سلام
من دوتا از دوستام جایزه بردن
یکیشون نیم سکه و اونیکی ربع سکه
Printable View
سلام
من دوتا از دوستام جایزه بردن
یکیشون نیم سکه و اونیکی ربع سکه
نقل قول:
asus WL-am604
دوستان یه سوال.اگه از یه مودم برا دوتا pc همزمان دانلود بزاریم میشه بیشتر دانلود کرد؟
سلام
من سرویس 128 محدود دارم ، روزها سرعتم خیلی عالیه ولی چون اکثرا شبها دانلود میکنم سرعت دانلودم تو شبها اکثرا بین 15 تا 20 هست!
میخواستم بدونم اگر سرویس 1 مگ داشته باشم ، باز هم شبها سرعت دانلودم پایینه؟ یا همون 130 هست؟
لطفا راهنمایی کنید.:11:
از موقعی که خط منو رو 4 مگ بستن (دو روز پیش) سرعت دان روزانم تا 380 هم میرسهنقل قول:
و خب شبانه هم فعلاً وضعیت خوبی پیدا کرده
این ماله دیشبه که از 4.30 دانلود کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت مودمم:
در مجموع به نظرم اینکه بعضیا با خط یه مگ بتونن تا 7-8 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشن در صورتی که خطشون رو 4 مگ باشه و منطقشون خلوت باشه، خیلی عجیب نیست
البته اون دوستان عزیز هم برای اینکه بهتر بشه در مورد وضعیتشون نظر داد، خوبه که یه گزارش از یه ماه گذشته شون بگیرن و تو اکسل مرتبش کنن (روزانشو حذف کنن) و اینجا قرار بدن
سپاس
نه عزیز جان نمیشهنقل قول:
شما کلا یه پهنای باندی شرکت بهتون میده -- حالا شما دوست داری اون پهنای باند رو روی یک سیستم استفاده کن یا روی 10 تا سیستم
اگه اینجوری بود کافی نت ها الان سرعت بالای 1000 داشتن :دی
واقعا ! منم چیزی نبردم :sq_3:نقل قول:
ببین دوست عزیز اون یکی دوستمون که میگن اینجوری و شب واقعا 7 گیگ میگیرن پس باید شب سرعت دانلودشون روی 300 باشه که بتونن 7 یا 8 گیگنقل قول:
دانلود کنن و اگر شب روی 300 باشه باید روز روی 500 یا 600 باشه که همچین چیزی غیرممکنه بنده خودم شرکتی بودم که شباش فیکس 130 تا میداد
و با این سرعت فقط 1.5 تا 1.8 میتونستم دانلود کنم تازه اگه یکسره وصل می بود و قطع نمیشد.
دوستان اینطوری راجع به همه صحبت نکنید
شاید یک عده واقعا دانلود خوبی دارند و راضی هستند
اینها دانلود منه
هرشب حداقل بین 2 تا 2
در ضمن اگه پست های منو نگاه کنید مدتی خیلی از پارس آنلاین ناراضی بودم
از دوستان میخوام بگن که چه مودمی دارن مارک و مدل مدم اون عزیزانی که سرعتشون خوبه میخوام مودمم رو عوض کنم
نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید.:11:
ببین دوست عزیز سرعت روزانش خوبه و راضی کنندس اما شباش میگفتن 140 یا 150 تا سرعت داره که الان 3 شب چنین چیزینقل قول:
دیده نمیشه و نهایت سرعت روی 50 تا 70 هست البته از ترافیک رایگان بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت بالاخره دیگه
مودم و ... هیچ ربطی به سرعتتون نداره عزیز ؛ بهتر بگم هر کدوم این مودم های داخل بازار رو که بخرید و ... ؛ تفاوتی در سرعتتون نخواهد داشت.نقل قول:
سرعت به عوامل دیگه ای وابسته هستش.
درسته این که حقیقتی هست اما من زیاد از مودمم راضی نیستم سرعت اتصالش طولانی هست حتی من 5 دقیقه منتظر میشه که چراغش ثابتنقل قول:
بشه 3 تا شرکتو هم روش امتحان کردم بازم همین اوضاع هست!!! یه سوالی هم داشتم مودم باطری کار کنه برق نخواد؟؟؟
بابا باور کردن این که ماها 5 گیگ بگیریم سخته ؟؟؟
وقتی خوده شرکت رو 4 مگ بسته و من از 2 شب شروع دانلود می زارم البته از سرورهای قوی مثله rapidbaz.com - mul.ir و.... و 2 تا فایل همزمان 16 کانکشنی و تا ساعت 7 یکسره 300 تا 400 تا سرعت میده خوب معلومه 5 گیگ این حدودا دانلود دارم خودمم باورم نمیشه ولی میام خونه میبینم فایل هام دانلود شده خوشحال میشم
حالا شاید منطقه مخابراتی ما سهمیه پهنای باند 1 مگ که هستم زیاد دادن کسی هم نیست روش به من میرسه سرعت از مودم عوض کردن و چه می دونم خط من خرابه و این چیزا نیست بخوان سرعت زیاد کنن چرا تو روز این قدر سرعت میده شبا نمیده !!!!!!!!!!!!!!!! :sq_8:
منم باور نمی کردم شبی 5 گیگ بگیرم ولی چند روزه اینطوری میده برام عادی شده منم مثله شما همیشه 2 گیگ و خورده ای نهایتش می گرفتم البته اون موقع 512 داشتم الان 1 مگ
از دوستان اگه کسی لینک صفحه شکایت به سازمان تنظیم مقررات رو داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده .
درود.نقل قول:
خدمت شما داداش :
خداوکیلی مملکته؟ همه جای دنیا وقتی طرف میخواد ISP انتخاب کنه میبینه کدوم امکانات بهتری داره.ما تو ایران باید ببینیم کدوم دزدی کمتری داره!:31:
ولی منم پارس افلاینو انتخاب کردم تا ببینیم چی میشه.امیدوارم مثله اوندفعه بازم نزنه تو حالم.:20:
درود
از دوستان کسی اشتراک 1 مگ پارس رو داره ؟! راضی هستین ؟! آپلود و دانلود چقدره ؟!
تو فکر این بودم که اشتراک 1 مگ بگیرم . گفتم قبلش بیام پرس و جویی بکنم ببینم بقیه دوستان راض بودن یا نه ؟! :sq_8:
POL 256 U .1 سرعت دانلودش چنده ؟
2. چند روزه سرعت هی کم و زیاد میشه تو روز که از SPEEDTEST تست میگیرم یه بار 512 یه بار یک مگ کسی از دوستان همچین مشکلی داشته ؟ (سرویس POL 128 U )
خیلی خوبه اما یه حسی به من میگه شما در آستانه محدود شدن هستید ! مراقب باشید :6:نقل قول:
من یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.نقل قول:
شما کدوم شهرید ؟ تصور میکنم بسته به مرکزهای مخابراتی سرعت تغییر کنه چه برسه به شهرنقل قول:
دیدم که اصفهانید
ممنوننقل قول:
من یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.
270 کیلوبایت دریافتی برای دانلود با سرویس 1 مگ خیلی کم به حساب میاد ! (به نظر من)
من از سرویس 256 استفاده میکنم و دریافتی من روی 200 تا 220 میچرخه . اگه اینطوری باشه که فرق چندانی با هم ندارن و فقط توی آپلود بهتر عمل میکنه که زیاد به کار من نمیاد.
بله استان اصفهان.شهرستان فریدونشهر.آبان ماه پارسال پارس تو شهرمون اومد و همون 2 هفته اول همه پرتهاشون پر شد و خیلی هم شلوغه.اوایل افتضاح بود اما بعد از پنج شش ماه وضع سرعتها بهتر شد و تقریبا از اول سال تا الان خیلی فرقی نکرده و با سرویس یک مگابیت حداقل 2 گیگابایت دانلود شبانه میده.نقل قول:
همونطور که گفتم مشکل من از مخابراته و گرنه شما با یک مگابیت محدود پارس تو روز سرعت کمتر از 400 کیلوبایت نخواهید داشت.البته اگه منطقه مخابراتیتون از فیبر نوری استفاده کنه و با سرعتهای بالاتر از 2.5 مگابیت مشکل نداشته باشه.این یه سری از تست سرعتهای کاربرای پارسه که بالاترینش 440 کیلوبایته.نقل قول:
من الان 7 روزه دارم از سرویس POL-256-U استفاده میکنم. سرعتش توی روز بین 160 تا 200 که بیشتر روی 160 هستش. یعنی 1.3 مگابیت. شبا از ساعت 2 که وقت سرویس مجانی میشه سرعت میاد روی سرعت اصلی خط یعنی 30.نقل قول:
از 4 به بعد هم بین 40 تا 50.
در کل من راضیم. برا من که استفادم در طول روز زیاده خیلی به صرفه تره. قبلا که سرویس محدود داشتم خیلی اذیت میشدم. خرجم خیلی بالا بود. مهمتر از همه اینکه اعصابم راحته، دیگه لازم نیست هی برم مانده حجم رو نگاه کنم یا هی 1 گیگ 1 گیگ حجم بخرم.
دوستان سرویس 256-U بعد از چند گیگابایت محدود میشه؟
خوشبحالتون من که با سرعت 512 شبا 800 تا 900 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم:sq_3:
منم توی قرعه کشیشون چیزی نبردم. دلم خوش بود پژو 206 مال منه :sq_11::sq_2:
نکتۀ جالب در مورد برندۀ 206 اینه که کد اشتراک نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سپاس
خیالت راحت 90% همین مشکل سرعت ذغالی رو تو شبانه دارن . اون 10% هم احتمال زیاد دارن ولی خب ..... به هر حال !!!! :sq_24:نقل قول:
دقیقا موافقم باهاتون سرعت شبانه افتضاح شده ای کاش می شد رفت یه جای بهتر ...:sq_3:نقل قول:
پروفایلمو امروز با هزار مکافات رو 4 مگ بستم
میگم که بچه ها وقتی خطم رو 2 مگ بود SNR خطم روی 7-15 بود
الان که رو 4 مگه، SNR روی 6-12 هستش
هرکس راهی بلده که بشه به صورت موثر SNR رو بالا برد، بگه تا انجام بدم
نمیخوام دوباره رو 2 مگ ببندن
:sq_3:
عزیزم snr از کجا باید فهمید رو چنده بهترین حالتش چیه ممنون یک توضیح بدهنقل قول:
نقل قول:به نظرم snr شما نباید هیچ مشکلی داشته باشه (خیلی به تئوری های موجود توجه نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )؛ چراکه همونطور که در تصویر پست قبلیم می بینید، snr من حول و حوش 5-6 هست ولی تقریباً هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
و دیشب که از 2 دانلود کردم هم وضعیت خوبی (بدون قطعی) داشتم:
سپاس
آخه بعضی وقتا قطع میکنه خط رو
البته الان 3 ساعتی میشه درست شده و دیگه قطع نمیشه
اولش خیلی قطع میشد
سلام داداش مودم بعد از چند ساعت خودشو سینک میکنه . شما نگران نباش روی همین 4 هم خطتتون عالی جواب میده:sq_25:نقل قول:
خوب دوستان من دارم میام 512 نامحدود پارس انلاین
زنگ زدم میگه فناوری برست داره اما بخاطر ان قانون مسخره اگر دانلود ات زیاد بشه سرعت میاد روی اسمی تا اخر ماه
یعنی از 512 پایین تر نمیاد درسته؟ من 24 ساعت دانلود میکنم
ممنون از راهنماییتون :sq_8:
میاد روی اسمی یعنی که میاد روی 64. یعنی در بهترین حالت 64 هستش. تازه برای اونایی که محدود داشتن از این پایین تر هم خیلی اومده. اگه با این سرعت اسمی مشکلی نداری بگیر :sq_8:نقل قول: