کسی میتونه یه ای دی رو برام هک کنه ؟! ای دی یه فرد مبتدی هستش ... هر کی میتونه پی ام بده بهم مرسی
Printable View
کسی میتونه یه ای دی رو برام هک کنه ؟! ای دی یه فرد مبتدی هستش ... هر کی میتونه پی ام بده بهم مرسی
سلام
دوستان من وقتی یاهو رو اجرا میکنم میخوام به یکی پی ام بدم اررور زیر میاد بعد نوشته ها اجق وجق میشه
این چیه ؟
در ضمن یاهو رو عوض کردم آنیستال هم کردم دوباره نصبیدم باز هم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم بدانم ایا روش یا نرم افزاری هست که با ان بشود فهمید که ID من در add لیست چه افرادی قرار دارد. کی ID منو پاک کرده و ID من تو ADD لیست کیا باقی مانده ؟
خیلی ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه
با سلام نرم افزار dab3 رو برای دانلود می خواستم ممنون.
سلامنقل قول:
شما ویندوز عوض کن یا یاهو مسنجر نسخه ی دیگه نصب کن.
نقل قول:شما کافی بود توی گوگل جستجو میکردی راحت میومد.کد:http://www.sharemation.com/natirus24/DaB3.exe
متاسفانه لینک بالا خراب بود منم خیلی گشته بودم پیدا نکردم.
دوستان سلام. من یه سوال داشتم. یه مدتی هستش که نمی تونم با یه ای دی تو مسنجر ان شم ولی ای دی های دیگه رو ان میشم. در ضمن تو میل میرم و تو وب مسنجر هم مشکل نداره فقط تو مسنجر این طوریه کسی می تونه کمک کنه؟
احتمالا ایدیتو قفل کردند.نقل قول:
دوست عزیز لینک خراب نیست من برایی چی میزارمش؟ من اگه چیزی بزارم قبلش یه چک میکنم که لینک خراب نباشه.نقل قول:
حتماً ویندوزت خرابه. :31:
با سلام
دوستان مدتی هست ویس من خراب شده و ویس دیگری خریده و بدون هیچ تغییراتی در تنظیمات میتوانم با ان در یاهو مسنجر صحبت کنم ولی صدای موزیک که میگزارم در آن پخش نمیشود در تنظیمات preferences هم تنظیمات مخصوص ان را انجام داده ام حتی در حالت default نیز قرار داده ام ولی باز هم درست نشده.