اینا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.یه ساله رو مخشونم هر بار یه دلیل میارن.میخام ببینم میتونم خودم اقدام کنم؟تا حالا کسی این کارو کرده؟
Printable View
اینا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.یه ساله رو مخشونم هر بار یه دلیل میارن.میخام ببینم میتونم خودم اقدام کنم؟تا حالا کسی این کارو کرده؟
مشکل من اینجاس که خطم PCM نیست.اگه بود میومدن عوض میکردن(خودشونم گفتن).خونه عموی من دو تا کوچه بالاتره با پیش شماره 427.دو تا کوچه پایین تر با پیش شماره 424 و 422،همه adsl دارن فقط تو کوچه ما 426 ها میگن پورت نداریم بقیه ISP ها هم میگن خططون یا کاپاتون فیبر نوریه.در کل نصف آدمای کوچمون وایمکس دارن.نقل قول:
دیشب اومدیم از ساعت یک تا 7 دانلود کنیم دیتا نداشتم. زنگ زدم میگن قطعی دیتا استانیه جون عمش. هیچی یه شب دانلودمون پرید
آشنای اول - 2 مگ محدود -حول و حوش سنگر
:n21:
ما دوستان شما هم قطعی داشتید دیشب ؟
من تو لاهیجانم و قطعی نداشتم 512 دارم و همون شبی یه گیگ رو دانلود کردنقل قول:
با سلام خدمت دوستان پیش شماره تلفن بنده 550 هستش الان یک هفته ای هست که اینترنتم مشکل پیدا کرده و همش قطع میشه و دوباره بعد 1یا2 دقیقه برمیگرده و واقعا آزار دهنده شده دیگه به اندازه ای تعداد دفعاتش زیاد شده که امروز به جرات میتونم بگم بالای 20 بار این اتفاق برای من افتاده
سوالی که داشتم میخواستم بدونم آیا دوستان میدونن مشکل چیه !؟ منظورم اینه آیا مربوط به منطقه هست یا مخابراته یا نه مشکل از ISP یا حتی از مودم منه !؟ و چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد !؟:n27:
پ.ن : مودم من مدل TP-LINK TD-W8951ND بی سیم هستش و هردفعه این شرایط پیش میاد چراغ سوم از سمت چپ مودمم خاموش میشه.
پ.ن: تقریبا داشت یادم میرفت بنده از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم.
ممنون.
نقل قول:
سلام
اگه همه سیمهای خونتو چک کردی و مطمئن شدی نویزی نداره یه زنگ بزن اندیشه بگو اول فیوزو عوض کنن اگه مشکل حل نشد بگو بوختتو عوض کنن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اسیاتک چطوره دوستان؟
سلام. دوستان من اینترنت مخابرات اشنای اول رو دارم. حداکثر سرعتم در حالت مطلوب 220 کلیو بایته منتهی گاهی اوقات زمان دانلود شبانه سرعتم خیلی کمتر میشه و از یه سقفی بالاتر نمیره (مثلا سر 80 کیلو بایت گیر میکنه) ولی وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم مجددا سرعت به اون حد ایده ال وحداکثر بر میگرده. کسی تجربه مشابه داشته؟میدونه چرا اینطور میشه؟؟
سلام منم همین مشکلو دارم 2 مگ 8 گیگ گرفتم بعضی اوقات هم خود به خود چراغ اینترنت قرمز میشه که باید خاموش روشن کنم که رو اعصابه و بعضی اوقاتم بعد خاموش روشن دیر کانکت میشهنقل قول:
یه مشکلی دیگه ای هم که من دیدم مثل اینکه با وی پی مشکل داره چون از چند نفر هم پرسیدم همینو گفتن من اوپن و ی پی رو یا سیسکو رو کانکت میکنم بعد مدتی مثلا 50 مگ دانلود کردن اینترنت قطع میشه بعد که وی پی رو قطع میکنم مودمو خاموش روشن میکنم درست میشه !! از چند نفرم پرسیدم همینو گفتن اول فکر کردم وی پی مشکل داره ولی چند تا مختلف امتحان کردم دیدم نه فرقی نمیکنه جالبه همون و ی پ ی رو که رو اینترنت دیگه تست کردم اوکی بود والا ادم به این مخابرات کلاه بردار چی بگه !!!
سرویس 2 مگشم که باید 260 سرعت بده 220 سرعت میده ولی شرکتای دیگه بالای 300 هست 2 مگاشون !!!
حالا حجم دزدی و این چیزاش که به کنار !!!!
نه مال من کند بود ولی کار میکرد ولی شب که خاموش روشن کردم یه 15 مین صبر کردم تا کانکت شه
هر مودمی میگیری مودم خود آشنای اول رو نگیر از ایراداتش خود به خود ریست شدن !!! که به قول کارشناسشون اگه پیچ زیر دستگاهو محکم کنی درست میشه :n04::n04::n04::n04: و اینکه وای فایش خیلی مشل داره که از هر 10 تا مودم 6 تاش وای فایش مشکل داره و وای فای هر 5 دقیقه قطع میشه !!! عمر مفید مودمهای آشنای اول هم از 1 ماه تا 4 ماهه بعدش باید خوش شانس باشی برات کار کنه:n03::n28::n28::n28: از ایرادات دیگشم که خودم به چشم دیدم بعد 8 ماه کارکرد اگه دووم بیاره قدرت سیگنال گیریش ضعیف میشه و سیگنال رو از یه مودم عادی نو خیلی ضعیفتر میگیره اینو من برا یکی از دوستان با تست به عینه دیدیم
مودم اگه می خوای بگیری فقط هواوی از مخابرات بگیر :n23:
شما باید حداقل تیک nat رو بزنی که مودم بتونه به کلاینت هایی که بهش وصله اینترنت بده
نقل قول:
شما باید حداقل تیک nat رو بزنی که مودم بتونه به کلاینت هایی که بهش وصله اینترنت بده
ديشب جايي بود اينترنت مخابرات داشت ساعت 9 بود مودم رو روشن كردم ديدم چراغ اينترنت روشن نميشه كانفيگو چك كردم درست بود مودمو حالت بريج گذاشتم دستي كانكت شم ارور 734 ميداد جالب بود زنگ زدم 2020 بعد از كلي معطلي يكي جواب داد گفتم اين ارورو دارم گذاشت تو hold يعد از 1 دقيقه اومد گفت بزار اتو خودش روشن ميشه :n13: جالب بود بعد از كلي صحبت مشخص شد كمبود ip دارن مودمو حالت اتو مي زاري و چراغ قرمزش روشنه هنوز سبز نشده نمي تونه ip بگيره اينقد بايد باشي تا يك بنده خدايي ديسكانكت كنه اينترنتشو تا بعد شما ip اون بنده خدارو بگيري بعد اينترنت دار ميشي بالاخره ديشب تقريبا 1 ساعت وقتمو گرفت تا اينترنت دار بشم:n10:نقل قول:
تو لاهیجانم
بین اسیا تک یا شاتل موندم؟
شاتل بهتره درست محدود میکنه ولی من الان هر شب دانلود دارم 20 گیگ تو دو هفته گرفتم بدون محدودیتنقل قول:
آسیاتک کلا روزا محدودیت داره چه برسه به شب|شبانه هم یه خورده از سرعت واقعی کمتر میده برای سرویس های پایین 128 رو 64 میده 256 رور 32 512 رو 55 تا 60 1024 رو 90 و 2048 رو حدودا تا150 میده و 10 مگ رو هم 256:n23:
کلا سمتش نیا فرقی هم نداره که کدوم شهر یا استان باشی چون محدودیت از آسیاتک مرکزی تو تهران هست
ممنون داداشنقل قول:
من اگه از شاتل 256 نامحدود بگیرم بیشتر از 22 گیگ دانلود داشته باشم(همون حداقل تبادل) چی میشه؟
دوستانی که از چیز پی ان استفاده میکنن، سعی کنن حتما در تنظیمات مودم، DNS دستی وارد کنن. اگر روی حالت اتوماتیک بذارید، DNS مخابرات انتخاب میشه و حتی در صورت استفاده از چیز پی ان ها هم یک ضعف امنیتی به نام DNS Leak تهدیدتون میکنه. به این ترتیب، با اینکه سایت هایی که ازشون دیدن میکنید یا ISP شما از هویت و رفتار آنلاین شما بی اطلاع خواهند بود، اما سرور DNSـی که ازش استفاده میکنید به این اطلاعات دسترسی داره. تعداد کمی از ارایه دهنده های معتبر چیز پی ان در کلاینت های خودشون قابلیت جلوگیری از DNS Leak رو گذاشتن. پس زیاد بهشون تکیه نکنید.
به عنوان مثال اگر با DNS مخابرات به چیز پی ان وصل بشید و از سایت های زیر تست بگیرید، به احتمال زیاد در لیست DNSها یکی دوتا سرور ایرانی ظاهر میشه. این درحالیه که مکان IP شما جایی خارج از ایرانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره در تنظیمات مودم از DNSهای عمومی گوگل استفاده کنید (8.8.8.8 و 8.8.4.4) چون به گوگل میشه تا حدی اعتماد کرد اما به ... :n27:
ببین تو سایتش اینطوری مینویسنه ولی چیز دیگه ای هستنقل قول:
45 گیگ محدود میشی
128 چند گیگ محدود می کنن؟نقل قول:
تو سایت زده 10 ولی من تا 22 گیگ محدود شدم .همه چی بستگی به نمایندگی داره:n02:نقل قول:
درود دوستان
من هفته بعد نقل مکان میکنم رشت ، در حال حاضر از مخابرات مازندران سرویس دارم :
6 ماهه 113 تومن
512 سرعت - 12 گیگ ترافیک
شبانه دانلود رایگان : بین 3-5 گیگ
با این وضعیتی که من تو فروم دیدم ظاهرا پس روی مخابرات رشت نباید حساب کنم ، آیا سرویس دهنده ای هست که به نزدیکی همین مقدار سرویس بده تو رشت ؟!
بهترین سرویس دهنده رشت در حال حاضر کدوم شرکته ؟ های وب ، مخابرات ، آسیاتک، شاتل هم که محدودیت ترافیک شبانه داره ، اندیشه ؟!
سپاس گذارم
دوستان اندیشه دارم الان،برم مخابرات؟لاهیجانم خوبه؟
نقل قول:
نقل قول:
به نظر من با اینکه کلا اینترنت گیلان داغونه، هم از نظر کیفیت و از نظر پشتیبانی
باز هم، هم برای کسایی که زیاد دانلود می کنن، و هم کسایی که دانلود نمی کنن اینترنت مخابرات تو رنج قیمتی خودش بهترین گزینه هست
پولی که می دی واسه 2مگ مخابرات و یه حجم خاص با پولی که می دی واسه 512 اندیشه یا پارس تقریبا یکیه حالا ممکنه 2مگ مخابرات سرعت 1مگ اندیشه رو داشته باشه
ولی باز هم پول 512 اندیشه رو می دی و سرعت 1مگ اندیشه رو تو مخابرات به اسم 2مگ می گیری
فعلا به نظرم مخابرات بهتره
قیمت تعرفه هاشو کجا میتونم ببینم؟نقل قول:
با 512 مخابرات تو رشت شبانه خیلی بتونی دانلود داشته باشی 1 گیگ هستش :n02:نقل قول:
در ضمن ماشالله مخابرات مازندران :n04:
تازه داشتم جمع آوری می کردم برم صبانت که اونم تو زرد از آب در اومد!!!
یعنی الان 3 ماهه دنبال تعویض هستم :n09:
دوستان الان isp ای هست که مذخرف نباشه و فقط بد باشه؟؟
مثلا من الان عملا اندیشه محسوب میشم :n29: و سرعت دانلودم با 512 محدود بین 100 تا 200 کیلو هست، جایی هست بهتر از این بده؟؟
(البته اونجا میخوام 2 مگ بگیرم، یا شایدم بالاتر، صرفا واسه مقایسه گفتم :n02: )
والا من 512 دارم اندیشه سرعت دانلودم بین 210 تا 280نقل قول:
3G ایرانسل ماهانه 5 گیگ 20تومن، با سرعت 400 به بالا :n02:نقل قول:
والا بهترین گزینه ست :n02:
--------------
به عقیده شخصی ( :n02: ) اگر سرعت 256 شاتل بالای 200 و 512ش بالای 350 باشه، مناسب ترین ISP هست ( البته برا اونایی که دانلود شبانه زیادی ندارن )
اگه ایرانسل دانلود شبانه رایگان داشت خیلی خوب میشد :n02: فقط بسته گذاشتن 2 تا 8 صبح 24 گیگ:n03:
سلام من مشترک مخابرات اشنای اول هستم. فقط میخوام که تجربه خودم از دانلود رو در اختیارتون قرار بدم.من تقریبا از همه دانلود منیجر های معروف استفاده کردم مثل ای دی ام فلش جت و فری دانلود منیجر و....
هیچکدوم از این دانلود منیجر ها از تمامی پهنای باند استفاده نمیکردند و همیشه بطور میانگین بین 10 تا 60 کیلوبایت کمتر از ظرفیت واقعی سرعتم دانلود می کردند .تا این که بطور اتفاقی از اربیت دانلودر استفاده کردم و الان با این برنامه از تمام پهنای باند استفاده میشه و تقریبا هرشب نزدیک به 4.5 گیگ دانلود میکنم( با سرعت 2 مگ).اینو گفتم شاید بدردتون بخوره.
ایرانسل واسه دانلود گرون در میاد،منم از آنتن دورم نوسان دارم :n14:نقل قول:
شاتل هم که والا میگه پورت نداریم منطقه 5 :n29: باید چند ماه صبر کنید!!
کسی 2 مگ محدود پارس وی یا اندیشه داره؟؟ سرعتتون حدودا چه قدره؟؟
من از ای دی ام استفاده می کنمنقل قول:
یه بار خواستم برای تست از اربیت استفاده کنم ولی با اینکه تنظیمات vip رو روش انجام دادم و یوزر پسورد رو وارد کردم بازم از سایتی که vip ش رو دارم دانلود رو انجام نمی داد
شما تا حالا امتحان کردید؟
مشکلی نداشتید؟
من از ای دی ام استفاده می کنمنقل قول:
یه بار خواستم برای تست از اربیت استفاده کنم ولی با اینکه تنظیمات vip رو روش انجام دادم و یوزر پسورد رو وارد کردم بازم از سایتی که vip ش رو دارم دانلود رو انجام نمی داد
شما تا حالا امتحان کردید؟
مشکلی نداشتید؟
مال من دقیقا برعکس شما بود اشتراک ویژه سایتی که داشتم برای ای دی ام عمل نمی کرد و بنابراین ار ازبیت استفاده کردم.( اینکه گفتم اتفاقی منظورم همین بود). من خودم اشتراک وی ای پی سایتی که ازش فیلم دانلود میکنم رو وارد اربیت کردم و مشکلی نداشته.البته اینو بگم که یه مقدار قلق داره یعنی زمانی که کانکت میشه معمولا چند دقیقه طول میشه تا دانلود رو شروع کنه که من اولش فکر می کردم که کلا دانلود نمی کنه تا این که بعد از یه مدتی لمش اومد دستم.
کسایی که از آشنای اول اینترنت دارن
مشکل پینگ ندارید ؟؟
از دیروز اوضاع بهم ریخته !!:n27::n23:
مال من که هر از چند گاهی چند ساعت یک بار یا خود به خود چراغ اینترنت قرمز میشه اصلا رو اعصابه میزاری رو دانلود بعد میایی می بینی گیر کرده خاک بر سرا نمی گن این مشکل کمبود ای پی رو حل کنیم اینقدر فروختن ای پی نداره سرورشون به کلاینت ها اجازه کانکت بده حالا حجم دزدی و پشتیبانی مزخرفشون به کنار !!! پینگشم کم و زیاد میشه بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات افتضاحه !! البته قطعیش یه بار می بینی 1 روز تمیز کار میکنه ولی یه روز می بینی 5 بار خود به خود قطع میشه کلا مزخرفه اینترنتشوننقل قول:
من سرويس ٢ مگ آشناي اول دارم و سرعت دانلودمم خيلي خوبه.ولي سرعت لود پيجم كمه.كسي راه حلي داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این آشنای اول فقط تو جشنواره و قرار داد 1 ساله شبانه رایگان میده ؟
---- naaaaaنقل قول: