یک سوال: تغییر سرویس از مثلا 512 به یک مگ از طریق سایت به طور خودکار انجام میشه؟ بعد اگر نظرمون عوض شد و در خواست بالعکس داشتیم مثلا بعد از چند روز میشه از طریق همون سایت سرویس را دوباره تغییر داد به حالت قبل؟
Printable View
یک سوال: تغییر سرویس از مثلا 512 به یک مگ از طریق سایت به طور خودکار انجام میشه؟ بعد اگر نظرمون عوض شد و در خواست بالعکس داشتیم مثلا بعد از چند روز میشه از طریق همون سایت سرویس را دوباره تغییر داد به حالت قبل؟
وقتی شما درخواست تغییر تعرفه میدید قبل از اعمال تعرفه جدید یا همون نغییر پهنای باند به شما از مزکز زنگ میزنند و تاییدیه میخواهند مینونید کنسل کنیدنقل قول:
و یا جلوتر با 2020 تماس گرفته طلب لغو درخواست کنید
منظورم این بود که بعد از اعمال تغییر مثلا پس از دو هفته اگر خواستیم به حالت قبل برگردیم امکانش هست؟ گفتم شاید محدودیتی برای این کار در نظر گرفته باشند. برای اینکه تغییرات متعدد صورت نگیره.
اول اینترنتی دوباره درخواست بدین اگر موفق نشدید برید مرکز مخابراتی خودتون حضوری دوباره درخواست بدید نه محدودیتی ندارهنقل قول:
اینم وضعیت پینگ ما ساعت 8:09 pm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
speed test باز نشد از اینجا تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مثله خط منی دقیقانقل قول:
من 100 بار هم دو باره کانکت شم بد تر میشه که بهتر نمیشه اینترنت من فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنه
512 دارم سرعتم 40 میره 20 میشه 16 میشه 12 میشه اصلا یه وضعیت خیلی بدی داره
فقط منتظرم ببینم کی درست میشهنقل قول:
يه مشكلي پيش اومده واسم
وقتي مودم adsl روشنه كسي بخواد به خونه ما از بيرون زنگ بزنه اشغالءميزنه اكثا و شايدءاز هر 10 باري كه بگيره فقط 2 بارش آزاد باشه ولي تا مودمو خاموش ميكنم درست ميشه!
من از مرداد adsl مخابرات دارم و همچين مشكلي نداشته و چند روزه اينطوري شده و ضمنا اسپيليتر هم دارم و با يه اسپليتر ديگه هم تست كردم فرقي نكرد و مشكل از اين نيست
هيچ دستي هم به تنظيمات مودم نزدم و در كل مثل هميشه هست همه چي
يعني مشكل از خود خطه؟زنگ بزنم 17؟
و بعضی جاها هم دو سه هفته ...:sad:نقل قول:
در مورد وصل شدن هم بعضی جاها 1 ساعته بعضی جاها 2-3 روزه