ما که معاف شدیم رفت!:8:
ما که معاف شدیم رفت!:8:
فک نمی کنم ، یکم زیاده انگار !نقل قول:
فک کنم 1 سال
منظورم اینه مشکل سربازی نداشته باشه ، نه سازمان سنجش یا وزارت علوم و ...
من خرداد دیپلم گرفتم...رشتمم ریاضیه ....نقل قول:
دوست عزیز من همچین سوالی رو تو چند صفحه قبل ( 505 ) کردم و جواب شنیده شد که شما مشکلی برا رفتن به دانشگاه ندارین .....همینه که ادم گیج میشه دیگه....هر کی یه چیزی میگه
اگه خرداد دیپلم بگیری یا شهریور فرقی داره؟
دوست عزیز دانشجوی انصرافی یا اخراجی 1سال فرصت داره خودشو معرفی کنه حالا تو این 1سال اگه دانشگاه قبول شه میتونه برهنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سلام.نقل قول:
من همون خرداد 90 درسم تموم شد و امسال سال دوم کنکورم بود.
پستمو دوباره نقل قول میکنم که دوباره دنبالش نگردید:
ممنوننقل قول:
:11:
چرا من فک می کردم یه ماهه ؟ اون موقع که کنکور سراسری ثبت نام کردم یه ماه بود ، قانون جدید اومده ؟نقل قول:
بله قانون جدیده اتفاقا منم چند روز پیش انصراف دادم رفتم نظام وظیفه گفتن 1 سال فرصت دارینقل قول:
مشکلی برای ثبت نام ندارید دوست عزیز!نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله میدونم همون طور که گفتم:
تا آخر شهریور وقت دارم ، سوالم اینه اولین جایی که مراجعه کنم بعد ثبت نام دانشگاه که کارام راه بیفته کجاست؟خود دانشگاه یا پلیس +10 یا ... ؟نقل قول:
بعد اینکه تا خود روز 31 شهریور وقت دارم برای انجامش منظورم اینه با کامپیوتری شدن کارا من که مشهدم همین سی و یکم کارا راه بیفته اطلاعات ثبت میشه و غیبت نمیخورم یا از این مراحلی که باید بره تهران تایید شه و یه هفته طول بکشه هم داره؟:31: یعنی برای غیبت نخوردن تا آخر وقت اداری 31 شهریور وقت دارم یا چند روز زودتر باید شروع کنم؟ به عبارت دیگه مراحل چند روز طول میکشه؟ (البته میدونم کارا رو نباید برای لحظه آخر انداخت ، اما با توجه به دیر شدن ثبت نام میپرسم )
کی به شما گفته تا آخر شهریور مهلت دارید؟ متولدین ۳ ماه دوم سال ۷۲ تا ۹۱.۹.۱۸ مهلت دارند (انتهای پست اول این تاپیک هم گفتم ) ! در ضمن موقع ثبت نام دانشگاه یه برگه برای درخواست معافیت تحصیلی بهتون می ده و تشریف می برید پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه! والسلام...!نقل قول: