من الان باز یک ماه شارژ نکردم
الان خبرای فوق وحشتناکو دیدم
مبین رفت رسما توی فاضلاب
اینم برای قبرش: بیاد اون روزها که جمعه ها رایگان بود :sq_19:
Printable View
من الان باز یک ماه شارژ نکردم
الان خبرای فوق وحشتناکو دیدم
مبین رفت رسما توی فاضلاب
اینم برای قبرش: بیاد اون روزها که جمعه ها رایگان بود :sq_19:
صفحه مشترکین رو تغییر دادند ، در قسمت تغییر / تمدید طرح ساعت رو از 3 تا 7 کردن.
ولی همچنان ما نفهمیدیم مشترک باید از کجا میزان کارکرد شبانه رو متوجه بشه .
حالا شما چه علاقه ای به دونستن اینکه چقدر شب مصرف کردی داری؟ میخوای تمدید کنی ؟نقل قول:
یعنی یک قسمت اضافه بشه بنویسه شما تو شب چقدر مصرف داشتی . حله ؟
من اگه میدونستم مبین نت میخواد بعد یک سال شبانشو حذف کنه ایرانسل میگرفتم .اشتبا کردم . شاید تا فردا مودم ایرانسل رو خریدم تا اخر سال تخفیف داره 50 تومن پولی نیست.پول یک ماه اشتراک مبین نت بعد عید هم نمیشه
دوستان این شرایط جدید واسه کسایی که تازه طرح میگیرن یا طرح های قدیمی رو هم شامل میشه ؟ اگه فقط واسه کسایی که طرح جدید میگیرن این مدت که باقی مونده از خجالت این شرکت بی همه چیز در بیایم !!
واسه همه. قدیمی و جدید.نقل قول:
شکایت کنید. هم سایت مبین نت هم سایت سازمان تنظیم مقررات. لینکش چند صفحه پیش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین گرامی با سلام و درود فراوان؛ در خصوص تغییرات اعمال شده در ساعتهای رایگان شبانه، توضیحات زیر خدمت شما تقدیم میشود:
۱- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، بهویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بیرویهی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانهی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفادهی رایگان شبانه اعمال شود.
۲- شرکت ارتباطات مبیننت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایهی خدمات ارتباطی باندپهن بیسیم بر بستر فناوری وایمکس، ۳۱ استان کشور را تحت پوشش قرار داده است. هماینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمانها، شرکتها و مؤسسههای مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانهروزی ارایه میدهند از شبکهی وایمکس مبیننت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده میکنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بیرویهی مشترکین باعث شده بود، ارایهی خدمات این دسته از سازمانها با اختلالاتی مواجه شودکه با متعادلسازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف میشود.
۳- اعمال این تغییرات و محاسبهی مصرف رایگان شبانه از ۱۰ اسفند اجرایی میشود. از همهی شما عزیزان درخواست داریم، مبیننت را در اجرای برنامههای پیشرو برای افزایش سطح کیفیت خدمات و رضایتمندی هر چه بیشتر مشترکین یاری دهید. سربلند و پیروز باشید.
ما که از شرش راحت شدیم. به امید ورشکستگی این شرکت. وقتی به این مدتی فکر میکنم که مشتری این شرکت بودم، می بینم مبین نت مصداق هر روز بدتر از دیروزه. درست موقعی که فکر میکنم از این بدتر نمیشه، یه ترفند جدید رو میکنه. پس بعد عید باید منتظر خبرای خوبی بود:n10:
توضیحات من در خصوص توضیحات مبین نت
مصرف بی رویه!!!
شبکه شما باید متناسب با تعداد کاربر و سرعتی که فروختید ظرفیت داشته باشد. واضح است که بعد از ساعت 2 تعداد کاربران به شدت کم میشه و اگر عده ای دانلود بزارن تاثیر شدیدی نخواهد داشت. من شخصا امتحان کردم و شب ها سرعت مثل روزها بود. این فقط و فقط یک بهانه است.
می تونین اون مشترکینی که به قول خودتون "حجم بالای اعتراض را داشتن" نگه دارید (البته اگه کسی باشه). من که طرحم تموم شه از شر مبین نت خلاص می شم.
بشین تا مبین نت رو یاری دهیم ! اون شرکت رو روی سرتون خراب می کنیم بی شرف ها
تو ک پهنای باندت نمی کشه این همه مشترکین خانگی و سازمان ها رو ساپورت کنی غلط می کنی این همه مشترک میگیری !
داره عملا مشترکین عادی رو فدای سازمان ها می کنه که توی کار اونا اختلالی پیش نیاد !!
خب تو بیا پول ما رو تمام و کمال پس بده و بچسب به مشترکین سازمانی .. چ کاریه آخه !
قبلنا یه مودم از این usb ها که سیمکارت میخوردن داشتم که بعد خریدن مودم "مبین گوه" گمش کرده بودم
امروز پیداش کردم و منتظرم تا طرحم تموم شه تا gprs فعال کنم :n02:
دوستان اون دو شماره ای که قبلا اینجا قرار دادم مث اینکه عوض شده
من الان با چند جا توی سازمان تنظیم مقررات که تماس گرفتم بعد از چند بار پاس دادن بالاخره موفق شدم با مسئول مربوطه صحبت کنم
تشریح کردم وضعیتمونو براش خیلی خوب گوش کرد و گفت میگم که سریعتر به مسئله ی مربوط به مبین نت رسیدگی کنند.
این شمارش هست : 02188113770 آقای صاری خانی
تا ساعت 4 و نیم هم هستند
تعداد تماس ها بالاتر بره به نظرم بهتره .. هر کی میتونه تماس بگیره
موندم این سازمانی که 2 شب کار اداری داره اسمش چیه ؟؟ دروغ به بچه میگه .
تو فکرم که مودم ایرانسل بخرم ولی از طرفی فکر میکنم اگه بخرم اونم 100درصد حالا که رقیبش شبانشو قطع کرده اونم کم کم جمع میکنه . دلیلی نداره سرویس مجانی دیگه بده
نمیدونم واقعا چکار کنم .
راستی وقتی زنگ میزنید اوپراتور راحت فوش بدید تا زنه حرف میزنه بگید خفه شو فقط گوش بده . واسه من از رو کاغذ بلغور نکن ... حالا که مشتری هاشو از دست داد دیگه نیاز به این همه اوپراتور و تلفن چی نداره .میتونه یک سری از کارمنداشم معاف کنه
واسه کل ایران این شمارس یا فقط واسه تهران ؟ کسایی که شهرستان هستن با چه شماره ای پیگیری کنن .نقل قول:
چی گفتی بش؟
اصلا قانونی هست که بشه ساعت 2تا8 رایگان رو برگردوند یا فقط شکایت راجب قرار داد فعلیتون هست . چون من که 1 ماه دیگه تموم میشه حالا 3 هفتشو حروم خوری کنن مهم نیست دیگه .
من الان زنگ زدم
نیم ساعت باهاشون حرفیدم
کلا طرف مبین نت و گرفت
صد مورد از کلاه برداری های مبین نت و گفتم و فقط تو همون یک مورد تغییر ساعت دانلود شبانه گفت حق با مشتریاست
اما در کل بخدا اینا همشون دستشون تو یه کاسست :n28:
چون اینجا ایران است
من که هیچ امیدی به برگشتن شبانه به وضعیت قبلش ندارم
- :n28:
آقايون خودتوتو بيخود گول نزنين كسي زورش به مبين نت نميرسه نميگم شكايت نكنين حقتونه اما اتفاق خاصي نميفته مگر اينكه بري سرويس جديد بگيري ديگه تمديد نكني اونوقت كه چيزي ميشه من با گرونيش ساختم گفتم مشكلي نيست با سرعت كمش ساختم فقط فقط بخاطر تايم مجاني حتي همين 3 تا 7 مشكلي ندارم اگه محدود نباشه اما اينم فوق محدود شد حالا كه تايم مجاني كلا برداشتن اميدوارم خيلي ها شبيه من پيدا بشن اونوقت ديگه اينقدر خلوت ميشه كه هيچ شركتي به قول مبين نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خودش ساعت 3 صبح لنگ نميمونه.
بخدا تنها راه حل فقط خداحافظی با این شرکته
هر کس اگه میتونه بره سراغ شرکت های دیگه
اونایی ام که مثل من تو محدوده adsl نیستن با gprs بسوزن و بسازن :n28:
وقتی که شما که مودم رو خریدید گفته بود در تمام طرح ها 2 تا 8 رایگانه و اسمی هم از محدودیت حجمی نبرده بود.نقل قول:
من این سه چهار ماهو با مبین نت دزد سر میکنم تا حجمم تموم شه دیگه هم تمدید نمیکنم مگه مغز خر خوردم؟؟
نقل قول:
چرا مبیننت باید بیشتر از توانش مشتری بگیره که حالا اینجور توی گل بمونه؟ یادتون باشه چند وقت پیش هم از مدیرش یه مصاحبه فرستادم که توش گفته بود دلشون میخواد شهرهای بیشتری رو حذف کنن، اما سازمان تنظیم مقررات مخالف هست. یعنی اینها قبل از کندن چاه، منار رو دزدیدن.
اما از اون مهمتر این دو تا دروغ ابلهانهای است که گفته.
اولش گفته که حجم بالای اعتراض بوده که باعث این تصمیم شده. کی بود که رفته به اینها شکایت کرده؟ آیا تعداد اون شکایتها بیشتر بوده یا شکایتهای الان. درضمن همه میدونن مشکل عمده کم شدن سرعت بخاطر پائین کشیدن فیتیله دانلود توی شبها هست و نه فقط بخاطر زیاد بودن مشتری پای خط.
و دوم و نهایت اینکه مبیننت رسماً مشتریهاش رو سادهلوح فرض کرده که اینجور دروغ بچهگانه میگه. مگه تابحال سرعت کلی بین طرح حجمی و نامحدود یکی بوده. یعنی با اعمال ضریب اشتراک سرعت نامحدود رو در کل کمتر از حجمی محدود میکردن. پس وقتی مثل آب خوردن میتونن اینکار رو بکنن الان هم میتونن اون سازمانهای ادعا شده رو با اشتراک یک به یک تامین کنن تا عملاً حتی توی ساعتهای مجانی شب هم افت سرعت نداشته باشن. مشکل اینجاست که مبیننت دروغ میگه و تمام این حرفها بهونه بچهگانه هست.
همچین هم میگه رسالت ملی که انگار اگه مشتری اعتراض بده، شده ضدملی و جلوی آپلو هوا کردن مبیننت رو گرفته. به قول pcgamer عزیز هم کدوم سازمان احمقی مییاد اهداف ملی و رسالت مهمش رو بسپره دست سیستم وایمکس ایران که سرتاسر پر از عیب و مشکل هست و چیزهایی مثل نویز و پارازیت هم اضافه بر سازمان مزاحمت ایجاد میکنن. طرف یا کابل مخصوص میکشه یا اگه بانک یا جاهای مشابه هم هست از روش دید مستقیم نقطه به نقطه استفاده میکنه که خیلی امنتر و سریعتر و البته بدون قعطی هست. البته روش استفاده از دیش ماهواره که الان خیلی از بانکها به این روش کار میکنن هم که دیگه قدیمی شده. این جواب مبیننت فقط برای گول زدن مشتری از همه جا بیخبر هست و نه واقعیت.
نقل قول:
من هم متعقدم وقتی وسط این خرابکاری مبیننت، ۵ اسفند مییان بهش جایزه هم میدن معلومه که بازرس و ناظر هم رفیقش هستن و کاری باهاش ندارن. اما بیشتر از شکایت این سر و صدا کردن کاربرها حسنش این هست که مردم خبردار بشن و بخصوص توی بخش اشتراک با مودم جییبی که رسماً کلاهبرداری مبیننت حساب میشه کسی جلو نیاد که بعداً ضرر کنه. بدبخت مییاد قرارداد دو ساله میبنده و مبیننت هم مدام توی این دو سال هر کاری خواست میکنه و مدام قرارداد رو به نفع خودش عوض میکنه.
دانلود شبانه برداشته شد یا نه ؟؟
من که دو شب اخیر چیزی کم نکرد .!!
مبینت با فروش سازمانی هم سود خودش رو میکنه و کاربرای خانگی براش ضرر هستن .
توی خیلی از شهرای کوچیک هم تجهیزاتش رو جمع کرده .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه داداش من ، نمیخوام تمدید کنم !نقل قول:
4 ماه دیگه از طرحم مونده ! چکارش کنم؟ باید سر کنم تموم بشه
لعنت بر اول و آخرشون
بله برای کل ایران هست .. گفت حق با شماست و پی گیری میشه ..نقل قول:
خواهشا همه تماس بگیرید تا سریعتر پیگیری کنند
اینکه امروز مبین نت توی وبلاگ اومده توضیح داده ی نکته ی مثبته .. مجبور شده چند خط لااقل توضیح چرند داشته باشه
خداوکیلی هر کی طرحش تموم شد تمدید نکنه ! دوباره خام نشید بگید چاره نداریم ها .... با اینکار هم به خودتون خیانت میکنید هم به دیگران .
منم تموم بشه میرم دنبال GPRS
به قبرستان گذر کردم کم و بیش ، بدیدم قبر دولتمند و درویش
نه درویش بی کفن در خاک خفته ، نه دولتمند برده یک کفن بیش
بزار خوب دزدی کنن ، بزار جیباشون رو پر پول کنن ، آخرش جاشون تو گور هست
چقدر حرص بخوریم تو این مملکت ؟ واسه همه چی باید حرص بخوریم .
اقتصاد .... که میگن منظور همینه ! بسازید و بسوزید و بگید خیلی ممنونم ! به به خیلی عالیه
منم همینطور . دیگه نمیتونیم فیلم و سریال بگیریم :n03:نقل قول:
ولی مبین نت زرنگ تر این حرفاست . فکر میکنید فکر اینجاهاشو نکرده .. مثلا 4 تا طرح و تعرفه میده که شما با پول بیشتری بتونی یه چیزی مثل قبل دانلود کنی .نقل قول:
یک زمانی مخابرات همه میگفتن اه اه چیه شبانه هم نداره الان جوری شده که من یک بار سفارش دادم تا چند ماه پیگیری کردم همش بم میگفت که ظرفیت خالی نداریم باید یکی تو منطقتون دیگه اشتراکشو نخواد بدیم شما! در این حد! ملت عجیبی هستیم
اگه فردا همه تمدید کنن تعجب نمیکنم ولی اگه ملت تمدید نکردن تعجب میکنم
نقل قول:
راستش توضیحش بیشتر توهین به شعور کاربرها بود تا توضیح واقعی یا حتی دلجویی. فکر کرده همه از مخ تعطیل هستن که سازمانها رو بهونه کرده. مگه همین الان توی بخش خدماتش یه بخش ویژه سازمانی نداره؟ مگه همین الان نمیگه که "پهنای باند اختصاصی" به سازمانها میده که راحت باشن؟ پس وقتی این کارها رو قبلش هم داشت کدوم سازمان میاومد با همین سیستم مودمهای رومیزی یا حتی بدتر مودم جیبی برای سازمان و نهاد خودش اینترنت بگیره. بیشتر اینها اینترنت نقطه به نقطه دارن و یا حداقل مودم خارجی که مدتی هست به کاربر عادی نمیفروشه.
پس میبینید که بهونه کردن سازمانها یه بهونه بچهگانه هست.
ولی حتی اگه برفرض محال قبول کنیم که یه سازمان اینقدر دیگه بدبخت شده که برای خودش با مودم جیبی اینترنت میگیره که باز مبیننت میتونست با کم کردن تعداد ضریب اشتراک و حتی یک به یک کردن اون در تمام ساعات شبانهروز مشکل رو حل کنه و دیگه بهونه کم کردن ساعت و یا محدود کردن رو نیاره.
باور کنید تمام این توجیهات دروغ مطلق هست و توهین به شعور تمام کسانی که مشترک مبیننت هستن.
نقل قول:
من یکی که رفتم دنبال ADSL. یعنی کافیه امکان وصل شدن مهیا باشه تا دیگه برای همیشه با مبیننت خداحافظی کنم. فعلاً یه مدت موقت میمونم که جابجایی انجام بدم و بعدش مبیننت بمونه و مشتریهای سازمانیش.
مودمشو به کجا باید بفروشیم ؟نقل قول:
منم فردا میرم نمایندگی ایرانسل یک سوالی میکنم . اگه adsl میتونی بگیری حتما بگیر .هیچی adsl نمیشه تو تاپیکش الان بودم صحبت سرعت های بالای 300 و دانلود شبانه 4 گیگ و ... بود قیافم اینجوری شده بود :n29: بسکه تو این مبین نت سرعت خوبمون 90 بوده و شبی 1-2 گیگ گرفتیم
1- طرح های سازمانی کلاً با این طرح ها فرق دارن و بر اساس نیاز سازمان طراحی میشن. اصلاً افت سرعت ندارن. مگه اینکه سازمان در پیت باشه و از همین طرح های معمولی استفاده کنه، که اونوقت این سؤال پیش میاد که همچین سازمان فقیری چطور شب تا صبح هم دایره؟نقل قول:
2- دوستانی که به ADSL دسترسی ندارن میتونن مودمو بفروشن یه کم بزارن روش رادیوی وایرلس بگیرن. دیگه با این قیمت های مبین نت فکر می کنم هر سرویس دهنده ی وایرلسی رو که پیدا کنید به صرفه تر باشه.
