سلام من وقتی ویندوز رو نصب کردم و یاهو 9 رو ریختم اجرا شد ولی نمیدونم چی شد یکدفعه هی Close داد چند بار هم پاک کردم و ریختم ولی بازم تا اجرا میکنم Close میده بعد یاهو 8 رو ریختم و اجرا شد کسی میتونه کمکم کنه چجوری می تونم ارور رو درست کنم ؟؟؟
Printable View
سلام من وقتی ویندوز رو نصب کردم و یاهو 9 رو ریختم اجرا شد ولی نمیدونم چی شد یکدفعه هی Close داد چند بار هم پاک کردم و ریختم ولی بازم تا اجرا میکنم Close میده بعد یاهو 8 رو ریختم و اجرا شد کسی میتونه کمکم کنه چجوری می تونم ارور رو درست کنم ؟؟؟
یکی از دوستان از یاهو مسنجر 9 استفاده می کنه اما از دو روز پیش با کلیک کردن روی آیکون آن هیچ اتفاقی نمی افتد. مثل اینکه اصلا کلیک نکرده.
حتی بعد از پاک کردن یاهو مسنجر و بعد نصب نسخه 8 باز هم همینطور بوده!
البته میگه که نسخه های قدیمی تر مثل 5 اجرا میشن ولی الان دیگه به دلیل قدیمی بودن به یاهو وصل نمیشن.
آیا راه حلی هست؟
با تشکر
من دو تا ایدی دارم...میتونم کاری کنم که هر آفی که برای این ایدیم میاد برای اون یکی هم بیاد؟
میشه کاری کرد که با استفاده از یه برنامه آفها رو بخونی ولی باز دوباره که لاگین شدی همون آف ها بیاد انگارکه نخوندیشون؟
دانلود لخرین ورزن یاهو 9 نهایی شده؟
از بتا خارج شده؟
چرا من میرمنمیتونم دانلود کنمکد:http://messenger.yahoo.com/
باید کجاش برم؟
Yahoo! Messenger 9.0
با تشکر مهران ...کد:http://download.yahoo.com/dl/msgr9/us/ymsgr9us.exe
آقا ياهو مسنجر من نميدونم چرا voice قسمت كنفرانسش غير فعال شده ولي داخل پي ام ميشه صحبت كردش. الان ياهو مسنجر 9 رو هم ريختم قسمت كنفرانس كه باز ميكنم voice غير فعال هستش حتي موقعي كه ميخواهي اينوايت كني يه تيك داره براي فعال كردن اون هم تيك نميخوره نميدونم مشكل كجاست قبلا اين مشكل رو نداشتم .
ممنون ميشم راهمايي كنيد
سلام این اررور برای یاهو 9 میده بهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای یاهو ویستا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من وقتی پسورد Yahoo ID رو میزنم میگه اشتباهه
در حالیتی که با همون پسورد وارد Yahoomail میشم !
( چند ساعت بعد )
جالبه ! الان تست کردم مشکلی نداشت.
با تشکر مهران ...
ياهو 9 فينال بيشتر از نسخه 8 از رم مصرف ميكنه؟
سلام دوستان نحوه چت با ياهو رو ميخواستم ياد بگيرم اگه لطف كنيد طريقه چت كردنو ياد بديد ممنون ميشم چون من با orkat كار ميكردم با ياهو بلد نيستم چجوري ميشه چت كرد ممنون
تو یاهو مسنجر ترتیبه حروف کی بردم به هم میخوره!!! این ویروسه؟
nod 32 v 3 هم دارم ولی پیدا نکرد چیزی!!!!