مثلا یکی باشه . :31: خوب مشکلی هست ؟نقل قول:
Printable View
مثلا یکی باشه . :31: خوب مشکلی هست ؟نقل قول:
یعنی میخوای بگی 100 زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:واقعا کسی اینجا 100 نزده !؟نقل قول:
فکر می کردم همه اینجا درسخونن :21:
آخرین آزمون رو 100 زدم.
آزمون بعدی گاج هم که 2/11 هست هم می خوام 100 بزنم.
ولی نمی دونم چرا ریاضیاتم همیشه منفیه !؟ :19:
بلانسبت گ.. خوردن !نقل قول:
كدوم اسكلي مياد تو خرداد امتحان بده كه ما بديم !!؟؟؟:5:
نقل قول:
منظورم همون اردیبهشت بود ! 11 سالی هست که عادت کردیم تو خرداد امتحان بدیم فکر کردم الان هم باید تو خرداد امتحان بدیم
اینو اگر بخوان تاثیر بدن برای سال دیگس ( 89-90 ) که اگر خدایی نکرده زبونم لال سال دیگه پشت کنکور موندید این نمره هاتون هم تاثیر بدن
اما ستمش این جاست که باید کل کتاب رو امتحان بدیم :41::41::41: فرض کن ! بشینی تو دو سه روز 8 تا فصل فیزیک بخونی :18:
برات نوشتم:
سئوال 1 شما سئوال 3 کتاب درسی هست.
سئوال 2 شما سئوال 4 کتاب درسی هست.
راستی این سئوال هم مربوط میشد به دنباله ها که سئوال اینه که دنباله زیر همگرا به چه عددی هست؟
تنها کاری که کردم 3 رو به توان 2 رسوندم (زحمت کشیدم نه؟ خیلی) ولی بقیه اش رو بلد نیستم :دی
نقل قول:خوب مگه ما دل نداریم؟:29:نقل قول:
اینجا درس خون زیاده علاوه بر زبان دیفرانسیل و عربی ادبیات ... صد میزنن
شما هم زیاد دلتو به زبان خوش نکن اونو همه خوب میزنن ریاضیات تعیین کنندست توکنکور!!
داداش زبان كه كاري نداره! منم تو قلمچي امسال به جز يه آزمون بقيه شو 100 زدم! تو كنكور هم 89 درصد زدم اما مفت نميارزه!نقل قول:
دقت كن چي ميگم زبان بالا بزني مفت نميارزه!!
به جاي زبان بشين ادبيات رو كار كن تا 100 بزني، مخصوصا رياضي و فيزيك رو كار كن كه موفقيت تو كنكور به اين درسا بستگي داره!اگه اينا رو خوب زدي زبان 30 درصد هم بزني زياد ضرر نميكني!
سلام بچه ها
خداييش امتحان امروز سخت بود ولي حالا نميدونم شايد من نخونده بودم :41: در هر صورت اگه كمك معلم نباشه :19:
نظر شما چيه آسون بود يا سخت ؟
سوال اسون بود ولی نکته داشت!
ولی من 1 نمره اشکال دارم...