من که گفتم سرعت واسم مهم نیست ! من خیلی گاز بدم 120 تاست ! راستی جن 2 قیمتش چنده؟ اصلا ماشین خوبی هست؟نقل قول:
من که گفتم سرعت واسم مهم نیست ! من خیلی گاز بدم 120 تاست ! راستی جن 2 قیمتش چنده؟ اصلا ماشین خوبی هست؟نقل قول:
یه سوال:
تو ایران تو محدوده 12 - 15 میلیون کلا چه گزینه هایی موجوده؟
منظورم اینه که هم راحت گیر بیاد، هم قطعاتش موجود باشه، هم تعمیرکارش و...!
اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اما ال 90 یخورده زشته ! راجع به بدنش هم زیاد تعریفی نشنیدم!نقل قول:
نقل قول:
بله خب بعضی ها از قیافش خوششون نمیاد
ولی شما خودت بهم بگو تو اون رنج قیمت
1- دلت میخواد تو ماشین قشنگ بشینی و اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد بری دیدن خدا و قشنگی های اون دنیا
2- یا ترجیح میدی یه ماشین که کمی قیافش از نظرت بدهست رو بگیری و تو همین دنیا دنبال سر نوشتت باشی
من ترجیح میدم یه ماشین بگیرم که هم قشنگ باشه و هم نفرستتم اون دنیا !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مزدا 323 هم قشنگه هم فکر نکنم بفرستتم اونور!
نظرت راجع به جن 2 چیه ؟ اصلا قیمتش چنده ؟
آوانته دست 2 چی؟ با 22 میلیون میشه تمیزشو گیر آورد؟
مگان تو ترکیه که طرفدار زیاد داره یه جور خودرو ملی و همچنین جز معدود خودروهایی که تو پیست تست شده از نظر هندلینگ و .... این پیشنهاد اول من در پست قبلیم بودنقل قول:
اما جن 2 قیافش جذابه و برای شما مناسبه که دنبال سرعت نیستی چون قدرت موتورش زیاد تعریفی نداره
راستی 120 کم نیست چون حداکثر سرعت تو ایران 110 به جز نیایش (من خودم تو اتوبان نیایش با 206A 150تا هم رفتم:31: )
به نظرم بین این ماشینایی که خودت گفتی آوانته از همشون بهتر هست البته مزدا 323 هم خوبه ولی فکر نمیکنم بشه سالمش رو که باش حال کنی و برات ماشین باشه گیر بیارینقل قول:
الان قیمت اوانته صفر تو بازار 29000000 هست اگه بتونی یه هفت هشتایی بزاری رو پولت که خیلی خوب هست اگه نه همون دست 2 رو بگیر الان فکر میکنم با 23000000 بتونی یدونه مدل 87 بگیری
همون جور که دوستمون گفته مگان هم گزینه خوبی هست شاید حتی بهتر از اوانته هم باشه. حد اقل چیزی که من ازش اطلاع دارم این هست که از نظر مصرف بنزین از اوانته خیلی بهتر هست
سلام
یه ماشین بین 20 تا 30 میلیون میخواستم . سرعت خیلی مهم نیست
راحتی و خانوادگی بودن و اینکه میخوام زیر پا بمونه و به این زودیا قصد عوض کردنش رو ندارم و خرجش به نسبت مناسب باشه(میدونم بالاخره خرج این ماشینا بالاس) .
آوانته و مگان فکر میکنم مناسب باشن. گزینه دیگه ای هست؟
قیمتشون رو میشه بگید؟
دوست من 206 به این زودی ها توی خرج نمی افته ... درضمن کیفیت قطعات 206 بالاست . مسلما برای تعویض یه قطعه باید پول بیشتری نسبت به مثلا سمند بدین !!!نقل قول:
اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه شما قراره چقدر ماشین رو نگه دارین !!!