حالا چی شده تو این مساله اینقدر دقیق شده این کفاشی ...؟!
Printable View
حالا چی شده تو این مساله اینقدر دقیق شده این کفاشی ...؟!
قطبی این فصل در هفته دوازدهم سپاهان را 3-2 شکست داد.
زیاد نباید به گربه سیاهها گیر داد چون اینجور گربه ها برای سرخابی ها مقطعی هستند.
به هر حال قطبی با هر خوبی و بدی با جیپ پر و یا شاید خالی رفت و تیم شما موند بهتون توصیه میکنم از قطبی یک بت نسازید که به تیمتون ضربه میزنه.
وقتی یاد گرفتیم که هر کسی واسه پرسپولیس زحمتی کشید قدرش رو بدونیم. وفتی رفت بدون داشتن اطلاعات کافی متهمش نکنیم. وقتی یاد گرفتیم که رفتن و آمدن ها واسه پرولیسه و اصلا همه و همه چیزها واسه پرسپولیسه اونوفت دیگه رفتن یا برگشتن قطبی ها مهم نیست و تیم توی بحران نمی ره. اونوقت همه می دونن که رفتنش برای پرسپولیس بوده و اومدنش هم همینطور. اونوقته که دیگه این اومدن و رفتن ها بجران ساز نمی شه. حتی اگه روزی فهمیدیم که فلان کس اومدن یا رفتنش به نفع پرسپولیس نبوده آرام و بی صدا حلش کنیم، تیم دچار بحران نمی شده. مگه غیر از اینه که پرسپولیس یک خانواده بزرگه به وسعت دل خیلی از ایرانی ها؟!!!!:40::40::40::40::40::40:
و حالا در سالروز حماسه ملبورن، پاپوش! شیرازی ها برای حذف حماسه ساز ملبورن از صفحه ورزش. به نظر شما این کارا درسته؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :18::41:
کلا ما ايرانيها قهرمان کشيم
بعد که مردن ميشيم مرده پرست و بت
اين خصلتمونه
منم با یه خورده تأخیر دارم اینجا پست میدم.
من اون بازی خونه بودم. بازی رو تا قبل اولین گلی ایران نشسته نگاه میکردم. کریم باقری که گل رو زد یه خورده به بازی امیدوار شدم. خداداد که گل دوم رو زد دیگه آروم و قرار نداشتم. یادمه یه توپ داشتم، اون توپ رو برداشته بودم و تا آخر بازی هی میومدم پای تلویزیون، بعد بدو بدو میرفتم تو ناهارخوری یه شوت میزدم زیر توپ. دوباره میومدم پای تلویزیون و بعدش بدو بدو تو ناهارخوری.. چه میشه کرد، عشق فوتبال بودیم دیگه.. :31:
من بازیه رفت رو با بچه ها تو حیاط مدرسه با رادیو گوش کردیم. آخه اون زنگ ورزش داشتیم..
خیلی این چند وقته در حق خداداد کم لطفی کردن. البته یه خودش هم تقصیر خودشه..
ولی به قول مجتبی :
نقل قول:
کلا ما ايرانيها قهرمان کشيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم مستند بلند «مارادونا» ساخته «امیر كاستاریكا» با حضور حمیدرضا صدر و عادل فردوسیپور، در سالن نمایش دانشگاه صنعتی شریف مورد نقد و بررسی قرارخواهدگرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم مستند بلند «مارادونا» ساخته «امیر كاستاریكا» با حضور حمیدرضا صدر و عادل فردوسیپور، در سالن نمایش دانشگاه صنعتی شریف مورد نقد و بررسی قرارخواهدگرفت.
به نقل از روابط عمومی مركز گسترش سینمای مستند و تجربی، برنامه نمایش و نقد فیلم مستند «مارادونا» رأس ساعت ۳۰/۱۲ روز سهشنبه (۱۲ آذر) در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.
برپایه این گزارش «دیهگو مارادونا» پدیده تاریخ فوتبال جهان كه همواره با رفتارهای عجیب و اظهارات جنجالی خود، تیتر یك مطبوعات و رسانههای گروهی جهان بوده، در فیلم كاستاریكا، شخصیتی انساندوست، پایبند به خانواده، متعهد سیاسی و مبارزی بر علیه سیاستهای آمریكا و انگلیس به تصویر كشیده شدهاست.
گفتنیاست: این فیلم مستند كه پخش جهانی آنرا شركت «وایلد بانچ» برعهده دارد، برای نخستین بار در جشنواره بینالمللی فیلم كن ۲۰۰۸ به نمایش عمومی درآمد و سپس در بخش نمایشهای ویژه جشنواره بینالمللی «سینما حقیقت» ایران نیز روی پرده رفت.
شاید با این دو بازیکن لج کرده.
كفاشيان رو چي به مسائل انضباطي؟ پس كميته براي چيه؟
خب فيلمش نمايش داده ميشه خودش كه نمياد ايران تيتر غلطه