به نظر من دوستان اگه اینترنت واسشون مهم نیست طرح طلایی انتخاب نکنن فعلا با این دقایق رایگانبراشون باصرفه تره.
طرح طلایی به نظر من فعلا بهترین و مناسبترین و کم هزینه ترین طرحه:20:
به نظر من دوستان اگه اینترنت واسشون مهم نیست طرح طلایی انتخاب نکنن فعلا با این دقایق رایگانبراشون باصرفه تره.
طرح طلایی به نظر من فعلا بهترین و مناسبترین و کم هزینه ترین طرحه:20:
همراه اول:2:تو تبریز تو بعضی از خیابونها به مدت چند ثانیه اسم خیابونن رو رو صفحه گوشی میندازه.
ایرانسل قرار بود خیلی وقت پیش این سرویس و فعال کنه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست!!!
شاهین جون از سرویس Cell Info و GPS ایرانسل خبره تازه ای داری ؟
میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟:5:
درضمن اگه خبری جدیدی داری از پوشش دهی واسمون یه خبری بدی ممنون میشم:11:
دقیقا مشکل من و داری منم زنگ زدم گفتن درست میشه !!!نقل قول:
اگه خبری شد حتما واسه منم خبر بدی مرسی:11:
نقل قول:پس الأن باید چکار کنیم؟؟؟ کنسل کنیم یا اینکه منتظر بشیم ببینیم چی میشه؟؟؟ من الأن نمی دونم با اینکه 30 تومن کم کرده بالأخره طرح طلائی فعال هست یا نه؟:41:نقل قول:
باید کمی صبر کنیم ببینیم تو صورت حساب مرداد چی میشه !!!نقل قول:
اگه طرح طلایی برات کار میکنه یهنی اینترنت رایگان تماسهای ارزان و رایگان و ... که هیچ ولی یه تست کن اگه کار نکرد کنسل کن و برگردون به پایه ثانیه ای ولی اگه اهل اس ام اس زیاد هستی برگردون به طرح قرمز.
یه خبر جدید کد در خواست تماس #............*150* تقریبا واسه کلیه خطوط اعم از ایرانسل:40: همراه اول:2: و .... کار میکنه.
گه گاهی واسه دیگر خطوط ها ارور میده ولی بعد چند بار تست میفرسته:8:
شاهین جان بی زحمت در مورد این کد واسه سایر خطوط
و اینکه ذخیره شماره تماس گیرنده و صندوق صوتی به طور رسمی کی واسه کلیه خطوط ایرانسل راه اندازی میشه هم اگه اطلاعی داره به ما هم بدی ممنون میشیم:11:
آخه واسه من و اکثر دوستام هر موقع میزنیم مینویسه متاسفانه شبکه موقتا با مشکل مواجه هست و......
cell info توشهر ما سبزوار برای ایرانسل از اول فعال بود و اسم bts و مینوشت یک ماه میشه که همراه اولم این سرویس و فعال کرده اونم اسم bts و مینویسهنقل قول:
شاید گوشیت تنظیم نیست از قسمت تنظیمات پیام کوتاه اطلاعات سلولی رو روشن کن
البته یه چیز دیگه هم هست بعضی گوشی ها فقط زمانی که bts عوض میشه اسمش و برا چند ثانیه نشون میده بعد حذف میشه
طبيعيه. براي منم نيومده.نقل قول:
نه متاسفانه تنظیماتش درسته ولی تو تبریز کار نمیکنه.نقل قول:
گفتم که ماله دوستام هم همینطوریه:5:
دوست من سیم کارت اعتباری خریده جایزش نیومد.الان اس ام اس اومده که ثبت نامت ناقصه ثبت نامت و تکمیل کن.
حالا این باید چی کار کنه؟ از کجا واسه تکمیل ثبت نام اقدام کنه بهتره ؟