یه نامه از دانشگاهی که هستی ، یا خودشون میدن یا بهت میگن ببرنقل قول:
Printable View
یه نامه از دانشگاهی که هستی ، یا خودشون میدن یا بهت میگن ببرنقل قول:
سلام کسی دفترچه تراز رشته هنر رو داره واسه سال پیش ؟
سوال دو اینکه میشه با دیپلم ریاضی رفت رشته های هنر ؟
جواب سوال دوم رو کسی می دونه ؟نقل قول:
شما با هر دیپلمی میتونی توی کنکور رشته دیگه شرکت کنی البته به شرط داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا اینکه موقع قبولی مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرینقل قول:
سلام بچه ها
کسی هست که بدونه دانشگاه آزاد قزوین حداقل نمره ای که برای معادل سازی قبول می کنه چنده؟
همه دانشگاه های ازاد بالای 12 را قبول میکنن!نقل قول:
-------------------------------------
دوستان من هر وقت میرم برای معادلسازی طرف میگه بعدا بیا!:13: مشکلی پیش نمیاد ترم دوم معادلسازی کنم؟!
بعد اون قسمت شهریه هم که گفتم درسته دیگه :46: ؟نقل قول:
یه نامه از دانشگاهی که هستی ، یا خودشون میدن یا بهت میگن ببر
ببخشید این رو اینجا میپرسم. برای دانشگاه دولتی هم نمره بالای 12 رو معادل میکنن؟نقل قول:
در مورد معادل سازی من نمیدونم توی چه مرحله ای هستین. نمراتتون به دست دانشگاه؟اگه رسیده دیگه وظیفه آموزشه که معادلسازی کنه شما هم خودت احتمالا ریز نمراتت رو داری موقع انتخاب واحد هر ترم اون واحدایی که بالای 12 هستن رو انتخاب نکن. برای من که اینطوری بود. یه سری رفته بودم آموزش دنبال گواهی اشتغال به تحصیل مسئول آموزش گفت واحداتو معادل سازی کردیم:46:
سلام دوستان .من رشتم ریاضی هست میخوام سال بعد کنکور آزاد تجربی هم بدم
می خواستم بدونم اگه همه درصد هام بالای 75 باشه (شاید هم یکم بیشتر) ولی اصلا یه زیست دست نزنم میتونم داروسازی تبریز قبول بشم؟
تبریز داروسازی دانشگاه آزاد نداره!نقل قول:
تنها داروسازی دانشگاه آزاد فقط تهران داره.
غیر از این زیست رو اصلا نزنی تقریبا محاله رشته های پزشکی و دارو و دندون قبول شی. باید حداقل 80درصد بزنی.
من خودم میانگین درصدام 70-75بود (بازیست 90) تازه رتبم شده بود 79 (110نفر ظرفیت داشت تا رتبه 330 اعلام قبولی شده بود)
زیست ضریب 12 داره حتی 5درصد بالا پایینش کلی توفیر داره:46: