------------نقل قول:
ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
موفق باشی
Printable View
------------نقل قول:
ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
موفق باشی
اما اون نقشه فارسی معرکه بودچون سرچشم فارسی بود..چجوری میشه اون کرکی رو نصب کرد؟نقل قول:
خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........
در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)
اینم عکس خودشو و پکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82
سلام
چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
شما چه پیشنهادی دارید
نام کامل سازنده و مدل باطری رو هم خواهشن بگو عزیزنقل قول:
نویش که اصلا پیدا نمی شه 340 هزار توماننقل قول:
دسته دومش هم بستگی به میزان تمیز بودنش و داشتن یا نداشتن گارانتی داره؛ از 150 هزار آغاز می شه تا 250 هزار
نقل قول:
فکر کنم یه ذره حساس شدی...
اگه واقعا تصمیم به تمیز کردنش داری، یه اسپری تمیز کننده مانیتور های LCD بگیر و روی دستمال ویژه اش بزن و سریع بکش روی لنز. به گونه شگفت انگیزی تمیزش می کنه!!! :18:
شاد باشین
التماس دعا :46:
دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!
نقل قول:
باطری گوشیت رو عوض کن
در باطری رو هم بگذار توی کیسه و بگذارش توی فریزر! یه 24 ساعت باشه کافیه...
به احتمال قوی درست می شه ( البته اگه از قانون انبساط و انقباض پیروی کنه! :18: که احتمالا هم می کنه. امتحانش ضرری نداره ). اگر هم کاریش نداشته باشی پس از یه هفته خود به خود به حال عادی بر می گرده
التماس دعا عزیزان :37:
باتری گوشیت که معلومه خراب شدهنقل قول:
بهتره به حای باتری فابریکش یه باتری اتمی بگیری قیمتش حدود12تومنه 2برابرشارزگوشی رونگه میداره 6ماه ضمانت هم داره طبقه زیرزمین علالدین زیاده
دوست عزیز باسلامنقل قول:
این توصیه رو جدی بگیر و حتما باتری گوشیت رو عوض کن چون همیشه خالی کردن شارژ مال باتری خراب نیست بعضی
وقتا گوشی مشکل پیدا میکنه.اگه باتریرو عوض نکنی ممکنه این بلا سر گوشیت بیاد.و به گوشیت آسیب بزنه.
موفق باشی