من خودم باهاش ارتباط دارم این جمعه کنکور داره . براش دعا کنید . اگه خوب بده فکر کنم پراید رو بزاره .
من خودم باهاش ارتباط دارم این جمعه کنکور داره . براش دعا کنید . اگه خوب بده فکر کنم پراید رو بزاره .
کسی از بچه ها نمیدونه کد ترافیک سنگین چیه؟
کسی از اردی محمد رضا خبری نداره؟
سلام بچه ها :20:، اینم کار جدیدم :31::5:خواهش می کنم نظر بدین.:40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عماد جان ناراحت نشی ها ولی این جور کارا دیگه طرفدار نداره بهتره بری رو ماشین های جدید کارکنی.
این آخرین پچ گرافیک هست که اسمش ENB SERIES MOD هستش.نقل قول:
بازی میشه عین IV
مود گرافیک. من منظورم زیباییش بود نه بازیش. در ضمن ، GTA 4 نه ، GTA IV. همین شما بودین که اسم بازیهارو عددی کردین. اون اولا میزدن دو ، سه ، تا بدونن که بازی طرفدار داره یا نه.نقل قول:
حالا دیگه اسم میزارن.
نقل قول:
نه ، برای چی ناراحت بشم اتفاقا انتقاد خوب همینه ولی خوب بهتره که شما دوستان هم یک ایده ای بدید چون من خودمم موندم که چی بسازم!!!!!!
من هم خیلی دوست دارم یه چیزی درست کنم ولی کسی چیزی نمیگه . باید یکی بگه ما چی درست کنیم تا ماهم سعی خودمون رو بکنیم .نقل قول:
سلام :20:نقل قول:
خوبی Hshak جون راستی اگه دوست داشتی اون بنز راهنمایی رانندگی رو بزار در ضمن اگه دوست داشتی سمند معمولی رو یه نمه ویرایش کن تبدیل به ال ایکسش کن
با تشکر:40:
aliscan عزیز سمند ال.ایکس رو آقای مجید صادقی ساختن.
در ضمن فایل dff هیچ سمندی هم باز نیست تا ما اونها رو ویرایش کنیم و dff تمامشون قفله.
سلام . آقا ابي ممنون درست شد . همچي درست شد . ماشين آماده شده هركي خواست بهم پ.خ بزنه و بگه ماشين رو ميخواد منم بهش ميدم . اگه ندادم يعني نميدم :31:
كار جديد ديگه ام هم پيكان هست نه فكرنكنين مثل اون پيكان ها هست . پيكان خيلي جديد و براق با اگزوز و موتور و فرمون جديد و آيينه اي كه واقعي بازتاب ميكنه و چراغ جلو كه واقعي نور ميده و فرمون كوچكتر و رفلكس مناسب نور . حجم تكستچر ها رو هم حدود 500 كيلوبايته دي اف اف هم تو همين مايه هاست .
در مورد سمند پليس من درست ميكنم اما من عكس ميخوام . شما عكس بزارين من هم ميسازم براي همه هم ميزارم . البته به جز اين آر.دي كه بايد پيغام خصوصي بديد .