بعضي هاشون خوبه بعضي هاشون تكراريه بعضي هشون بد...در كل خوبه...
Printable View
بعضي هاشون خوبه بعضي هاشون تكراريه بعضي هشون بد...در كل خوبه...
سلام عزيز:نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14innocentsand
بابا من گفتم رفتي از دست اين مومن خدا گفتنات خلاص شديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز تقصير من نبود اين بحث.يكي ديگه شروع كرد.در ضمن عزيز قضيه چي بود؟از عرش اومدي به فرش.
پيغام خصوصي بده ببينم چي بوده قضيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا کفشهات رو نگاه کردی؟ 2 تا عاشق،2 تا همراه، که بی هم ميميرن، با هم خاکی ميشن، بدون هم زير بارون نميرن، کاش آدما هم یکم از کفشاشون ياد بگيرن...
سلا مومن خدا مسعود جان...چند تا پست بیشتر ندادم نمیتونم پی ام بدم...اما خلاصه دیگه قسمت بود...دوست دارم رفیق...مجیر...یا حق.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
الهي تو خورشيد بشي و من زمين !! تا سالي 1 بار من دوره تو بگردم و توام سالي 365 بار دور من بگردي !!!
ولي خيلي بد بن شدي.كلك چه حرفي زده بودي؟شايد بهش گفتي مومن خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14innocentsand
اطلاعیه ی وزارت سلامتی:از این پس برای گرقتن بلیط هواپیما علاوه بر ارائه ی شناسنامه بر ارائه ی وصیت نامه هم احتیاج است
با اینکه جنگ تمام شده است اما درهای بهشت بروی شما باز است (هواپیمای جمهوری اسلامی ایران)
دخترم تو چرا حامله نمیشی. دختر: نمیدونم مادر جون,......... ح م ی ی د؟؟!!
به آسمان نگاه می کنم تو را می بینم به خورشید نگاه می کنم تو را می بینم به ابر نگاه می کنم تو را می بینم.آخه مسخره از جلوم برو کنار دیگه