آرت ا
دان استریم از 1020 اومده رو 288 زنگ زدم مگن اگه می خوای 1020 بگیری باید 400000 تومن بدی و قرارم نیست دوباره بیاد رو 1020
Printable View
آرت ا
دان استریم از 1020 اومده رو 288 زنگ زدم مگن اگه می خوای 1020 بگیری باید 400000 تومن بدی و قرارم نیست دوباره بیاد رو 1020
آخه حرفی از مقدار هم نزده!نقل قول:
مگه برای شما واریز نمودن؟
با این اوضاع من که از شاتل میرم! شنیدم اسیا تک سرویساش خوبه جدیدن ترافیکه شبانه رایگانم گذاشته!!!
کد:http://www.asiatech.ir
ای خداااااااا از دست این شاتل.آخه 1 گیگ به چه درد میخوره؟؟؟!!!
اینا میخوان مارو ساکت نگه دارن که اینقد شکایت نکنیم از شرکت گور به گور شده ی شاتل
دزدای ......
با این اوضاع من که از شاتل میرم! شنیدم اسیا تک سرویساش خوبه جدیدن ترافیکه شبانه رایگانم گذاشته!!!
حرفی از یک ماهه نزده !نقل قول:
ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت:
سرويسهاي سهماهه: 6 گيگ
سرويسها شش ماهه: 10 گيگ
سرويسهاي يك ساله: 15 گيگ
الان زنگ زدم از دوستم که eco128 داره پرسیدم گفت دانلودم 60KB/S بعد برایه من که ART128 سرعت 20!!!!:41:
اینجا مشهد ! اینترنت درست شد . :8:
یعنی 1 مگ شد ؟نقل قول:
سرویست چیه؟ سرعتش چقدره؟:wac:نقل قول:
واسه من 1 گیگ اضافه کردن ترافیکم مجازم شده 6 گیگ ...نقل قول:
شما 3 ماهه گرفتی دیگه؟نقل قول:
من دورمو ماه به ماه تمدید می کنم
قضیه این چیه؟بازم شاتل می خواد کاربراشو مرام کش کنه؟!این علاوه بر اون ترافیکی هست که اضاف کردن؟
هدیه شاتل به ازای اختلالات اینترنت
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در بسترهای مخابراتی و پهنای باند کشور، از هفته دوم اردیبهشت، شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از استان های کشور بودهایم. از آن زمان همکاران فنی این شرکت تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت کاربران عزیزان، بستههای مختلف ترافیک رایگان به سرویس آنان اختصاص خواهد یافت. مشتریان عزیز، برای اطلاع از جزییات ترافیك اختصاص داده شده و زمان استفاده از آن میتوانند به پست الكترونیك خویش مراجعه كنند.
این هدایا شامل مشتریان شهرهای ، اردبیل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسیر، بم، بیرجند، پاكدشت، تهران، تبریز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شیراز، فولادشهر، فیروكوه، قزوین، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد، ورامین خواهد بود و به مشتركینی اختصاص خواهد یافت كه در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیك باشند. گفتنیست، مشتریان كه در خواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
گروه شرکت های شاتل
\نقل قول:
اقا كدوم منطقهاي؟
ما رو كه پير كرد اين شاتل به خدا
دیگه خسته شدم از دست شاتل :41: تورو خدا بگید کاشان جایی بهتر نداره؟
ایول برای من 1 گیگ اضافه کردن :8:
شما سرویستون چیه؟ من اکو256 یک ماهه دارم هنوز چیزی اضافه نشده:19:نقل قول:
اکو 128 سه ماههنقل قول:
منم! :8:نقل قول:
بله، اضافه بر اون هست، اون که کلی هست، یعنی دیگه از این به بعد مثلا سه ماه اکو 6 گیگ هست نه 5 گیگ، اون گیگ هدیه هم به خاطر افت سرعته که البته من نداشتم، ولی خوب به خاطر همدردی با دوستانی که افت سرغت داشتن! :31:نقل قول:
خوب این گیگ هدیه افت سرعت کی واریز میشه ؟
برای من که خبری نیست ته تو email نه تو صفحه کاربری
45 دقیقه هم هست که وارد روز تولدم شدم :31:
امروز که تماسی نگرفتن فردا هم فکر نکنم
ای دلم میخواست زنگ میزدن جواب میدادم
دمشون گرم یک گیگ بهم اضافه کردن اکو 128 سه ماهه دارم
حالا این یک گیگ هدیه هست یا افزایش ترافیک سه ماهه؟!
بچه ها من امروز با کارشناس فروش به صورت آنلاین درباره ی هدیه ای که میخوان بدن سؤال کردم:31:
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشونم نمیدونن کی اشافه میشه:26:
منم مثل ایشون این مقدار ترافیک ازم کم شده.فکر کنم نزدیکهای ساعت 7 ترافیک کم میشه.نقل قول:
زمان دقیقش رو میدونید؟
باید طوری تنظیم کنید که ساعت 6:55 قطع بشه تا از ترافیکتون کم نشهنقل قول:
سلام،
نمی دونم این سایت Nvidia.com هم زده توی کار مسائل غیراخلاقی یا مشکل جای دیگه هست؟ بیش از یک هفته هست می خوام آخرین درایور کارت گرافیکم رو بگیرم نمیشه، :41: دوستان زحمت می کشن یک چکی بکنند آخه از راههای غیر متعارف باز میشه!!:13:
مرسی
اگه با کانکشن وصل میشید تنظیم کنید که 6:58 دیسکانکت بشهنقل قول:
اگه PPPOE تنظیم کردید ، دانلود منیجر رو تا 6:56 تنظیم کنید
خب چقدر چک کنیم؟نقل قول:
برای من که بالا میاد!
برای بعضی دیگه هم نمیاد
خب از همون راههای غیرمتعارف استفاده کن
یا plug in که روی فایرفاکس نصب میشه در مورد این نوع بالا نیومدن سایتا میتونه مفید واقع بشه
بله فیلترینگ احمقانه شاتل این سایت را غیرقابل دسترس کرده است!نقل قول:
آقا منو آسفالت کردن . ولی بازم بهم ترافیک اضافه نکردن .:19:
حالا این ترافیک بخوره تو سرشون یعنی سرعت دانلود شبانه درست میشه؟ یا شده؟
مرسی از زحمتی که کشیدید ولی قبول بفرمائید دانلود یک فایل 130~140 مگی از اون طریق مشکله و اعصاب خورد کن.نقل قول:
دوستان من الام چت آنلاین داشتم با یکی از مسئولین فنی شاتل. چه انسان با شخصیتی بود .
گفت:
نقل قول:
مقدار 3 گیگ ترافیك رایگان در تاریخ 1389/03/25به سرویس مشترك اختصاص می یابد كه میتواند از آن در دورهی جاری سرویس خویش استفاده كند.
نه آخه چند روز پیش هم چند تا از بچه ها گفتن مشکل داره ، چک کردیم!:21::10:نقل قول:
خب چه فایلی رو میخوای؟
اگه شد برات ریموت کنم روی یه سرور دیگه
سرعت شبانه هنوزم گنده این وضعیت رو درست کنید
بازم رو رپیدشیر محدودیت گذاشتن
به كسي ترافيك مجاني دادن؟
وارد سايت شاتل كه ميشيد پيغام ميده ترافيك رايگان داديم.
من که میرم چت آنلاین روی همون Loading... میمونه !! یعنی چی انوقت؟!
چرا دیگهنقل قول:
وقتی میری توی اکانتت یه پیغام میاد و بقیه ی ماجرا...:31:
این سایت nvidia رو الان به پشتیبانی گفتم گفتش که من واسه سایت شما اعلام خرابی میکنم!
گفتم همین؟یعنی درست میشه؟
گفت کاری که از دست من برمیاد انجام میدم!
گرفتاری شدیم رسما!
اونو که برای سرویس های 3 و 6 ماه و یک ساله اکو گفتهنقل قول:
ولی این طرفش هم یه چیزی نوشته که برای اختلالات لطف:31: میکنیم هدیه میدیم
منظورم این طرفش بود که نه از مقدارش حرفی زده نه چیز دیگه ای!
خب فکر کنم اول اون طرف رو باید بخونی بد این طرفش رو:دی نمیدونمنقل قول:
ولی منظور از هدیه همونی بد که توی ستون این طرفی گفته بود و شامل اکو میشد فقط:41:
چجوری محدودیت گذاشتن ایا این محدودیت از شاتل هست یا مخابرات ؟میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول: