با این طرح نوروزی گرفتن طرح برنا کار اشتباهیهنقل قول:
زودتر کنسلش کن به نفع خودته
Printable View
با این طرح نوروزی گرفتن طرح برنا کار اشتباهیهنقل قول:
زودتر کنسلش کن به نفع خودته
طرح برنا را من قبل از اینکه این بیاد گرفتم فکر کنم اول بهمن بود اگه این داداشمون سرعتش را بگه که سریع میرم رو اون طرحنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام این طرح کمپین را ثبت نام کنم ولی میگه منبع آزادی برای شما وجود ندارد.
اگه بخوام حضوری برم صحبت کنم که پورت بم بدند کجا باید برم؟ (سپاهانشهرم)
این که میگن پورت خالی نداریم همش حرفهنقل قول:
شما دو سه بار زنگ بزن یه خورده هم الکی شلوغش کن پش تلفن مطمئن باش خودشون بت زنگ میزنن و میان خونه
بیخودی هم نرو اونجا
سرعتش خوبهنقل قول:
فقط بدون یک مگه و دو مگه ش هیچ فرقی نداره
به نظر من یک مگ هر جور میدونی بگیر
سرعتش حدود 150 دانلود باید باشه
اصن خودشون هم این برنا را دارن جمع میکنن
دوستانی که طرح نوروزی رو برداشتند برای فعال کردنش صبر کردید تا از مخابرات بهتون زنگ بزنند یا خودتون زنگ زدید و یوزر پسورد خواستید؟؟؟؟؟ اگر خودتون زنگ زدید این را به من بگویید که چند روز بعد از ثبت نام زنگ زدید؟؟؟؟
من بعد 1 روز زنگ زدم واسم وصل کردن بعد 5 روزم بهم زنگ زدن گفتن بیا یوزر پسورد بهت بدیم:n08:گفتم لازم نیست دیگه:n08:شما زنگ بزن 118 بگو با اینترنت مخابرات مشکل دارم به کجا باید زنگ بزنم یه شماره بهت میده به اون زنگ بزن واست راستو ریس میکنهنقل قول:
دوستانی که طرح نوروزی رو برداشتند برای فعال کردنش صبر کردید تا از مخابرات بهتون زنگ بزنند یا خودتون زنگ زدید و یوزر پسورد خواستید؟؟؟؟؟ اگر خودتون زنگ زدید این را به من بگویید که چند روز بعد از ثبت نام زنگ زدید؟؟؟؟
سلام.دوستان این اعتبار ترافیکهاش چطوریه؟ هر وقت ترافیک بخریم اضافه میشه من امروز 2 گیگ خریدم و تاریخ ی که زده برام بشرح عکس زیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کمتر از یک ماه هست اگه استفاده نکنیم سوخت میشه میشه یا به ماه بعدی اضافه کرد؟
شما که طرح زرین داری نگران این تاریخ نباش. این تاریخ چرته و همینجوری زیاد میشه. الان رو نمیدونم چه جوریه ولی تا چند وقت پیش که من طرح زرین داشتم حداقل باید ماهی یه گیگ مصرف میکردم چون پنل اتوماتیک خودش ماهی 1 گیگ شارژ میکرد و اگر هم این 1 گیگ رو مصرف نمیکردم گمون کنم میسوزوند. البته از سوختنش مطمئن نیستم چون من مصرفم حداقل هفته ای 1 گیگ بود و هیچ وقت نفهمیدم اگر ماهی یه گیگ هم مصرف نکنم سیستم این یه گیگ رو میسوزونه یا به دور بعد انتقال میده. حالا جدا از این یه گیگ که خودش شارژ میکرد دیگه هر چه قدر که شارژ کنی به دور بعد میره و نمیسوزه.نقل قول:
دوستان یکی یوزر و پسش را برام بفرسته من میخوام از شبانش استفاده کنم