سلام
من تقریبا یک سالی میشه که اشتراک adsl از شاتل دارم و چون استفادم از اینترنت فقط وبگردی بود برای همین اصلا تو کار اینکه چه سرویسی دارم و جریان چیه نبودم تا این دو ماه آخری که لازم الدانلود شدم و رفتم پیگیری کردم که سرویسای مختلف چطورین و کدومشون برای دانلود بهتره و گفتم این موضوع رو اینجا بذارم که شاید به درد دیگران هم بخوره اگر هم کسی ایرادی در اون ها میبینه خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنه
تنظیم قوانین مربوط به اشتراک های اینترنت دست "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" هستش و یکسری قوانینی اصولی و مفید تصویب کرده که همونطور که حتما مستحضر هستید اینجا ایرانه و در حال حاضر شرکت های ارائه دهنده خدمات adsl دارن به بهترین نحو ممکن ازش به سود خودشون استفاده میکنند. منم سعی میکنم اطلاعاتم رو برای هر کدوم از سرویس ها اینجا بذارم، از دیگران هم کمک میطلبم البته
در حال حاضر دو نوع اشتراک ADSL وجود داره، سرویس های محدود و نامحدود که در حقیقت محدود ها نامحدود هستن و نامحدود ها محدود که در ادامه توضیح میدم :دی (میبخشید ولی :دی هاتون خیلی افتضاحه ها)
سرویس های نا محدود:
طبق قوانین همون شرکتی که گفتم سرویس های نامحدود باید بین ده مشترک به اشتراک گذاشته بشن!، یعنی یک 128 رو با ده نفر مشترک میشید، مثل اینکه یک خط 128 بخرید بعد بین 10 تا کامپیوتر شیر (=share) ش کنین. در نتیجه برای اینکه بفهمین سرعت نهایی دانلودتون چقدره باید اول سرعتتون رو (مثلا 128 رو) تقسیم بر هشت کنید تا به بایت در بیاد و بعد تقسیم بر ده کنید تا حداقل سرعت ممکن بدست بیاد (در حالی که هر ده نفری که باهم مشترک هستید استفاده صد در صد میکنین مثل این که هر ده تا کامپیوتری که یکنواخت شیر شدن دارن دانلود میکنن) ، خوب این عدد میشه سرعتی که سرویس دهنده اینترنت موظفه به شما بده، یعنی برای 128 کیلو بیت بر ثانیه ای که خریداری کنید، 1.6 کیلو بایت بر ثانیه دریافت میکنید که از دایال آپ هم کمتره فک کنم.
فقط چند نکته رو باید در مورد این سرویس های نامحدود یاد آور بشم:
اول اینکه چون به نفع شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیست، همیشه اغلب روی همون پهنای باند استانداردتون نگهتون میدارن، یعنی اگر 128 باشید دیگه مثل سرویس های محدود این عدد حداقل سرعتتون نیست بلکه یه جورایی عدد حداکثر سرعتتونه
دوم اینکه در 24 ساعته شبانه روز و در 7 روز هفته تمام نه نفری که باهشون مشترکید بدون شک دارن از صد درصد پهنای باندشون استفاده میکنن :دی
سوم این که بین ده نفری که با هم شیر هستین شما همیشه از همه کمترین سهم رو دریافت میکنید چون نه نفر دیگه لینک های بهتری رو انتخاب کردن. همیشه!
چهارم این که شرکت برای اینکه مطمئن بشه ضرر نمیکنه هزینه ی اولیه رو هفت هشت برابر سرعت های معادل سرویسای محدود میگیره که تازه باز هم معادل نمیشه (بعدا توضیح میدم)
ببینم ایشالله بعدا وقت پیش میاد ادامه بدم یا نه