اگه nfs رو اجرا کرده یعنی دستگاه نفهمیده کپی هست اگه می فهمید ارور می داد فکر کنم فلگ نشده باشه دستگاهنقل قول:
اگه nfs رو اجرا کرده یعنی دستگاه نفهمیده کپی هست اگه می فهمید ارور می داد فکر کنم فلگ نشده باشه دستگاهنقل قول:
arcade هست 260 تا 270نقل قول:
elite هم هست 365 تا 375
اين مدل كوچكتره خنك تره كم مصرف تره
ولي اينجا خيلي قيمتش بالاست
دوستان برای این که بازی های جدید به دستگامون بخوره باید چیکار کنیم .
می خوام یاد بگیرم خودم LT بریزم .
من دستگاه XBOX 360 Elite Special Edition خریدم 435 تومان!
دوتا هم دسته داشت!
راستی XBOX رو با چی باید به کامپیوتر وصل کرد؟! اصلا میشه یا نه؟!
بايد lt+ بريزينقل قول:
كار حساسيه و سخت
باز هم اگه ميخواي انجامش بدي اين تاپيك رو بخون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
مبارك باشه :31:نقل قول:
میگم این ac bh هیچ پیشرفتی نسبت به 2ش نکرده ها ! اینهمه تو خماریش بودیم همین بود؟ اگه یکی ببینه تشخیص نمیده اساسین 2ه یا 3 باید ریشایه اتزیو رو ببینه اگه پرفسوری(نمیدونم درس نوشتم یا نه!) داشت اساسین 3 هست!:31:
نکبتا همون 2 رو ورداشتن یه داستان جدید گزاشتن توش:angry:
با کابل شبکهنقل قول:
اگه وصلشون کنی میتونی فایل های رو هارد کامپیوترت رو تو ایکس باکس ببینی
در ضمن اگه ویندوز ویستا یا 7 (32 بیتی) داشته باشی میتونی از windows media center خود ایکس باکس استفاده کنی
سلامنقل قول:
میگم این ac bh هیچ پیشرفتی نسبت به 2ش نکرده ها ! اینهمه تو خماریش بودیم همین بود؟ اگه یکی ببینه تشخیص نمیده اساسین 2ه یا 3 باید ریشایه اتزیو رو ببینه اگه پرفسوری(نمیدونم درس نوشتم یا نه!) داشت اساسین 3 هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکبتا همون 2 رو ورداشتن یه داستان جدید گزاشتن توش:angry:
راستش اینجا جاش نیست. باید بریم تو تاپیکش یه بحثی داشته باشیم. اما یه جمله مگه AC II بد بود که حالا این که یه مقدارم گرافیکشم بهتر شده بد باشه؟
نمیگم AC II بد بود ولی نمیشه هر بازی که موفق بودو نسخه بعدیشو عین قبلی بسازن! شما gears1 با gears2 رو مقایسه کن!نقل قول:
کلن چنتا گدا به بازی اضافه شده و با اسب هم میشه تو شهر رفت.
دااش تاپیکش کجاست کلی حرف داریم!!:31:
سلام
بغیر ازac / bh - nfs - fable3 بازی دیگه ای هست که از نسخه امنیتی جدید استفاده کنه؟
راستی دوستان کرمانشاهی کسی هارد 20 یا 60 سراغ نداره ؟
نه فقط همینا هستند. ولی نگران نباش بیشتر هم میشن:31:نقل قول:
دوستان من اومدم تهران یه چند روزی هستم دنبال یه سری بازیم واسه xbox و pc که یه مقدار قدیمین کجا معدن بازیه تو تهران اینارو میخوام
xbox: tale of vesperia - blue dragon
pc: bioshock 1 -the witcher-divinty 2-tow worlds 2
راستی مشهد باز ایکس باکس 2 تومن و پی سی حلقه ای 500 تومنه یه جا بگید قیمتشام خوب باشه
تو تهران جایی فکر نکنم بتونی پیدا کنی که حلقه ای 500 تومن بدن.همه 1000 میدننقل قول:
خوب عیب نداره جایی باشه که بتونم اینارو پیدا کنم موردی نداره کجا برم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تو تهران مرکز بازی های کنسول میدان امام خمینی معروف به توپخونه. و راحترین راه رفتن به اونجا مترو.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بازی کلی اپشن بش اضافه شد . کلی کار دیگه میشه انجام داد. شما وقتی بازی رو تموم می کنی البته بخش داستانی میتونی کلی کار از جمله باسازی شهر رم و ماموریت های لئوناردو و یا تربیت اساسین ها و فرستادن اونها به ماموریت انجام بدی بعلاوه ی بخش مولتی پلیر بازی رو هم نباید از یاد برد که اونم واسه خودش دنیاییه.نقل قول:
راستی اینم تاپیک بازی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
اونجارو گشتم بازیهایی که میخواستم نداشتنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر امکان دارد راهنمایی کنید که XBOX360 چگونه کپی خور می شود؟!
شما توسط نصب lt+ دستگاهتونو کپی خور میکنید که برای این کار باید دستگاه را به یه تعمیرکار بدیدنقل قول:
من بایوشاک 1 رو دارم اگه خاستی بیا قابل شما رو ندارهنقل قول:
آقا يه سوال تصصي دارم از اساتيد اهل فن!!!:31:
چند تا مدل اسليم داريم؟؟؟(كلا با تفاوت دنگ و فنگهاش) و قيمت در ايران؟؟
ميگن 70 تومن گمركي ميگيرن واسه 360 .اگه بخوام از دبي بيارم. منم بيخيالش شدم!!:41:
2 سوال:
اول اینکه قبل از اینکه ال تی بریزم بازی اساسین کرید 2 برادرهوود رو گزاشتم تو دستگاه که اخطار داد و از بازی اومد بیرون در اصطلاح فلگ شدم حالا ال تی پلاس ریختم اگه باز هم به لایو وصل بشم بن می شم یا با ال تی از بین رفته ؟ و میشه به لایو وصل شد
سوال 2. ایا هارد ایکس باکس فلت به اسلیم میخوره و یا بر عکس ؟
سلام.
يه سوال داشتم شايد يه كم مسخره بياد، اما
من xbox رو وقتي با كابل hdmi به lcd وصل ميكنم ، سرعت همه بازي ها مثل fifa و nfs hp كندترن تا وقتي كه با كابل vga به يه تلويزيون وصل ميكنم ! يعني سرعت بازيا با hdmi پايين مياد؟ يا اينكه hdmi خوب و بد داره؟ (چون كابل در پيت و ارزون خريدم!)
سلام. نه سرعت بازی تو HDMI پایین نمیاد. شما یا کابلتون مشکل داره یا تلويزيونتوننقل قول:
سلام.
يه سوال داشتم شايد يه كم مسخره بياد، اما
من xbox رو وقتي با كابل hdmi به lcd وصل ميكنم ، سرعت همه بازي ها مثل fifa و nfs hp كندترن تا وقتي كه با كابل vga به يه تلويزيون وصل ميكنم ! يعني سرعت بازيا با hdmi پايين مياد؟ يا اينكه hdmi خوب و بد داره؟ (چون كابل در پيت و ارزون خريدم!)
سلام. نه دیگه شما فلگ شده باشید ۲ سال دیگه هم به لایو وصل بشید سریع بن میشید.نقل قول:
2 سوال:
اول اینکه قبل از اینکه ال تی بریزم بازی اساسین کرید 2 برادرهوود رو گزاشتم تو دستگاه که اخطار داد و از بازی اومد بیرون در اصطلاح فلگ شدم حالا ال تی پلاس ریختم اگه باز هم به لایو وصل بشم بن می شم یا با ال تی از بین رفته ؟ و میشه به لایو وصل شد
سوال 2. ایا هارد ایکس باکس فلت به اسلیم میخوره و یا بر عکس ؟
و اینکه خیر هارداشون به هم نمیخوره
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
سلام.نقل قول:
آقا يه سوال تصصي دارم از اساتيد اهل فن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا مدل اسليم داريم؟؟؟(كلا با تفاوت دنگ و فنگهاش) و قيمت در ايران؟؟
ميگن 70 تومن گمركي ميگيرن واسه 360 .اگه بخوام از دبي بيارم. منم بيخيالش شدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲ نوع اسلیم داریم.
۴گیگ و ۲۵۰ گیگ
الان کینکت ایران چنده ؟
چون قراره انشالله بهمن ماه برم (عربستان ) به نظر شما اونجا از ایران ارزانتره ؟ چندتا دستگاه میشه با خودت اورد که گمرک نخوره ؟
الان کینکت ایران چنده ؟
چون قراره انشالله بهمن ماه برم (عربستان ) به نظر شما اونجا از ایران ارزانتره ؟ چندتا دستگاه میشه با خودت اورد که گمرک نخوره ؟
سلامنقل قول:
فوق اعاده گرونه. حدود 300 تومن میدن حالا بالا پایین داره. شما اگه انجا تا رنج 200 تومن گیر اوردی حتما بگیر. واسه ما هم بیار:31:
باشه اگه بزارن برای شما هم میارم فقط بدونم چند تعداد میشه اورد؟که گمرک نخوره ؟
ادرس نمایندگی ماکروسافت رو تو عربستان گیر اوردم تو. نمایندگی که برای فروش داره دیگه؟
Saudi Arabia
Microsoft Saudi Arabia Home Page
Microsoft Saudi Arabia
16th Floor, North Tower
Abraj Atta'awuneya, King Fahd Road, Olaya
PO Box 17100, Riyadh 11484
SAUDI ARABIA
Phone: 966 1 2188000
Fax: 966 1 2188001
برای حج که فقط مدینه و مکه میرید.نقل قول:
چند تا از فامیل ها که رفته بودن میگفتن این دو شهر از نظر فروش و خدمات کامپیوتری و اینترنتی زیر صفره.
نقل قول:
اگه بدون جعبه بیارید فکر کنم تا سه عدد مشکلی نداشته باشه!!! میتونی کادوشون کنید به عنوان کادوی تولد توی گمرک بهتون گیر ندن:31:
سلام دوستان بعد از اینکه lt+ نصب کردم بازی nfs جدید رو اجرا کردم ایا بنده فلگ شدم؟؟از کجا بفهمم ؟امروز لایو بودم
نه عزیزم فلک نشدید...:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
مکه و مدینه شاید اما ادرس برا ریاضه.
شما هر جور دوست داری میتونی تصور کنی !!نقل قول:
ولی قریب به 95% از کسانی که PS3 خریدن و الان دارن ازش لذت میبرن , همون PS1 دارها و PS2 دارانی هستن که از بازی های خاص این کنسول نهایت کیف رو بردن .
قرار نیست هرکی یهو سر از دنیای گیم در بیاره بره یه PS3 با Xbox بخره که !!
البته بماند که همه الان خودشون رو یه پا GAMER میدونن .
دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.نقل قول:
قضیه ی این lt+ v1.1 چیه؟
منبع:کد:http://ixtremelt.com/
این It+ چیه؟!
قطعه هستش یا اینکه نرم افزار هستش؟!
نقل قول:
LT+ فریم ور درایو کنسول Xbox360 هست .
(مخصوص اجرای بازی های کپی و جلوگیری از شناسایی شدن در محیط لایو)
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
نقل قول:
نسخه ی اصلاح شده ی lt+ هست.
What's new/fixed:
- xbox 1 backup support (iXtreme compatible, DVD9 only)
- improved pfi support
میدونم بابا .هر ادمی که xbox داشته باشه اینو میدونه.نقل قول:
می خوام بدونم اون تغییراتی که کرده چیه؟
منظورم عامیانش. نه انگلیسی
اول از همه اینکه فقط برای دریاو های لایت آن و بنکیو سری های فت هست نه اسلیم ها .نقل قول:
دومش اینکه برای اجرای بازی های Xbox های قدیمی بهینه شده و ارور هاش برطرف شده .
سومش اینکه پشتیبانی از PFI رو توش بهبود بخشیدند .
چند روز پیش برای خرید بازی رفته بودم..فروشنده میگفت همین dvd های قدیمی هم به فریمور جدید میخوره! اوایل که +lt اومده بود اینجا خوندم باید براش بازی پچ شده مخصوص +lt تهیه کرد...نظر دوستان؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میثم LT+ میریزید یا LT+1.1 ??????????