عربی انتشارات مهر و ماهنقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
عربی انتشارات مهر و ماه جلدشم خیلی خوشگلهنقل قول:
عربی انتشارات مهر و ماهنقل قول:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
عربی انتشارات مهر و ماه جلدشم خیلی خوشگلهنقل قول:
برای فیزیک پیش به جزو فار چی پیش نهاد می دید
خوشخوان خوبه
نقل قول:
هنوز تستاش رو ندیدیم ... ولی یه نگاه اجمالی که انداختم 3 سطح داره هر بخشش ... موضوعی دسته بندی شده ....
درسنامه ای نیست .... تو مقدمش هم نوشته که مشابه کنکور هست ..... نکته ها رو تست به تست گفتن .... و ...
هر بخش هم یه آزمون داره که توش سوالای کنکور داخل و خارج هست ....
من هم گاچ رو هم انرژی اتمی هم همگامان هم خیلی سبز رو دیدم.همگامان از همه بهتر بود.نقل قول:
بله فیزیک پیش 1 دو جلده ! زبون نوشتاریش نه مثل رمزینه هست و نه مثل خوشخوان زبون ساده و بی آلایش ! اگه میخوای واقعاً مفاهیم فیزیک رو درک کنی (مثلاً زمان چیه ؟:31:) این کتاب رو بگیر البته من پیشنهاد میکنم فقط جلد 1 اون رو بگیری چون 2 فصل آخر فیزیک پیش 1 به مراتب گیراییش بیشتر از 2 فصل اوله ! حالا بازم میل خودته ! شاید دو فصل اول واسه شما راحت تر باشه !نقل قول:
برای گسسته وایسا بینم هم خوشخوان هم رمزینه آموزش میگیری ؟ رمزینه رو آموزش بگیر خوشخوان رو تست (فقط) دیگه نیازی به هیچی نیست !
برای تحلیلی هم که همونا کافین پس دیگه کتاب تست چیه ؟ داری که !!!
ارايه كلك و otn چاپ جديدشون اومده ؟ كي مياد ؟
در ضمن پيش كه خود كتاب لغت نداره . tick 8 هم دارم ولي خيلي كمه حالا برا لغت چه كتابي رو پيشنهاد ميكنيد؟
اگه امكانش هست ادرس سايت كلك معلم هم بذاريد.
لطفا جواب بدين ممنون
آدرس سایتش رو کتابش این زدهنقل قول:
اگه امكانش هست ادرس سايت كلك معلم هم بذاريد.
ولی سایتش واسه من باز نمیشهکد:www.kelkemoalem.ir
کتاب word focus انتشارات گاجنقل قول:
در ضمن پيش كه خود كتاب لغت نداره . tick 8 هم دارم ولي خيلي كمه حالا برا لغت چه كتابي رو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون که جواب دادی . من خودم خیلی سبز دارم . باهاش هم مشکلی ندارم . ولی وقتی پست های دوستان رو دیدم . که از همگامان و یکی دو مورد هم نشر الگو تعریف کردن . دیگه رغبت نمی کنم خیلی سبز بخونم .نقل قول:
حالا به نظر شما من باید حتما همگامان بگیرم . یا با همین خیلی سبز هم میشه موفق شد .
نقل قول:فیزیک:راستش واسه تست من خودم شخصا کتابای تستای سالهای گذشته رو میپسندم مثلا چند سال کنکور آبی کانون یا این فیزیک های سفید گاج که پر تست های سال های گذشتس...واسه همین فیزیک گاج رو میگیرم چون پایشو دارم...از اون جا که هنوز دبیرامون مشخص نیستن و از مهر مدرسه شروع میشه و همگام با دبیر میخوام پیش برم میخوام فار رو هم بگیرم که کامل یاد بگیرم :31:در واقع میخوام از رو فار بخونم و تستای گاج رو بزنم.الان دیگه گیج شدم :31:نقل قول:
پس در کل پیش 1 دو جلده و پیش 2 یک جلد؟قرار نیس جلد 2 منتشر شه که؟همون یک جلد کامله دیگه؟
راستی لینکای دانلود کتب فار برام فیلتره...کسی میتونه یکی از کتابای آموزششو یه جای سالم آپ کنه لطفا؟:31:اگه نحوه آموزششو ببینم شاید راحت تر بتونم انتخاب کنم...مثلا جناب nits واسه فیزیک پایه خوشخوان رو فکر کنم بهم معرفی کردند...اما من تو کتابفروشی که نگا کردم دیدم جزوه دبیرمون مثل همینه :31:واس همین نخریدم:31:خدا رو چه دیدی شاید دبیر امسالمون هم به اندازه فار مطلب بگه:31:
گسسته: خوشخوان من تو سایتش دیدم سه تا کتاب واسه گسسته داشت که من اینو قراره بگیرم:
رياضيات گسسته و علوم پايه مرتبط با آن ويژه ي دانش آموزان ممتاز
مولف:رسول حاجی زاده
الان یعنی کتاب کلاس رمزینه بگیرم + همین کتاب خوشخوان که گفتم اما فقط تستاشو بزنم؟یا یه کتاب دیگشو بگیرم که همش تست باشه؟! کاش واس گسسته و تحلیلی هم کتبی بودن که همه تستای سال های گذشترو دسته بندی کرده باشن مثل فیزیک گاج :31:
تحلیلی: این مبتکران الان تسته یا آموزشه؟:31:یعنی الان آموزش رمزینه و تست مبتکران؟چیز دیگه ای لازم نیس؟مثلا تست های سال های گذشته؟!یه چی مثل همون فیزیک گاج :31: تحلیلی گاج یه نفر گفته بود سخته واسه همون نمیگیرم :31:
باز این بحث کتابا :)
یادش بخیر پارسال همین موقع!
نصیحت من : خودتون رو زیاد سرگرم اینکه چی بگیرم نکنید یهو میبیند 6 ماه گذشته 1000 تا چیز گرفتید ولی هیچکدوم رو نخوندید!
یا نصفه خوندید!
به نظرمم الان دیگه کتابای خیلی خوبی تو بازار هست شما اونی که بیشتر بهتون حال میده رو بخرید
یعنی از خوندنش کیف میکنید
مثلا من خودم کلا از کتابای کانون خوشم نمیومد اصلا جلدش رو میدیدم حالت تهوع میگرفتم با اینکه تستای خوبی داشت مخصوصا کتابای 30 سال کنکور ریاضی و...
ولی چون خوشم نمیومد هیچوقت طرفشون نرفتم