کسی الان تو ورلد 5 بازی میکنه؟!!!
Printable View
کسی الان تو ورلد 5 بازی میکنه؟!!!
Ok doste aziz Khoosh bashiiiiin Vaghean Mehman navaziton harf nadasht Ma berim ye jaye digeh help begirim Cu byeنقل قول:
چه نازک نارنجی!!!
خب کاری نداره که ببین سی دی وینوزت رو بزار بعد برو تو control panel بعدش برو تو regional and language options و بعدش از منو هایه بالا برو به قسمت language و اون دو تا تیک مربوطه رو بزن و بعدش برو به قسمت details و در قسمت add زبان farsi را انتخواب کن
به همین سادگی
اول باید صبر کنی تا قوی بشم گلم :40:نقل قول:
شما نخون :27:نقل قول:
من هستم:31:نقل قول:
چشم.منتظر بودم شما بگی...:27:نقل قول:
یعنی اگه من نمیگفتم ، نمیخوندی ؟ :27:نقل قول:
نه اگه تو نمیگفتی میخوندم :27:نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم
اونم اینکه تو ساختن پل گیر کردم.یعنی اسکیلام نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
اینم نمونه اسکیلامه ولی با این حال :
Used skill pointsDifficultyLabor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You need at least 23 more labor points to work on this job.
باز هر کاری میکنم با لباس و از این جور حرفا کم میارم با اینکه لول 26 هستم.
زیاد فکرش رو نکن.من خودم تو لول 30 این کار رو تونستم انجام بدم.بیشتر رو swimming و strenght کار کن تا لول 30 وقت داری...:46:نقل قول: