من تو NA ایرانی گلد زیاد دیدم خودم Diamond بودم که -- شدم اومدم west:n14:نقل قول:
Printable View
من تو NA ایرانی گلد زیاد دیدم خودم Diamond بودم که -- شدم اومدم west:n14:نقل قول:
این League OF Legends تو کدوم سروره بریم ببینیم گلده یا چاخانه :n09:
ایرانی بالاتر از پلات تا حالا ندیدم :n04:
بیشتر رنک پلیرها(گلد به بالا)نمیان بگن من فلان من بهمان که بقیه واسشون حرف در نیارن که مثلا فلانی به خودش می نازه و از این حرفانقل قول:
من هنوز منتظرما !
آخه تا حالا ایرانی گلد ندیدم : دی
بالاترین ایرانی که دیدم و مطمئنم که راستش رو میگه همین آریا هستش .
از اونجایی که اکثرا حرفتون سر این گلد بودن و نمیدونم فرستادن اسکین به دوستتون رو باور ندارن( و من هم ندیدم شما بیشتر از یه اعلام خبر حرفی زده باشید و یه جوری نشون داده باشید که حرفاتون واقعین) , خیلی خوب میشه یه جوری ثابتش کنید که این موضوعات خاتمه پیدا کنن
تو سرور eune تا اونجایی که من میدونم فقط یه ایرتی گلد هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وست رو خبر ندارم
من دایموند ینفرو میشناختم توی شرق ولی رفت غرب دیگه خبر ندارم هنوز الماسه یا نهنقل قول:
ایرانی بالاتر از پلات تا حالا ندیدم :n04:
توی همون لیگ امین برو دیویژن هارو با دقت نگا کن میفهمی کدوماش ایرانین از اسمشون معلومهنقل قول:
تو سرور eune تا اونجایی که من میدونم فقط یه ایرتی گلد هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وست رو خبر ندارم
من دقت کردم ولی دیگه کسیو ندیدم البته Ariya WaRDen هم اسمش میخوره ایرانی باشه ولی مطمئن نیستمنقل قول:
ادیت: ا مبارکه داداش الان که دقت کردم دیدم شما هم رفتی بالا NewEvilR از پرو های ایران هستن :n11:
ایدیت چیه؟سرور شرقی؟
به pro تون بگید Add کنه
Speed21 West
کلی خندیدم اورین اورین خلاقیتت عالیهنقل قول:
پژمان من یه نفر رو میشناختم چلنجر هم شده بود با نامردی آوردنش پایین!نقل قول:
پلیر های ایرانی خوب کم نیستن خیلیاشونو میشناسم :n01: