هر سه ممکنه اتفاق بیفته بر اساس نظر دکتری که میفرستنتنقل قول:
Printable View
هر سه ممکنه اتفاق بیفته بر اساس نظر دکتری که میفرستنتنقل قول:
سلام
آقا کمک فوری:
1.من پنج شنبه اعزامم.افتادم نیروی انتظامی.میخواستم بپرسم ک تو این چن روز باقیمانده اگه بخوان میتونن کدمو تغییر بدن و بندازنم سپاه؟
2.مسئول تقسیم سرباز کیه؟و مرکزش کجاست؟
3.میشه کمکم کنید ی راهی جلو پام بذارین بگین چیکار کنم
ديروز مسئول امور پزشكي بهم گفت كه فرم هاي 1 و 2 و 5 دفترچه رو پر كن بيار! لازمه دوباره پر كنم؟ چون دفعه قبل واسه اعزام پر كردم اما تو فرم معاينه واسم زد سالم!نقل قول:
يك سوال ديگه، براي فرم معاينه كه توي دفترچه هست بايد مستقيم برم پيش پزشك معتمد نظام وظيفه كه واسم بيماريم رو تاييد كنه؟ يا اول گواهي چيزي از اون دكتري كه زير نظرش بودم بيارم بدم به پزشك؟ :n13:
مدت زمان رسيدگي و تشكيل كميسيون پزشكي چقدر هست؟ در صورت راي كميسيون به اعزام ممكنه ارديبهشت اعزام بشم يا تير؟
ببخشيد زياد شد
سلامنقل قول:
نظر بنده رو بخواهی می گم برو آموزشی ، روز اول خودتو بزن به مردن ( موقع دویدن )
دیگه جوری باش که بگن آمبولانس مستقیم ببردت سردخانه
اونجا راحت تر معاف می کنند
شما بیماریت چی هست ؟نقل قول:
مربوط به اعصاب و روان >> افسردگي، اضطراب و فوبيانقل قول:
هیچ چیز غیر ممکنی وجود ندارهنقل قول:
دوست من چند روز قبل از اعزامش ارگان خدمتیش رو عوض کرد،نیروی انتظامی بود انداخت سپاه
ولی ببین رفیق شما انتظار نداشته باش همه میتونن این کار رو کنند،پارتی خیلی خیلی گردن کلفت میخواد که من و تو نداریم
مسعول تقسیم سربازا نیرو انسانی تهرانه که اونم به صورت سیستمی انجام میشه،بر اساس کد رشته تحصیلی،میزان تحصیلات،اعلام نیاز استان ها و ... صورت میگیره
شما دور روز دیگه اعزامید
پیشنهاد من اینه که اصلا دیگه خودت رو درگیر این افکار نکن،همموم قبل اعزام مثه تو استرس داشتیم
سعی کن بدون اینکه هر اقدامی کنی تو این دو روز باقی مونده که به شکست منجر میشه و خودت ضد حال میخوری راحت خدمت رو با بیخیالی برو
بخدا منم مثل تو بودم دو روز دیگه 16 ماه فیکس پر میکنم،زود میگذره
سلامنقل قول:
می تونی عقب بندازی ولی 3 ماه احتمال داره خدمت افزایش پیدا کنه
کد رو می شه تغییر داد ، حتی 1 ساعت قبل اعزام ، ولی کار شاید چند نفر باشه که باید خیلی کلفت باشه
سلامنقل قول:
می دونی چه مشکلاتی کارت معافی اعصاب داره ؟
نمی گم دنبالش نرو ، ولی این بیماری ها رو راحت می شه معافیت گرفت ولی واقعا کارتش ... ! یکیش اینه هر سال باید گواهینامه رو تمدید کنی
دو حالت داره ، یا شما از طریق قانونی میخواید اقدام کنید یا غیر قانونی ، اگه از طریق قانونی میخواید اقدام کنید که هیچ ولی اگه از طریق غیر قانونی میخواید اقدام کنید دو حالت داره ، یا شما پارتی دارید یا ندارید ، اگه پارتی ندارید که هیچ ولی اگه پارتی دارید دو حالت داره ، یا پارتی شما کلفته یا معمولی ، اگه پارتی شما معمولیه که هیچ ولی اگه کلفته باید همه کاراتون و مدارک و برگ سبزت رو بسپاری بهش تا از طریق نظام وظیفه قبل از اعزامت کدت رو جابجا کنه ، هنوز شدنیه من خیلیا رو دیدم بعد از کد خوردن جابجا کردن ولی اگه اعزام بشی تقریبا غیر ممکنهنقل قول:
پ ن: شما چجوری پنج شنبه اعزام میشی؟ مگه لیسانس نیستی؟ لیسانس که ماه فرد اعزام نمیشن ، اگر هم دیپلمی که چجوری یکم اعزام میشی؟
پنجشنبه 1 اسفند ــه :n02:نقل قول:
دوستان من فرجه 1 ساله بعد از فارق التحصیلیم فردا تموم میشه.
معاینه اولیه رفتم دکتر برام مریضی نا مشهود زد، دو هفته پیش رفتم پلیس +10 مدارکمو گرفت و ثبت کرد گفت برو تا دعوت نامه ی کمیسیونت بیاد در خونه. الان منتظر دعوت نامه ی کمیسیون پزشکیم.
من غیبت نمی خورم که؟ هان؟
بدجوری استرس گرفتم. لطفا یکی جواب بده. فرمهای دفترچه مو پلیس +10 بهم برگردوند و گفت برو تا 1 ماه دیگه اگه نامه ت نیومد بیا. هیچی راجع به غیبت نگفت. نکنه غیبت بخورم؟
دوستان خدمت هم که همون 21 ماه باقی موند.
اعزامی های سال بعد خوشحال باشن
نقل قول:
توصیه که بخوای زیاده ولی کلا بگم هتلیه که دومی نداره من نمیدونم 01 چیه که ازش تعریف میکنن ولی سمنان اخرت حاله.........
کلا اینو بگم اونجا به هیچی گیر نمیدن هر چی هم تحدید میکنن حرفه بیخوده......
ایول دم آخری خیلی حال دادی:n20:نقل قول:
به نظرت کل نوروز ما رو مرخص می کنن؟
امروز صبح رفتم موهام رو با نمره 2 زدم وقتی اومدم خونه اعضای خونواده هار هار بهم خندیدن :n08:
بعد از ظهر هم رفتم خونه خواهرم پشت در دختر خواهرم از پشت آیفون منو نشناخت گفت شما! :)
خودم هم خودم رو می بینم هار هار خندم میگیره :n08:
من هم فکر کنم مثل شما تو 8 ماه خدمت بودم که فهمیدم میتونم معاف شم و وضعیت محل خدمتم دقیقا مثل شما بود و پستها از 10 شب به 3 شب رسیده بود . خود دکتر کمیسیون بهم گفت صرف نمیکنه معاف شی ، باقیشم خدمت کن بره و خدمتمو تموم کردم و الان در کنار کارم دانشجو هم هستم:n01:نقل قول:
نه غیبت نمیخورید چون قبل از ورود به غیبت اطلاعات شما ثبت شده .نقل قول:
سلام
چند تا سوال در مورد پدافند هوایی ارتش و تعطیلات عید داشتم :
افرادی که پدافند کد میخورن کجا میوفتن ؟ چون یکی گفته که بچه های تهران میوفتن افسریه و کد دژبانی
این افراد بعدش حتما دژبان میشن ؟
اصلا کد خوردن توی چدافند هوایی ارتش خوب هست یا نه ؟
افرادی که کد میخورن تعطیلات عید چجوری میشه ؟ و افرادی که کد نمیخورن ؟
پارسال ارتش ( حداقل نیروی زمینی ) کل عید رو به افرادی که آموزشی بودن مرخصی داده بود و 4 روز اول هم تعطیل بود ، امسالم همینجوریه ؟ پدافند چی ؟
ممنون میشم کمک کنین :n16:
بله دوست عزيز ميدونم...راستش من درخواست تمديد پزشكي دادم كه 2 ماه عقب بندازم، حالا هم گفتن بايد بري كميسيوننقل قول:
خدمت به خودي خود اصلا خوشايند نيست، چه برسه حالت افسردگي و اضطراب هم داشته باشي
هر چند من بدترين حالت رو براي راي كميسيون در نظر گرفتم، كه اعزام بخدمت هست
نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم امیر محمد جان. داشتم میمردم از نگرانی. واقعا ممنون که پستمو جواب دادی. یه دنیا ممنون.نقل قول:
بیا داداش این عکس اکو :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی میگم مشکلمون چقدر جدیه؟؟ تو که پیگیر بودی از دکترات نپرسیدی اگه فعالیت زیاد کنیم یا سربازی بریم چه بلایی سرمون میاد؟! من یه جورایی خیلی نگران سلامتیمم!
میارزه بیخیال معافیت شیم که کارت معافیت پزشکی نگیریم که فردا واسمون توو استخدام و اینا دردسر نشه؟!
سلام . آقا منم سمنانم . تا الان هر چی شنیده بودم از پدافند سمنان همش بد بوده . لااقل یکی یه چیز خوب گفت :n02:نقل قول:
salam dost aziz,manam az tehran hastam va moshkel shoma ro daram,khodeto ziyad narahat nakon,man saken shargh tehran hastam,va azeme 02.shoma saken koja tehran hastid?
عزیز نتیجه اکوت دقیقا مثل منه که با همین شرایط معاف از رزم دادن!نقل قول:
دکتر به من گفت این افتادگی دریچه میترال تقریبا تو همه هست ولی نارساییش رو باید کنترل کرد و گفت سالی یه چک بکنم.
مطمئن باش با این شرایط معافی نمیدن اینو مطمئن باش چون از من سمجتر برای معافی پیدا نمیکنی ! من تا شرای عالی پزشکی یعنی آخرین غولش :n09: هم رفتم ولی ندادن چون سرباز کمه.
این MR+ هم که داری همون نارسایی خفیف میشه که برای معافی باید MR++ باشه. MVP هم که یعنی پرولاپس دریچه میترالی.
پس خوذت رو بیخودی الاف نکن که این راهو من رفتم از تجربم استفاده کن..
زبان فارسی:نقل قول:
زبان اصلی این انجمن فارسی است، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید.
فارسی بزن برادر :n02:نقل قول:
ایشون فک کنم از اصفهان بود اگر اشتباه نکرده باشم.
ولی منم 02 هستم و غرب تهرانم.
آقا این طرح هماهنگی 02 ای های مقیم پی 30 چی شد پس؟؟؟ اعلام حضور کنید دیگه همین جا :n02:
مگر اینکه تو آموزشی اگه دیدیم قلبمون داره درد میگیره بگیم ما دیگه نمیتونیم ادامه بدیم؟میشه؟
آقا روز اول داریم میام 02 وسیله چیزی با خودمون بیاریم یا نه؟نقل قول:
طرح هماهنگی هم به جایی نمیرسه:n02:
نقل قول:
تنها چیزی که اونجا باهاش مشکل دارید مرخصیه.......
این دوره رو نمیدونم وضعیتش چطوری باشه ولی این چند سال روال اونجا به این صورته که وقتی روز اول میرین بهتون جیره میدن بعدش 5 تا 7 روز اول دوره مرخصی دارید دوباره بعد از 30 روز که احتمالا 1 فروردین میشه باز 5 تا 7 روز به همه مرخصی میدن دیگه باید بمونین تا آخر دوره..... اینم بدونید که به هیچ وجه دوره کمتر از 60 روز از ابتدای دوره نمیشه..... ولی در کل حدودا 45 روز اونجا حضور دارید......
من TR هم دارم، اون گوشه پایین نوشته mid TRنقل قول:
تو TR هم داشتی؟؟
بالا و پایین mvp ( زیر برگه ) چی نوشته؟؟
تو باز معافیت از رزم داری میتونی ندویی، من چی کنم؟؟ :n03:
نقل قول:
در پدافند ما 3 مدل کد داریم دو مدلش برای لیسانس های برقه و یکیش دوره پلیس هوایی یا همون دزبانیه که این دوره کد ها هیچ ربطی به اینکه بچه کجا هستین نداره..........دوره ما همه لیسانس های برق کد خوردن....البته یه سری اومدن تو مسجد و به صورت داوطلبی برای دوره کد پلیس هوایی اسم نوشتن......
اینکه دوره کد خوبه یا نه بستگی به شرایط شما داره به طور مثال یه نفر آشنا نداره مدارک گرفتاری هم نداره و ممکنه تو تقسیمات از بند عباس بیوفته تبریز یا از مشهد بیوفته امیدیه اهواز پس این شخص میره دوره کد پلیس هوایی که در تقسیم اولویت با شهر خودش و جاهای نزدیک به محل سکونتشه ولی کسی که آشنا داره به دردش نمیخوره.......
کلا دوره کد بعد از دوران آموزشیه و شما در طی دوران آموزشی نمیدونید که کد میخورین یا نه پس تعطیلات برای همه یکسانه....
مرخصی پدافند در مقابل نیرو زمینی از افتضاح یه چیزی اونورتره.......
فقط اینو بهتون بگم اونجا اینقدر به ما خوش میگذشت که هفته های آخر میگفتن بیاین برین مرخصی ما نمیرفتیم.......
اگر سختی در دوران آموزشی کشیدین واقعا قدرشو بدونید چون بهترین دوران خدمت آموزشیه......
نمیدونم جواب میده یا نه اینو تجربه دارها باید بگن که نیست.نقل قول:
من که در مورد معاف از رزم ها پرسیدم کسی چیزی نگفت :n13:
والا ما که پرسیدیم از اونجا ( خود نگهبان درب ورودی پادگان ) گفت لباس اینا میدن نهایت تا 2-3 میزارن بریم. ولی باز یه ساک کوچیک ضروریا رو بیاریم بد نیست. اینجا ایرانه بالاخره :n08: رو حرف هیشکی نمیشه حساب کرد.نقل قول:
آره اونم داشتم از نوع mid یعنی خفیف:n02:نقل قول:
لیسانس کامپیوتر هم کد میخوره ؟نقل قول:
من پایگاه هوایی شیراز آشنا دارم . میتونم از طریق آشنا واسه تقسیم اقدام کنم یا پایگاه هوایی ربطی به پدافند نداره ؟
میگم ما ک آموزشیمون به عید میخوره بنظرتون نگه همون میدارن یا میفرسن بیایم خونه؟من نیروانتظامیم
نقل قول:
نیرو هوایی کلا از پدافند جدا شده ولی خب اگه نزدیکه بهش بگو شاید بتونه برات کاری بکنه......
کامپیوتر نمیدونم ولی برق صد در صد میخوره...
از دوستانی که دوره طلایی بوده و تو ناجا کسی نبوده که اطلاعاتی بده ولی طبق شنیدها دوستان میگن که احتمالا برای تامین نیرو میفرستن جاهای دیگه.نقل قول:
من خودم دوره طلایی تو سپاه بودم . مارو ول کردن ولی از اون ور بیشتر نگه داشتن .
کاش عکس برگ سبزم رو داشتم که توش زده بود مدت آموزشی 72 روز:n28:
واقعا منم سر معافی گرفتن خیلی وقتم تلف شد اگه بیخیالش میشدم الان 6 ماه خدمت بودم :n03:نقل قول:
آقا منم همین سوالو دارم اینطور که من سرشماری کردم سرجمع 7 8 نفری هستیم :n01:نقل قول:
دوست عزیز به احتمال خیلی شما رو به عنوان نیروی کمکی به شهر محل خدمت یا شهرهای همجوار میفرستن.نقل قول:
واین احتمال تو شهرهایی که مسافر بیشتری داره، مثل شمال کشور بیشتره.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk