512 محدود . الان شده ip ولد . در ضمن ولد استاتیک نیست . ولد هست . چون ip بعد از هر بار کانکت شدن عوض میشه . ولی اون ip که به تو میده اختصاصی هست .نقل قول:
Printable View
512 محدود . الان شده ip ولد . در ضمن ولد استاتیک نیست . ولد هست . چون ip بعد از هر بار کانکت شدن عوض میشه . ولی اون ip که به تو میده اختصاصی هست .نقل قول:
هم آی پی ولید شده هم مشکل تورنت حل شده.:10::10::10::10::10:نقل قول:
الان دارم از رپید دانلود میکنم.20 دقیقه بعد یه تست سرعت و پینگ هم میزارم.
منم 128 محدود 16900 تومنی دارم :31:نقل قول:
سرعت idm بین 115 و 117 میچرخه
ولی نمیدونم چرا تو تست اسپید نت از حداکثر پهنا استفاده نمیکنه یعنی تو نتورکینگه تسک منیجر وقتی میزارم دانلود بین .9 تا 1 درصد ثابت میره ولی در هنگامی که تست میگره تو .2 درصد ثابت میمونه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
2.54 گیگ هم دیروز دانلود داشتم
رزمجو حیف که تست نمیتونم بگیرم شما رکورد دانلودت رو بگو:31:
وای . اگه اینجور بمونه ماکس نت رو دست تمام شرکت ها می زنه . در ضمن نوسانت برطرف شد ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
رکورد من دانلود ویندوز 7 32 بیت در یک شب . در ضمن یه آموزش گذاشته بودم . اون رو انجام دادی ؟ اگه انجام بدی فکر کنم درست بشه .نقل قول:
به مگابایت بگو شاید اون ویندوزه که دانلود کردی کم حجم بود:31:نقل قول:
همه اینها تو ساعت فری ؟نقل قول:
من فکر میکردم رکورد مال منه:31:
100 تا ازمن بیشتر زدی البته اون بخش credits used صفره دیگه ؟:21:
در ضمن این اسپید تست قاطی داره واسه من با اینترنت اکسپلور نمیاد
با اپرا میزنه 08. مگ :18:
با فایر فاکس میزنه 45. مگ :41:
کسی سایته دیگه واسه تست سرعت می شناسه ؟
نه برطرف نشده.ولی الان از هیچی بهتره.خدا کنه همین طوری بمونه.نقل قول:
اینم از اسپید تست.ببخشین که دیر شد.این وسط یکی دو بار قطع شد منم دیگه ولش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سایت دیگه مثل اسپید تست که به نظرم نتایجش از اسپید تست دقیق تره.
فقط کافیه (تسته باشلا) رو بزنین و منتظر بمونین.کد:http://hiztesti.ttnet.com.tr/
عجب شانسی:5: داری پس بالاخره تورنتت هم راه افتاد . به جاش همارا سرعتش تو شب اومده پایین امیدوارم درست بشه وگرنه ماهم باید به فکر ماکس نت بیافتیم تا آخره دوره رسید.نقل قول:
من فکر می کردم که یه مشکلی شده و ip ولد بهم دادن . ولی نه . الان سومین بارمه وصل شدم . ip ولده . :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup: