چه کاری است. بذارید کوتاه مدت ایران زمین که با کف ۱۰۰ هزار تومان ۱۸ درصد می دهد! روز شمار هم استنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
چه کاری است. بذارید کوتاه مدت ایران زمین که با کف ۱۰۰ هزار تومان ۱۸ درصد می دهد! روز شمار هم استنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
درباره ایران زمین چیزی نمی دونم؛ باید تحقیق کنم. ایران زمین بانک مورد تایید بانک مرکزی است؟ بانک هست یا موسسه؟ مثلا مهر اقتصاد عنوان بانک رو داره اما موسسه است دو سال هم خودشو کشته که شتاب رو بگیره که نتونسته.
سود رو ماهانه میده کارت هم میده منتهی باید سه ماه دست نزنی به پولت. تا حد امکان سعی کن طولانی قرارداد نبندی. مثلا ممکنه در سال جدید بکنن 6 ماهه 20 درصد یا 22 حتی ولی چون شما قرارداد بستی بخوای دست بزنی جریمه باید بدینقل قول:
چه کاریه؟ اگر به این سود راضی هستی ببر ملی!
بالای 20 تومان 18 درصد میده روز شمار و ماهانه میریزه به حسابت. هر وقت ببندی هم جریمه نداره ! اگر به شرط و شروط بانکی که مثلا کف بالای 20 یا 10 یا 100 باشه راضی هستی. اینا همش طرح هستن.
چون بعضیا نمیخوان بانک براش کف بزاره.
اگر هم میتونی صندوق بزاری روز شمار. صندوق بانک شهر 22 درصد که البته بعد عید برمیگرده 20. پارسیان 20 مسکن 20 تجارت کاردان 20 سامان 21 که باز نمیکنه البته.
جای شما باشم قید بانکهاینقل قول:
آینده، سرمایه، مهراقتصاد، ایران زمین و حتی موسسات رو میزنم.
اینها با این همه تبلیغ و سود بالا باز هم نتونستن خیلی سرمایه جذب بکنن.
همونطور که گفتم پاسارگاد هر 6 ماه یه بار هزینه میگیره ! که میشه همون سالی 10 هزار تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
تمام اطلاعاتی که من میدم از طرف یه اشنای دور در بانک کشاورزی هست و مقداری هم خودم. حتی تمام گفته هام در مورد دزدی رو هم ایشون به من با سند و مدرک گفتن.
دوستان بانکی که سود غیرمتعارف میده دلیل بر قدرتش نیست همیشه ممکنه مشکل نقدینگی داره. مثلا اینده میگفت 100 میلیون بزار همون اولش 20 تومان میدیم باید یک سال بمونه صد تومان ولی 20 تومان رو اولش میداد. خب برید ببینید چقدر سرمایه تونست جذب بکنه. تراز ماللیش رو اگه تونستید پیدا کنید. من با هیچ بانکی مشکلی ندارم و هیچ بانکی رو هم تبلیغ نمیکنم. سرمایه دار هم نیستم فقط حقایق رو میگم.
بعضی ها در پ.خ در مورد صندوق ها از من میپرسن. صندوق ها چیزی هست برای دور زدن قانون بانکها و اون قضیه کم کردن سود. الان صندوق بانکها 20 درصد بعضی هاشون میدن و چون بهانه بورس رو اوردن قانون رو دور میزنن. صندوقی که درامد ثابت باشه و ضامن نقدشوندگیش بانک باشه عین حساب معمولی روزشمار هست فقط برای اینکه اصل پولت رو بگیری باید ابطال بزنی که بعضی بانکها یه روزه و بعضی ها چند روز بعد برمیگردونن. در واقع بستگی به میزان طمع و دزدیشون داره!
در ضمن گول درصد رو هم نخورید. دو مورد
مثلا بانک ملت صندوق اوج ملت روز شمار 23 درصد میده ولی طوری. اولا ممکنه یه ماه 23 بده یه ماه 20 یه ماه 21
ثانیا برای ابطال هر واحد باید 2000 تومان جریمه بدی. هر واحد صدهزار تومانه. یعنی برای 10 میلیون باید 200 هزار جریمه بدی اگه بخوای ابطال کنی.
یعنی عملا سودش کمتر از 20 هست
و یا بانک رسالت میگه وام میده 2 یا 4 درصد. گر برید حساب کنید میبینید همون وام بیش از 15 درصده! هر ماه نگه داری باید 2.5 برار ماهی که نگه داشتی برگردونی پول رو. مثلا 4 ماه نگه میداری باید در 2.5 ضدب در 4 ماه برگردونی یعنی 10 ماه میشه قسطش. حساب کن سود تسهیلات و نرخ بهره رو ببین چقدر میشه اون چهار ماه.
تنها جایی که برای هر پیامک هزینه میگیره کوثر هست که هر پیام رو ۲۰ تومن حساب میکنهنقل قول:
اما بشخصه من کل پیامک ها رو قطع کردم و همیشه از موبایل بانک استفاده میکنم
سینا موسسه بود که شده بانک و وابسته به بنیاد هست و بسیار قوینقل قول:
ایران زمین از ۷۷ موسسه بوده و از ۸۹ شده بانک؛خیلی وقته داره فعالیت میکنه و این طرح ۱۸ درصدش حداقل برای حساب خرید روزانه گزینه مناسبیه؛نقل قول:
بانک بدی نیست اما بهترین هم نیست؛زیاد از کار کارکنانش راضی نیستم اما طرح های خوبی داره
راستی سخنن بزرگان و اشعار و ضرب المثل که توهین نیست و فکر هم نکنم مدیران انجمن بر خلاف عدل کسی که توهین نکنه رو بن کنن؛
به هرحال سوابق مشخص است
مدیر فروم به من گفتن با کاربر فوق بحث نکنم.
حقیقت ها رو گفتم. چیزی که واضح و مشخصه و همه هم اینها رو میدونن منتهی بعضیا فک میکنن مردم تا ابد کوتاه میان در مقابل دزدی و اختلاص شدید بانکها:)
حتی اگر زبانم را ببندید من در پستهای بعدی اشاره ای بر دزدیهای بانکها خواهم کرد
خیلی از ماها وقتی حساب باز میکنیم حتی پشت اون برگه هایی رو که امضا میکنیم نمیخونیم... بعد میشینیم میگیم بی ناموسا دزدن[emoji16]نقل قول:
حتی نمیدونیم حواله بانکی چیه، چطور کار میکنه، نمیدونیم سیستم مالی چطور فعالیت میکنه... فقط همه دزدن تا زمانی که ما خودمون دزد بشیم همه چی خوب میشه... آدم یاد داستان حاجی آقا صادق هدایت می افته...
امیدوارم این تجربه اا کمک کنه بهتر بشناسیم خدمات بانکی چین و هزینه هاشون چطوره و بفهمیم از کدوم استفاده کنیم یا نکنیم. مثل شما که آگاهانه انتخاب کردید از موبایل بانک استفاده کنید بجای خدمات پیامک.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
اول از همه چند نکته عرض کنم
چطور جلوی به قول برخی بیادبان بی نا مو سی بانکها رو خودم میگیرم.
من اصلا اس ام اس م رو فعال نکردم. اون روز هم رفته بودم گفتن میخواین فعال کنیم گفتم نه:)
مورد بعدی اینه که وقتی مثلا لازمه صورت حساب بگیرم از طریق عابر بانک این کار رو از طریق بانکی که کارت صادر شده میکنم یا اگر موجود نبود موجودی میکشم اونجا میتونم ببینم چقدر مونده تا دزدی نکنن با عنوان کارمزد:)
پولها رو هم معمولا از طریق بانک میریزم یا نقد میدم.
حالا بریم سر یه جور دزدی بانکی
مثلا اینها میگن 18 درصد سود وامه. این دزدها. رفته بودم بانکی خصوصی که حساب دارم درش گفتم کام خرید کالا
حالا بحث ضامن بماند که اینها خودشون بدون ضامن این همه پول بیت المال رو میکشن بالا برا مدیر و کارمند و مثل یک در...زه میگن وام نداریم! میگفت 10 تومانه برو اول سفته بیار سفته ای که اصلا معلوم نیس چرا باید داده بشه. یک نوع دزدی دیگر
بعد ضامن فقط کارمندی اونم اوردیم. اولش میگفتن این قبلا ضامن شده بعد دیدن نمیتونن دور بزنن خلاصه
در اخر گفتن 1.5 میلیون برای 10 میلیون باید بلوکه بشه بدون سود و اینا!
در نهایت گفتم سود بالاتر از 18 میشه دیگه. گفت راستش رو بخوای بله.
گفتم دمت گرم این هم دزدی جدید و دور زدن قانون:)