اینم تست من:
تهران مرکز مخابراتی شهید کاظمیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست من:
تهران مرکز مخابراتی شهید کاظمیان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما کجایی ؟
تهران هم کاری نمیتونه بکنه که ! یا خط مشکل داره یا ایراد از مخابراته که با تعویض پروفایل حل میشه اگه نشد باید با مخابرات کلنجار بریم و دهنمون سرویس شه :n02: اسپلیتری یا سیم رانژه ای چیزی تو مخابرات ایراد پیدا کرده .
البته اگه خط خودتون مشکل نداشته باشه .
یا مشکل کمبود پهنای باند هست که مثلا برای 2 تا مرکز 2 ماهه درخواست دادم هنوز هیچ خبری نشده . هیچ بدهی هم به شرکت زیر ساخت نداریم .
خداااااااااااااااااااااا
سرعت ها پکیده!!!! باز بگم سرعت کمه باز می گین دارم شلوغش می کنم!!!!
من مشترک اینجا نیستم و واقعیتش قصد داشتم بگیرم نامحدود اما برای 1 مگ ماهی 70 هزار تومان گفتم از نظر من خیلی زیاده و یکم هم کامنتهای اینجا رو خوندم تقریبا منصرف شدم.اما یه سوال : اگه انقد سرعت افتضاحه اگه این صفحه به زور باز میشه و .... و... چرا سرِ این دو نفر تو این تاپیک خالی میکنید و چرا اصلا تخلیه نمیکنید ( اگه جای بهتر میشناسید؟؟) شهر به شهر که هیجی منطقه به منطقه هم همه میدونیم که فرق داره خدمات.این آقا ( جه به صرف تبلیغ یا اصن هر چی ) میگی این مرکز مشکل نداره.حالا شماهایی که مشکل دارید خوب تخلیه کنید؟! پست گداشتن و توپیدن به این و اون سرعت شما رو درست نمیکنه!
ببخشید حرف زیاد زدم اما دیگه همه تست سرعت و اینا گذاشتن و همه فهمیدن که کجاها خوبه کجاها بده.واسلام :n27:
فکر می کنم در خصوص Burst Speed توضیحاتم کامل بود و خب ترجیح میدم با توجه به فضای عمومی، این موضوع ادامه نداشته باشه. فقط در نظر داشته باشید اگر 125کیلوبایت هم دانلود داشته باشید Burst speed روی سرویس شما گذاشته شده.نقل قول:
اگه سوالی داشتید لطفا با پشیبانی تماس بگیرید.
بله حتما مرکز مخابرات فرشچی رو مجدد بررسی می کنم.نقل قول:
من تعجب می کنم چرا وقتی دوستان مشکل سرویس دارند، از پشتیبانی نمی خوان مشکلشون برطرف بشه! شما پول دادید بابت سرویس و پشتیبانی موظفه مشکل شما رو حل کنه. در صورتی که یک شرکت نمی تونه به شما سرویس مناسب بده، باید مابقی پول شما رو پس بده و بگه نمی تونیم به شما سرویس بدیم. ما هم از این موضوع مستثنی نیستیم، اگر نمی تونیم واقعا رضایت شما رو جلب کنیم، ترجیح میدیم به جای اینکه سود مالی داشته باشیم، شما سرویس مناسبتون رو از یک شرکت دیگه دریافت کنید. و اگر بتونیم، حتما راهنماییتون می کنیم که کدوم همکارمون در مرکز مخابراتی شما بهتر سرویس میده،.
با پشتیبانی تماس داشتید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Fanava-Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان عزیز شهر مشهد، قبلا هم عرض کردم، مجدد هم تاکید می کنم، به هیچ عنوان نباید مشکل افت پهنای باند و یا تغییر در سرویس هاتون داشته باشید.
لطفاً هر گونه مشکل رو یا به ایمیل امضای بنده ارسال و یا با شماره های پشتیبانی تماس بگیرید. بنده مطمئن هستم در حال حاضر شهر مشهد هیچ گونه مشکل پهنای باند نداره و در صورتی که با افت سرعت مواجه هستید باید بررسی شده و مشکل برطرف بشه.
عرض کردم لطفا یا ایمیل کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید. متاسفانه اینجوری نمی تونم مشکلتون رو بررسی کنم.
افت سرعت ممکنه عوامل مختلفی داشته باشه، ممکنه با تغییر پروفایل، تغییر MTU، DNS . یا هرچیز دیگه ای مشکلتون برطرف بشه. سوال بنده اینه انتظار دارید وقتی اعلام مشکل می کنید چه اقدامی توسط پشتیبانی انجام بشه؟ خب راه حلش همین مسائله دیگه.نقل قول:
فکر می کنم ادامه دادن پاسخگوئی به شما در این تاپیک باعث میشه شما مدام این موضوع افت سرعتتونو فقط از طریق همین تاپیک پیگیری کنید و با پشتیبانی تماس نگیرید. در نهایت احترام، متاسفانه دیگه پاسخگوی مشکلات افت سرعت شما در این تاپیک نیستم، لطفا در صورتی که مشکل داشتید همونطور که قبلا هم عرض کردم با پشتیبانی تماس بگیرید و اگر پشتیبانی مشکلتون رو حل نکرد برای من پیغام خصوص ارسال بفرمایید. امیدوارم مشکلتون برطرف بشه و شاهد رضایت شما از سرویس اینترنتتون باشیم.نقل قول: