فکر کنم اشتباه میکنی روزانه سرویس 2 مگ بیشتر از 150 هست !نقل قول:
Printable View
فکر کنم اشتباه میکنی روزانه سرویس 2 مگ بیشتر از 150 هست !نقل قول:
دوست عزیز با 1544 تماس بگیرید و بگین پنل رو براتون باز کنننقل قول:
وگرنه در 195 شکایت کنین....
سرویس 128 هم که داشته باشید و با 1544 تماس بگیرید تا 12 مگ پهنای باند را باز میگذارند و تا 1.4 مگ سرعتتون میرسهنقل قول:
اجازه خرید میده ولی اجازه ثبت نام جدید را در برای مشترکینی که از نمایدگی گرفته باشند ندارهنقل قول:
سرور فرانکفورت ، آسیاتک ، سرویس شهاب،ساعت 9 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی جواب بده
سلام دوستان من بدجوری دنبال این شرکت و اون هستم .
سوال یک : سرویس چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه سرعتش 60 کیلو بایت هست ؟
سوال دو : با دانلود مداوم محدود نمیکنن ؟
سوم : وقتی 20 گیگ دانلود کردیم در عرض مثلا 10 روز سرعت همچنان 60 هست ؟
چهارم : میشه توی 1 ماه 100 گیگ دانلود کرد ؟
ممنون میشم جواب بدید .
سلام
کسی میدونه این خط تا چند میکشه
نمیشه دقیق گفت ولی فک کنم 13 مگنقل قول:
من یه استتوس دیگه هم بعد از ریست کردن مودم گرفتم......اینج.ری سرعت بالا تر رفت
چرا اینجوری میشه....خط مشکل داره
شاید یک نویز شدید به صورت لحظه ای میفته روی خطت و باعث میشه snr افت شدیدی پیدا کنه و لینکت بپره و روی rate کمتری آپ بشهنقل قول:
معمولا عبور سیم تلفن از کنار پمپ آب و یا آسانسور باعث چنین مشکلی میشه
دوستان پینگ اسیاتک در کرمان؟؟؟؟؟
من چیزی که از آسیاتک دیدم پینگش ثبات خوبی نداره یه لحظه خوبه لحظه بعد داغوننقل قول:
دوستان این خط من هست . میشه یه توضیحی بدید ؟؟؟ وضعش چطوره ؟؟؟
دوستان فیبر نوری هستم مجبورم بیام آسیاتک . چطوره اینترنتش ؟! دانلود زیادی ندارم وب گردی مهمه .تک کانکشن خارجیش خوبه؟؟
سلام.
از دوستان کسی هست که آسیاتک 10 مگ اهواز داشته باشه حوزه چمران؟
من الان پارس آنلاین هستم، می خوام بیام آسیاتک اما نمی دونم چجوریه.شبانش برام خیلی مهمه
والا من خطم فیبره صبح ها خوبه 2 مگ 250 ولی شبها کم میشه 70 80 میشه ..ولی اگه فیبر نباشی احتمالا خوب باشهنقل قول:
وقتی راهی ندارم مجبورم همین آسیاتک رو استفاده کنم.من الان 2 مگ پارس رو دارم.شب سرعتم از 300 350 شروع میشه و از 4 صبح به بعد میره بالا 1 مگنقل قول:
روی فیبر نوری کسی سرویس 10مگ واقعی رو داشته دوستان؟ که سرعت دانلود میانگین باید700 الی 1000باشه
من 10مگ آسیاتک بستم سرعتم به زور روی200.تازه بعضی ساعتای روز روی80 یا حتی 50!!!هم میاد.توجه کنید سرویس 10مگه
میخوام بدونم همه فیبرنوریا اینجورن یا نه.ممنون
شما که کابل مسی هستی و سرعتتم نسبتا بد نیست دیگه نیا سمت آسیاتک.وضع دانلودش حداقل واسه من که جالب نیست.انتخاب با شماستنقل قول:
شما 20 گیگ تو 1 ماه میتونی باسرعت 64 دانلود کنی. یعنی روزی حدود 650 مگابایت باسرعت 64 کیلو. وقتی این حجم تموم شد سرعت دانلودت میاد رو 20.نقل قول:
نخیر محدودیت نداره یعنی آسیاتک شرط مصرف منصفانه واسه مشترکش نذاشته.
نخیر نمیشه با سرعت 512 در ماه 100 گیگ دانلود کرد. من با 1 مگ نامحدود برنزی 150 گیگ دانلود کردم ولی همیشه سیستمم روشن بوده! به نظر من شما این پولی که میخوای بابت این سرویس بدی برو یه سرویس حجمی بخر و تو ساعات رایگان شبانه دانلود کنی بهتر نتیجه میگیری.
دوستان جواب منم بدیننقل قول:
با سلام بعد از خارج کردن دوشاخه تلفون هامون تو خونه که سه دستگاه تلفن داریم سرعت به دو برابر افزایش پیدا کرد به نظر شما دلیلش چیه؟
من سرویس 10 مگ دارم. خطم هم فیبر نوریه. تا حدود یک ماه پیش سرعت دانلود شبانه و روزانه تقریبا 1مگ می شد. اما این یه ماهه خودشو بکشه به 220 برسه. کلا داغونه الان اوضاع آسیاتک. این ماه هم 5 گیگ از من حجم دزدیدن. پشتیبانی هم میگه منطقه مخابراتی مشکل پهنای باند داره و سرعت منم عادیه! کلا با خط کافو چاره ای به جز تحمل آسیاتک ندارم وگرنه اگه شرکتای دیگه رو فیبر نوری سرویس میدادن یک لحظه هم با این شرکت متقلب دزد نمیموندم.نقل قول:
به احتمال قوی نویز داشتید ، که اون ها رو برداشتید نویز کمتر شده و سرعتتون افزایش پیدا کرده :n01:نقل قول:
چند بار سوال کردم جواب نگرفتم نمیدونم پست های من مخفیه !!!!. سوالمو جوری دیگه میپرسم من خطم فیبر نوری هستش کدوم سرویس دهنده بهتره : آسیاتک ، صبانت ، مخابرات ! حالا از هر لحاظ سرعت و پینگ و... مرسی
اگه اهوازی فیبر با اسیا تک هست
با سرویس دو مگ سرعت دانلود حدود یک مگابایت
صبانت مگر روی فیبر نوری سرویس میدهند؟نقل قول:
از لحاظ پینگ صبانت
سرعت آسیاتک
قیمت مخابرات:n01:
دوستان کسی از dsl box استفاده کرده؟
اونجا فروشنده گفت تا 10مگ ساپورت میکنه راسته؟
سرعت تو ساعت رایگان چجوریه؟چون 600گیگ 2ساله دادن بازم محدودیت سرعت گذاشتن یا میشه با حداکثر سرعت دانلود داشت؟
اینجا کسی سرویس 512 10 گیگ نداره ؟ تایم شبانه سرعت چنده ؟
512 قبلا داشتمنقل قول:
الان 2 مگ گرفتم
میانگین سرعت شب حدودا 117 تا 120 هست
+
دوستان سرعت تک کانکشن شما چه قدره؟؟
سلام دوستان
قطعی های مکرر و کوتاه در حد یکی دو دقیقه دیگه داره دیونم میکنه ، دلیلش چی هست ؟ روزانه میانگین ده بار این اتفاق میافته !
قبلا شنیده بودم خطو رو سرعت بالا ببندن و نکشه باعث قطعی میشه ، میتونه دلیلش این باشه ؟
ممنون
آره دوست عزیزنقل قول:
به احتمال قوی نویز دارید
یک عکس از صفحه status مودم بگذاریــد :n01:
درود. دانلود از سرورهای خارجی : 140 کیلوبایت و از سرورهای داخلی : 1مگابایت و 150 کیلوبایتنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چه سرعتی؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا سرعت ها با هم فرقی داره؟؟؟
یا فقط در شبانه فرق داره
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
طبيعيهنقل قول:
1مگش هم شبا مياد رو 50-60كيلوبايت سرعت تك كانكشن هم 12كيلوبايت
آسیاتک،سرور فرانکفورت ، سرویس شهاب ، ساعت 8 غروب
این سرعتی که گفتین برا 512 بود یا 2 مگ جدیدتون ؟نقل قول:
برای 2 مگ بودنقل قول:
من خطم به دلیل نویز شدید رو 2 مگ بسته شده
ولی فکر کنم دوستان دیگه هم همینقدر سرعت دارن
ظاهرا شبانه همون سرعت 2 مگ رو هم به من نمی ده
دوستان انتخابی جز آسیاتک و صبانت نباشه شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟! دانلودم زیاد نیست وبگردی بیشتر دارم