جی 3 رو گرفتم ولی هدفونش اصلا خوب نیست چه پیشنهادی دارید برای in earو سبک متال تفکیک صدا و بیس خوب !!
یه عزیزی به من کلیپش اس4رو پیشنهاد داده که عالیه ولی یه کم بودجم کمه بتونم دو ماه دیگه میگیرم! ولی تو رنج قیمت پایین تر برای الان چه پیشنهادی هست ???و بین ex35-lpوep830 کدوم بهتره؟خیلی ممنونم
بیست و پنج تا سی تومن HJE300
سلام
خسته نباشید دوستان
من یه هدفون خوب تا 50 تومن می خوام(بیسیم باشه و با بلوتوث کار کنه) و به لپ تاپ و موبایل بشه وصلش کرد .
پیشنهاد دوستان چیه؟!
نظرتون در مورد این مدل چیه؟
Nokia-BH-503
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر
مرسی دادانقل قول:
ولی من که چیزی حالیم نشد :20: