نقل قول:
نه اگه ميخواستم يك عطر ببرم شايد CH اصل رو ميبردم و يا پرفيوم لا نويي دو لوم ايو سن لوران..فكر كنم دومي بهتره براي بردن..خب اون بنده خدا اگه دانهيلشو نميخواد بگو بفروشش به من
Printable View
نقل قول:
نه اگه ميخواستم يك عطر ببرم شايد CH اصل رو ميبردم و يا پرفيوم لا نويي دو لوم ايو سن لوران..فكر كنم دومي بهتره براي بردن..خب اون بنده خدا اگه دانهيلشو نميخواد بگو بفروشش به من
40 تومن سراغ دارم:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
حامد جان والا اون موقع که قیمتا پایین بود این میگفت 120 تومن.حالا دیگه خدا عالمه:41:نقل قول:
منم حدس میزدم این گری فانل قیمتش نباید اینقدر بالا باشهنقل قول:
قیمتش کلا پایینه(زیره 20 دلار)--نمیدونم چطوریه که با قیمتایه توهمی میفروشنش.آخه ظاهرش هم میگه که چیپه:20:نقل قول:
نقل قول:
اولا پورانهم جنابعالی جنس اصلی که تو گالری کارن تو پاریس عرضه میشه نیست و پرشده اماراته. ثانیا من خودم اصلش رو دارم و 10 سال پیش 220 میلش رو از فرنسه برام آوردن ثالثا بوش(البته اصلش) برخلاف گفته خانم فرزین نیا(تو وبلاگش) اصلا خطی نیست هر سه نوتش واضحه و پخش بوش در حد 2 متر و موندگاریش 2 روزه. اگه غیر این بود مطمئن باش جنس اصل اصل نیست و درجه 2 یا سه است.
علی جان اگه بازم دیدیش قیمتشو بپرس شاید خیلی بالا نبرده باشه
چشم ولی این همونه که تسار رو 160 قیمت میداد .کلا پرته قیمتاش.حالا من 4 سال پیش تو پاچه این طرف همنقل قول:
کردم:31:یه ادکلن رو که 40 تومن بود رو 26 گرفتم حواسش نبود:27:
تق هرمس 200 میل پرفیوم 295:blink:نقل قول:
فارنهایت 200 میل 290:blink:
اوضاعه خرابیست نازنین:31:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
علی جان اونجا پولو آبی ندیدی؟نقل قول:
تو کف این رومانس هم موندیم:19:
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
بچه ها این CH بوی چرم هم میده؟
دوستان نظرتون در مورد ماندگاری و پخش بوی این ادکلن چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]