اقا یه سوال ببینم میشه اپدیت های ورژن 2009 رو که سیو کردیم رو توی ورژن 2010 اجرا کرد تا دیگه 2 ساعت مطعل اپدیت اولیه اش نمونیم
Printable View
اقا یه سوال ببینم میشه اپدیت های ورژن 2009 رو که سیو کردیم رو توی ورژن 2010 اجرا کرد تا دیگه 2 ساعت مطعل اپدیت اولیه اش نمونیم
نه آپدیت هر ورژن مخصوص به خودشه.نقل قول:
بچه ها كسي اگه آپديت آفلاين kis9.0.0.459 رو داره در تاپيك قرار بده تا بقيه ازش استفاده كنند
حجم آپديت نسخه 2010 كه شما اشاره كرديد بسيار كم و در 3-4 مگ ميباشه.پوشه پشتيبان آپديت داراي حجمي در حدود 46 مگ ميباشه كه آپلود و دانلود اين حجم كمي مشكله.نقل قول:
من خودم باورم نمیشد حجم آپدیتش اینقدر کم باشه....نقل قول:
وقتی یک نسخه از کاسپراسکای ارایه میشه تمام آپدیت های منتشر شده تا اون تاریخ هم در دیتابیس خود اون نسخه قرار داده میشند. یعنی 2010 رو که از سایت کاسپر دانلود میکنید و میخواید آپدیت کنید فقط آپدیت های مربوط به این چند روز اخیر رو دریافت میکنه و تا قبل از اون رو خودش داره . به همین دلیل فعلا حجمش پایینه.نقل قول:
ممنون
درست کار کرد
سلام من 2 تا مشکل دارم با کاسپرسکی
1- پس از نصب آنتی ویروس کاسپرسکی نمیدونم چرا بعضی وقتها روی برنامه ها که کلیک میکنم ارور صفحه آبی نشون داده میشه و یهویی سیستمم ریستارت میشه
2- من نسخه آخر آنتی ویروس کاسپرسکی رو دانلود کردم بعد از اینکه میخوام آنتی ویروس رو آپدیت کنم ارور میده ارور زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عاملت چی هست ؟ برنامه امنیتی دیگه ای هم نصب کردی ؟نقل قول:
ویندوز xp service pasck 3
و هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای نصب نکردم
ضمناً لایسنس من هم اورجینال هست که خریداری کردم