اب تو هاونگ کوبیدن اینکار منم مبی دارم ولی این خط _____ اینم نشونش @ دست هیچ کودممون به جای نمیرسه بیخودی تقلا میکنیم
چارش فقط تمدید نکردنه وبس مودم ها رو هم پس ندید چون میدن به ی عده بیخبر دیگه ی پول یا مفت دیگه میگیرند غیده مبلغشو بزنید بزاریدکنار
دوست عزیز همه اینا پشتشون به یه جایی گرمه.نقل قول:
همین شرکت دایتی پشتش به ...گرمه هنوز حقوق کارگراشو نداده و شکایت کارگران هم به جایی نرسیده.
نهایتش یه کلکی سوار میکنن دوباره به کارشون ادامه میدن.
پشت همه این حقه بازی ها برنامه ریزی های چند ساله هست.
من که شکایترو انجام دادم 5 روز پیشم تمدید کرده بودم که این داستانارو نمیدونستم .. الان 3500 تومان تو حسابم بیشتر نیست و 4 گیگم کامل تو ساعت رایگان مصرف شده
ولی همانطور که گفتم دیگه زیر خفت و زورگویی این شرکت نمیرم .. شده باشه سریالو اینارم بزارم کنار .. ترجیحآ میرم میخرم تا به اینا پول بدم .. وب گردیمونم فعلآ با GPRS ادامه میدیم
ایشالا 1 هفته بدون اینترنتی سر میکنیم تا ADSL نصب شه .. هم حجم اضافش قیمت هاش منصفانس هم واسه شبانه محدودیت نداره
درسته واقعا توهین بود اما منظورم اینه که بالاخره مجبور شد چند خطی خزعبلات سر هم کنهنقل قول:
خدا رو شکر من که 6 ماهه از این شرکت دیگه سرویس نگرفتم :n02:
این یعنی واقعا توهین به شعور کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این است جمهوری اسلامی
یک سازمان که ۴ صبح اینترنت نیاز داشته باشه مثال بزنید ؟ من هر چی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیدهنقل قول:
رادیوی وایرلس چیه ؟ شبانه هم داره ؟
:n04: این ماله خودته !!! ؟ ماله هر کسی هست خدا بش صبر بده ..نقل قول:
ولی خدا وکیلی اصلا مصرف نداشته تو یک سال ۱۰ گیگ مصرف کرده! من که ۳-۴ ماه همش دارم حجم میخرم اون اصلیه خیلی وقته تموم شده
پشت مبیننت به سپاه گرمه. «شرکت اعتماد مبین» رو سرچ بزنید سهامدار عمدهی مخابرات هم هست. چند جا دیگه هم دست دارن. مدیرعاملشم کلا توی حوزهی مخابرات ایران همه جا بوده. چه رقابتی؟ بیخود نیست تو رتبهی شفافیت اقتصادی و عدم فساد اون تههای لیست هستیم...نقل قول:
1- والا من سازمانی نمیشناسم که تو روزم درست خدمت رسانی کنه، چه برسه تا صبح.نقل قول:
2- تجهیزاتی که برای استفاده از اینترنت وایرلس نیاز دارید و مثل مودم بیرونی وایمکس روی بام نصب میشه.
سرویس وایرلس هم از لحاظ تعرفه و دانلود شبانه مثل ADSL متنوعه. بعضی شبانه ی نیم بها دارن، خیلیا هم شبانه ی رایگان. از شرکتی به شرکت دیگه فرق میکنه. اما معمولاً همشون شبانه ی رایگان دارند، پینگشونم برای بازی عالیه، سرعتم بالاتر از سرعت اسمی میدن. باید در منطقه ی خودتون تحقیق کنی ببینی چه شرکتایی سرویس وایرلس میدن.