توي كدوم ورژن پنير نميده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
توي كدوم ورژن پنير نميده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The Eye, الان وضعیت مسابقت چطور هست؟
بچه ها جایی نیست بریم جدول مسابقات رو ببینیم؟
بابا کلا همه ی مپا اینجوری میشه!
وسط بازی یهو wtf میشه!
یا واسه خودش alt qq میشه.
نقل قول:
این لینکش
[HTML]www.iplay.ir[/HTML]
آخه خداوندگار دوتا :42::42::42:کاری نکن این دفعه که اومدی ( همین جمعه ) بعد بازی یه replay از بازی بگیرم بزارم اینجا تا همه بخندن بهت تپل !!!!!!!:31::31:نقل قول:
:5::5::5::5::5:من 18 سال دارم و از 11 سالگی دارم دوتا بازی میکنم تو GG ID من هست Pejman08 اگه کسی فکر میکنه که میتونه منو ببره بیاد تو GG PM بده:5::5::5::5::5::5::5:
خیر.هر بازی فقط یک host داره که تو observer هست و یه داور که تو observ هستنقل قول:
تیم ما فعلا Inactive هست. وقتی که active بود جزو 3 تای اول بود.داریم دوباره تشکیلش میدیم واسه LGMCGنقل قول:
نقل قول:
Hero ی tauren نیومده.فقط boss جدید dota اومده مثل roshan هست.زدنش هم تقریبا 20 min طول میکشه.با whoseyourdaddy باید بش 7-8 تا atack بدی در صورتی که Heroت level25 باشه و full inventory باشی
ROFLنقل قول:
هستیم خدمتتوننقل قول:
والا جز تیم reborn من هیچکدوم از تیمای مسابقات رو قبول ندارم. تیمی هم که اول خواهد شد هم تو LGMCG هم تو IPLAY همینهنقل قول:
کنتر که نداره.نقل قول:
اگه دوس داشتی میتونی add م کنی تا ببینی یکی که 4 سال بازی کرده چطور یه 7 ساله رو میبره ...
ضمنا ثبت نام شما در ggc به زیر 1 سال پیش بر میگرده نه 7 سال پیش ...
داداش نگفتم که از 12 سالگی دارم gg بازی میکنم من الان تازه 3 ماه که adsl دارم
پسر خوب این تاپیک واسه این جور صحبتا نیس!! کل کل فقط تو gg :46:نقل قول:
:5::5::5::5:من 18 سال دارم و از 11 سالگی دارم دوتا بازی میکنم تو gg id من هست pejman08 اگه کسی فکر میکنه که میتونه منو ببره بیاد تو gg pm بده:5::5::5::5:
خدمت از ماست. دیر به دیر مییایی گفتم شاید تاپیک یادت میره:20:نقل قول:
نقل قول:خوشگل گفتی:27:نقل قول:
کنتر که نداره.
اگه دوس داشتی میتونی add م کنی تا ببینی یکی که 4 سال بازی کرده چطور یه 7 ساله رو میبره ...
ضمنا ثبت نام شما در ggc به زیر 1 سال پیش بر میگرده نه 7 سال پیش ...
دوست من، از قدیم گفتن از آن تنرس که های و هوی دارد، از آن بترس که ... ( یه همچین چیزایی:31: )
در کل، اگه اینقدر که میگی Top بودی، مثل بچه ها نمی اومدی شاخ و شونه بکشی :19: