سلام.
از مدلهای AKG در محدوده قیمت 400 هزار تومان مدل AKG Q460 مناسب ترین انتخاب خواهد بود. حال مقایسه ای بین این مدل و دو مدل سنهایزر مد نظر شما:
از نظر شفافیت صدا مدل PX200-II بهترین است. من خودم از این مدل استفاده می کنم و در تستی که سال گذشته انجام دادم این مدل از Q460 صدای شفاف تری ارائه می دهد. در ضمن CX300-II در مقایسه با PX200-II از نظر شفافیت ضعیف تر است.
از نظر کیفیت بدنه Q460 از همه مدلها بهتر است. استحکام بدنه از ضعف های PX200-II به شمار می آید که فدای وزن کم هدفون شده است. در ضمن کابل Q460 قابل تعویض است که مزیت خوبی به شمار می رود. CX300-II هم کیفیت بدنه و کابل نسبتا" خوبی دارد.
از نظر قدرت بیس CX300-II و Q460 هر دو از PX200-II قوی تر هستند. با این حال PX200-II بیس قوی دارد و برای گوش دادن به الکترونیک مشکل پیدا نخواهید کرد. در ضمن شفافیت هم مطلب مهمی است که در این میان PX200-II برنده است.
از میان این سه هدفون PX200-II بهترین عملکرد را در کلاسیک دارد و بهد از آن Q460 و سپس CX300-II. CX برای الکترونیک از همه مدلها بهتر عمل می کند.
Isolation مدل CX300-II از بقیه موارد قوی تر است و Isolation مدل Q460 نیز از PX200-II قوی تر است. در ضمن مدل Q460 حساسیت بالاتری نسبت به PX200-II دارد و به همین دلیل هنگامی که با پلیر یکسان و ولوم یکسان به هر دو گوش می دهید، حجم صدای خروجی مدل Q460 بیشتر از PX200-II خواهد بود.
در پایان از بین سه مدل بالا اگر قصد شما گوش دادن به کلاسیک است و هدفونی با صدای شفاف می خواهید PX200-II را پیشنهاد می کنم ولی اگر هدفونی مقاوم و با کیفیت ساخت بالاتر اما شفافیت پایین تر ترجیح می دهید Q460 مدل پیشنهادی خواهد بود. CX300-II به هیچ عنوان برای کلاسیک پیشنهاد نمی شود و فقط مناسب الکگترونیک است.
در مورد sleek audio SA1 اطلاعاتی ندارم ولی اگر در ایران موجود باشد اساتید راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشید.