برید کنار که ایرانسل ترمز بریده :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کشته و مردۀ اون 3% مردم ایرانم :n02::n02:
Printable View
برید کنار که ایرانسل ترمز بریده :n02:
من کشته و مردۀ اون 3% مردم ایرانم :n02::n02:
سلام
یک مودم خوب که گیرندگی زیادی داشته باشه و سرعت دانلود رو زیاد کنه ، به نظرتون بزن این مدل ها کدوم بهتره ؟
1- d100 ایرانسل
2-tp-link archer mr200
3-tp-link m7350
4-huawei b315
از نظر گیرندگی آنتن 4 جی و کیفیت دانلود برسسی کنید و به من بگید . با تشکر
من امروز برای اولین بار یه بسته شبانه 1 ساعته خریدم نیم ساعت اول سرعت از 500 کیلو بایت بیشتر نمیشد و هر چند دقیقه 10 ثانیه سرعت بالا میرفت ولی اخرش سرعت بالا و بین 2 تا 3 مگابایت بود.
کلا بهترین زمان برای فعال کردن بسته ساعتی چه وقته اول ساعت 2 یا نزدیک صبح؟
برای 4 گیگ سه شب بهت مهلت میده،یه گیگشو نمیدونم.نقل قول:
دوستان اون حجم هدیه که همراه خرید مودم هست اول باید تموم بشه بعد بسته اینترنتی بخریم ؟
چون من بسته هفتگی 5 گیگ 1تا12 خریدم و یک گیگ مصرف داشتم ولی هیچی کم نشده. یعنی از اون حجم هدیه کم شده ؟:n13:
این بسترو فعال کنم با گوشی 3g ددر بهترین حالت چقدر میشه دانلود کرد
ساعتی3 ساعت (2 تا 8 صبح)
ویژه مشترکان اعتباری
سلام
باری دانلود با بیشتر ین سرعت.
اینترنت ایرانسل با کدوم هاست سازگارتره؟
منظورم سایت هایی مثل
4upload
uploadboy
tizfile
و ....
به نظر شما از کدوم سایت اکانت بگیرم بیشترین سرعت دانلود رو با ایرانسل بهم میده ؟
اگر سایت دیگه ایی هم هست لطفا بگید.
ممنونک
سلام من دیشب تست کردم همرو هم تیزفایل هم آپلودبوی ( سرور ایران و خارج ) فورآپلود .نقل قول:
نتیجه اینجوری بود ک سرور آپلودبوی فقط داخل خوبه و خارج سرعت تعریفی نداره . فور آپلود عالی بود من 7 فایل همزمان گزاشتم برای دانلود و اونی که از فورآپلود بود سرعت بالاتری داشت . تیزفایل هم قابل مقایسه با فورآپلود هست یعنی سرعت اون هم خوبه .
به صورت کلی آپلودبوی در وضعیت متوسط قرار داره و با توجه به مشکلات فورآپلود بهترین سرویس دهنده فعلا آپلودبوی هست .
سایت های دانلود فیلم هم اونایی ک داخل ایران هست سرور هاشون سرعت خوبی دارند . دیگه نیازی به معرفی نیست همه میدونن
نمیشه پاسخی دقیقی به این سوال داد چون سرعت دانلود رابطه مستقیم به سرعت منطقه داره.نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم یه تستس سرعت با speed test بگیرید سرعت واقعی دانلودتون هم در همین حدود خواهد بود
برای مثل اگر سرعت نسل 4 در منطقه شما 25 مگ باشه شما چیزی حدود 11گیگ در 1ساعت می تونید دانلود داشته باشید.
سلام تو منطقه ما تو خیابون کابل کشی میکردن گفتن واسه شبکه موبایل هست حالا واسه تری جی یا فورجی هست؟
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
بچه های محل گفتن واسه ایرانسله ولی به دکل همراه اول ختم میشد
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
یه زمانی با این دکل 60_70 مگ سرعت داشتیم
ولی حالا :
محتوای مخفی: عکس ها
اولی تهران ایرانسل
دومی باکو اذرسل
Sent from my LT26i using Tapatalk
فورجی ایرانسل با سه خط انتن مودم huawei e3372
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شبی 60 گیگ با دو تومن؟
وات د فاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:000000000000
دادا راهشو بگو بی زحمت و ساعت دانلود شبانه رو
با یک گوشی 3g تست کردم صفحه رو هم بزورر باز میکردنقل قول:
یعنی روی گوشی 4g هم ههمینه یا فرق داره؟
قطعا 4G با 3G تفاوتی داره و اینکه سیم کارتت هم باید 4G باشه ... برای اینکه مطمئن تر بشی پیشنهاد میکنم از مودم استفاده کنی چون تاحدی تقویت میکنه چه برای 4g وچه برای 3gنقل قول:
چیزی ک مشخصه اینه که سرعت دربدترین حالت روی 11 مگ هست و با سه ساعت دانلود نهایت میتونید 8-9 گیگ دانلود کنید و دیگه وضعیت خیلی خراب باشه 2 گیگ تضمینه برای دانلود
بازم بستگی داره ب منطقه و نمیشه دقیق درموردش نظر داد . و اینکه گوشی که برای دانلود استفاده میکنید چقدر کشش داره برای این کار میتونید توی مشخصات فنی گوشی در سایت ها بررسی کنید.
بله خیلی تفاوت داره.نقل قول:
بسته 3 ساعتع شبانه رو که فعال کنی با نرم افزار ایرانسل من اگه حجمتو نگاه کنی زده 60GB ! بعنی حداکثر 60گیگ میتونی دانلود داشته باشی که من 30 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم ولی تو شهرهای بزرگ با سرعت های خیلی بالا به راحتی میتونن 60GB رو کامل دانلود کنننقل قول:
درود دوباره
خب پست قبلیم جواب داده نشد گفتم کامل تر سوال رو مطرح کنم .
بعد 11 روز که سرعت نت هنوز زیر 100 کیلوبایت مونده رو 4g ، گفتم برم یه کوچه پایین تر ببینم اوضاع اون جا چه خبره .
متوجه شدم با این که هر دو تا مودم دارن آنتن دهی کمتری رو نشون میدن ولی سرعت رفت بالای یک مگابایت :n27: تست هم گرفتم با speedtest و رو 14 مگ ثابت بود تقریبا.
ولی این مدت سرعت این جا زیر 100 متغیره و وفتی هم تماس گرفته میشه کارشناسن عزیز و غیور ایرانسل ، میگن سیستم داره به روز رسانی میشه :n28: یه کوچه اختلاف رو باور کنم یا به روز رسانی سیستم رو؟؟
یعنی چند ماه بدون مشکل بود ! یه دفعه این اتفاق افتاد که کارشناساشون هم زیر بار نمیرن که مشکل داره ... قطعا حرومه پولی که واسه سرویس دهی خیلی ضعیف به یه منطقه خاص میگیرن در صورتی که یه سری مناطق دیگه سنگ تموم میذارن.
نقل قول:
والله دیگه شهر بزرگتر از طهرانم داریم مگه؟
سرعت دانلود ایرانسل من 1 مگ بر ثانیه است،
اینم از پرسرعت مخابرات (512)
60 گیگ در سه ساعت درمیاد تقریبا 6 مگ بر ثانیه بصورت ثابت که بعید میدونم کاربرای زیادی باشن که همچین سرعتی داشته باشن.
به مرگ میگیرن که آدم به تب راضی شه، شما این نظرو راجع به 15درصد ارزونتر شدن اینترنت بخون:
کاربرا بهمینم راضی ان دیگه!!نقل قول:
ایرانسل فعلا 100گیگ میده 175000 میده یعنی هر گیگ 1750تومننقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
اینم که آدم بصرفه ترین بسته اینترنتی موجود بین تمام اپراتورهارو بعنوان مرجع قیمتها درنظر بگیره یکی از دلایلیه که بنده معتقدم دکتر سال آینده رای خواهند آورد!نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
+ 9% مالیات که میشه 190 یعنی هر گیگ 1900نقل قول:
بازم خوبه انشاالله ارزونتر بشهنقل قول:
کاش اینترنت ایران به سمت نامحدود بره
راستی به دلم موند با تاینی مو ویز یک فیلم انلاین بدون وقفه نگاه کنم
هر وقت ایرباس a380 پاش به ایران رسید اینترنت هم نامحدود میشه , سال 2024 گفتن مثه اینکه
سمنان 4g آومده؟نقل قول:
ایرانسل فقط این طرح رو داره؟
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
سرعت من در تهران در حال حاضر به صورت زیرهنقل قول:
ولی دیشب تو یک ساعت حدود 5 گیگ تونستم بگیرم!
معمولا تو ساعات شبانه در تهران هم سرعت کم است چون تعداد کاربران زیاد هستند
من مشکلی داشتم نتونستن تو 700 حل کنن برام شماره پیگیری صادر کردن
ولی بعد 2 ماه خبری نشده
با این شماره پیگیری چطور میشه ببینم نتیجه چی شد ؟ :n03:
ما یه جوری میخریم مالیات هم نمی دیم همون 175 پرداخت می کنیم :n10:نقل قول:
زنگ بزنین 700 بگید 6 ماه پیش تا الانه قراره مشکلمو حل کنید هنوز کاری نکردید اینم شماره پیگیریمهنقل قول:
شما یه هفته بعدش تماس میگرفتی بهتر بود
منم یه جوری میخرم میشه 148 تومن محض اطلاع!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
من توی همین تاپیک دیدم با سرعت های 6-12 مگ هم دانلود کردن با 4G!!!اکثرا هم واسه تهران و مشهد بودن!شما الان این ویدیو رو ببین یارو داره با سرعت 36 مگ بر ثانیه دانلود میکنه 1.5GB رو در عرض چند ثانیه میگیره!!واسه ایرانم هست بعد ما چرا باید به اینترنت راضی باشیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدنم تو سایتش چک کن!!ایرانسل 3 تا بسته شبانه داره (1ساعته,2ساعته,3ساعته) همراه اول هم داره قیمتش خیلی پایینه ولی فقط به درد کسایی که 4G میخورن داره 5ساعت نامحدود 1000تومن!نقل قول:
پست دیروز:نقل قول:
که تازه با این سرعت هنوزم 1تا 3 درصد تو ایران هستن که سرعتای بیشری دارن.نقل قول:
نمیگم همچین سرعتایی نداریم ولی به اکثر کاربرا به بهانه های مختلف کم فروشی میشه، مطمئنا کسائی که درطول 3ساعت نامحدود شبانه نهایتا بتونن 10 گیگ بگسرن خیلی بیشتر از کسائیه ک 60 گیگ میگیرن.
چرا من نمیتونم وارد کنترل حساب بشم. برنامه مای ایرانسل هم همینطور
منهم همینطور .نقل قول:
همه جای دنیا اینجوریه که اینترنت dsl کابل فیبر یا کلا اینترنت ثابت خونگی ارزونه و نامحدود و اینترنت موبایل گرون و محدود تو ایران برعکس شده الان مردم دارن با سیم کارت دانلود میکنن
شک نکن سرور مجازی(vps) هست حرکت ماوس کنده ونقل قول:
با یه حساب سر انگشتی (38×8) میشه 304 مگابیت که بالاترین سرعت نتی که تو ایران دیده شده حداکثر 70 یا 80 مگابیت بوده
سرور مجازی معمولا ویندوز 98ه!این اینترنتو نوشته بود واسه یکی از شرکت هاستنقل قول:
نمیدونم چرا یه سریا دوست دارن مثلا بگن من خیلی سرعت بالاس میبرن روی vps دانلود میزنن . توی ایرانسل خیلیها تا 6 مگ بایت دانلود گرفتن قبلا خود منم گرفته بودم ولی اوایلش بود زمان بسته های نیم ساعت بود البته این سرعتم مربوط به سرور ایران بوده نه خارج . متاسفانه یه سریا چون نتونسته بودن سرعت بالاتر بگیرن شروع کردن به شکایت کردن تو سایتها به ایرانسل شکایت کردن که چرا بقیه سرعت بالاتر دارن من ندارم چرا یارو تو نیم ساعت میتونه 7 گیگ بگیره من 3 گیگ یا 2 گیگ باعث شد ایرانسلم بسته رو حذف کنه و سرعتم مثل الان افت بده که دیگه کسی ناراضی نباشه من تو همین جایی که هستم تا 6 مگ گرفته بودم دیگه تو اوضاع خراب 3 مگ ولی از وقتی بسته های 30 دقیقه حذف شده سرعت تو شبانه 400 بعضی وقتا میره روی 1.2 .نقل قول: