همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راضیم ازش.:n12:
Printable View
همین الان:
راضیم ازش.:n12:
درود
دوستان اگه یه منطقه ای تو شهر بخوایم 3g بیارن زودتر باید کجا درخواست بدیم؟
ایرانسل هیچ جا ! اصلا پاسخگو نیستن باهاشون بحث هم نمیشه کردنقل قول:
من اول خونمون پوشش کامل 3 جی داشت سرعتش تا 20 مگ هم میرفت (بیت) ، بعد که تست 4 جی شروع شد دیگه مکالمه معمولی و 2 جی هم جواب نمیداد تو اتاق من که آنتن میشه صفر هر چیم زنگ زدم پاسخگو نیستن
الان هم بعد از یک و نیم سال هنوز تو تست 4 جی موندن
ایمیل بفرست اگرنقل قول:
نقشه گوگل زمینه ایمیل باشه بهتره.
cs@mtnirancell.ir
رو مود گشتن نیستم ولی تو اون منطقه انتن زیاد نیست و بگیم و میفهمننقل قول:
باید حتمن نقشه باسه؟
کار خاصی لازم نداره فقط گوگل مپ باز کن از منطقه ای که میخوای پوشش داشته باشی اسکرین شات بگیر زمیمه ایمیل کننقل قول:
حتما نیست ولی برای راه افتادن کار خودت خیلی بهتره و سریع تر پیگیری میشه.
یکساله ایمیل زدم تا حالا جواب نداند و قرار شده رسیدگی کنند نداشتن 3 جی تو منطقه شاهین ویلا کرجنقل قول:
نقل قول:
Follow Your Instinct!
سلام
بنده اگه بخوام از مودم 3g یا 4g ایرانسل برای اینترنت منزل استفاده کنم که پوشش کافی در منطقه وجود ندارد چه راهکاری وجود داره ؟ با تشکر
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
ایرانسل هنوز هم بسته نامحدود شبانه داره؟
بله خرید با آپ myirancellنقل قول:
بهترین راه استفاده از مودم های ثابت هستنقل قول:
الان که مودم ثابت مخابرات دارم اما راضی نیستم اما از 3g و 4g ایرانسل خیلی راضیم ضمنا وایمکس ایرانسل هم راضی کننده نیست حالا چی پیشنهاد میدیدنقل قول:
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سلام دوستان من قصد خرید یک مودم 4g دارم مدل d100 میخواستم بدونم چطوره؟ از نظر سرعت انتن دهی و پینگ من برای کنسول xbox one می خواستم بگیرم
میشه باهاش انلاین بازی کرد و برای دانلود در کنسول چطوره ؟
انتن دهی وایفای خوبه خونرو تقریبا پوشش میده در مقایسه با مودم تک انتن میشه گف برابره انتن دهی اینترنت از گوشی یخورده بیشتره البته مودمی ک شما فرمودیند انتن خور هست ولی تو جعبه انتن نداره انتن بگیری براش انتن دهیش دوبرابر میشه
خب بستگی به اینترنتی ک ازش میخوای بگیری داره ( ایرانسل همراه اول رایتل) داره ایرانسل ک حرفشم نزن بعضی از مناطق ترکونده بعضی از مناطق پاجیده
همراه اول کیفیت دانلودش بیشتر میخوره داخلیش بهتر باشه رایتل سلکت بهتری هست فک کنم البته همه جا این حرفم درست نیست شما با ی گوشی یا موبایلی کیفیت هردوشو با گوشی تست کن بهتر به نتیجه میرسی
من با ۴ جی دم ایرانسل صب فقط باهاش دان میکنم راضی کننده است حدودا ۴۰ مگابیت میده
اگر برای بازی انلاین اینا میخوای باید هزینه ای ک میخوای براش بکنی پوشش بدی رو وایرلسی چیزی ک خیلی بهتره
یک شب خیر سرم اومدم تست کنم 4 جی رو ببینم ارزش داره مودم بگیرم
خوب بود سرعتش 17 تا لینک گذاشتم هر کدام 300 کیلو
اما 3 گیگ دانلود کرد بعد نت قطع شد با هیچ گوشی و سیم کارت ایرانسلی هم نت وصل نشد :))
الان این 3 ساعت شبانه را چطور حساب می کنه ؟ هر وقت نت روشن بشه حساب می کنه یا از زمان روشن کردن نت سه ساعت مهلت داری ؟
در کل گند بزنن بهشون 1 روز بیشتر وایمکس خراب بود بعد یعنی درست شده سرعت نصف شده الان هم که نت سیم کارت کلا قطع شد بعد از 40 دقیقه
سوال وای فای مودم های 4 جی رومیزی در حد مودم وایمکس هست ؟ مدل xfmm 130 دارم
نقل قول:
از 2 شب به بعد از زمان اتصال نت 3 ساعت حساب می کنه ، اونم نوسانیه جدیدا یهو میشه 500 کیلو بعد میشه 2 میگ بعد 1 میگ ... ، یه چند روز خیلی حال میداد به ما از 3.5 تا 4 میگ ثابت دانلود میداد فرصت رو مغتنم شمردیم مثل خرس دانلود کردیم :n02:
اون مشکلی که بعضی از سایت ها برای من باز نمیشد حل شد
هر چی بود زیر سر خود ایرانسل بود
من یه بسته ماهانه با حجم 4800 مگی داشتم
دیشب یه بسته یه ساعته شبانه خریدم و ساعت 2 به بعد فعال کردم ، دگ نگاه نکردم
مطئمن بودم از بسته شبانه کم میکنه ، نزدیک به 2 گیگ از بسته ماهانه منو کم کرد به جای شبانه
مسخره کردن مارو :n24:
i willنقل قول:
thanks body
4 گیگ اینترنت هدیه بخاطر شارژ بالای 5 تومن (2 تا 8)
سلام دوستان الان واسم پیامک از ایرانسل اومده و این دو تا بسته رو پیشنهاد داده حالا دو تا سوال دارم ؟
1 : این دو تا بسته چرا نه تو... اپ مای ایرانسل ....هست نه تو ....سایت ایرانسل... چرا فقط با این کدی که گفته میشه خرید کرد؟؟
2: حجم 4.800 مگ که تو عکس گذاشتم منظور همون 4 گیگ و 800 مگابایت هست؟
کسی تا حالا از این دو تا بسته استفاده کرده؟
کد:http://uupload.ir/files/grx0_پیامک_.png
کد:http://uupload.ir/files/ixpy_طرح_ها.png
دقت داشته باشید بسته های تشویقی که با کد 4444 شروع میشن بر همه بسته ها اولویت دارن ، یعنی اگر شما این بسته رو خریداری و فعال کنید ، و احیانا در کنارش یک بسته دانلود شبانه فعال کنید ، اولویت مصرف با بسته تشویقی هست و سریعا بستتون در مدت کوتاهی تموم میشه.
مطمئنی !!!!!!نقل قول:
چون من در اپ گشتم بسته ای بنام نامحدود شبانه نبود
حتی اگه ساعت 2 بامداد دیتا رو خاموش و روشن کنیم بازم از بسته تشویقی 4444 استفاده میشه ؟ لطفا جواب بده خیلی مهمه، دمت گرمنقل قول:
بله تا زمانی که بسته تشویقی برای شما فعال باشه هیچ طرح دیگه ای در اولویت قرار نداره و هر زمان از دیتای سیم کارت استفاده کنید از بسته تشویقی کم میشهنقل قول:
در ادامه :
"در صورت فعالسازی هر یک از طرحهای تخفیفی ایرانسل اعم از پیشنهادهای تشویقی، طرحهای تعرفه رنگی، شارژ شگفت انگیز، جزیره هوشمند ایرانسل و ... تا پایان اعتبار طرح مربوط امکان خرید طرح دیگری وجود نخواهد داشت."
Welcome,buddy;)نقل قول:
Follow Your Instinct!
اینترنت 4G دیشب دانلود شبانه!
نه تو اپ هست نه تو *۵۵۵*۵#نقل قول:
تو اپ سه ساعته نامحدود داره ولی شبانه نامحدودشو برداشتن.
دیروز من یجا رو سایتش دیدم الآن هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
درود دوستان.
الان حدود 9 روز میشه که سرعت نت 4g من از 1.5 مگابایت.s رسیده به کمتر از 100 کیلوبایت در ثانیه :n04:
حدود 7 ماه هیچ مشکلی نداشتم و این 9 روز این اتفاق افتاده :n03:
تهران هم هستم . زنگ میزنم بهشون میگن که پنل داره اپدیت میشه (اکثر isp ها زمانی که به مشکل میخورن یا میگن مشکل زیرساخته یا پنلشون داره اپدیت میشه ...) . جالبی ماجرا هم این جاست که حدودا نصفه شبا سرعت بالای 900 کیلوبایت میاد ولی 20 ساعت بعدی قشنگ نابود میشه :n28:
کسی اطلاعی داره در مورد این مشکل و یا صحت موضوع ؟
بعد از چهار ماه پیگیری برای عدم انتن دهی 3g&4g هیچ خبری جز چند تا تماس برای اطمینان از وجود مشکل هیچ خبری نشده
دیروز تماس گرفتم که پس چی شد؟
هیچ پاسخی نداشتن گفتن پیگیری میکنن
امروز دوباره زنگ زدن مشکلتون حل شد؟
میگم مگه کاری کردید میگه نه گفتم شاید همینطوری حل شده باشه :O
Sent from my iPhone 6s+
نکته جالب اینه 12گیگ گذاشته روی دانلود بعد برنامه زده 1.5ساعت دیگه دانلود میشهنقل قول:
یادمه وایمکس که گرفته بودم اولش 256 بود بعد یک فیلم 700مگ می خواستم دانلود کنم می زد 12 ساعت
الان دیگه دانلود از چشمم افتاده الان که سرعت رفته بالا دلم می خواست هزینه اینترنت هم پایین می اومد
چرا همیشه اروپا امریکا از ما جلوترند هیچ مشکل اینترنت حجمی ندارن دلم می خواد انلاین فیلم نگاه کنم ولی زود حجم رو می خوره
175000تومن صد گیگ گرفتم برای یکسال ولی می دونم زودتر از یکسال تموم میشه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
حجم صد گیگ رو یکجا میده؟نقل قول:
*555#نقل قول:
بسته بلندمدت رو انتخاب کن
مگه میصرفه اینترنت ایرانسل؟نقل قول:
گیگی چند درمیاد؟
نکنه من خوابم و باید برم سمت ایرانسل
آره واسه من که خیلی به صرفه ست!چون شهر ما هنوز همراه اول 4G نشده سرعت پایینه و وقتی دانلود شبانه همراه اول میزاری اول 1مگ بود الان شده 400 ی سره هم قطع و وصل میشه!!ولی ایرانسل بسته شبانه 2تومن میدی تا 60 گیگ اجازه دانلود داری ولی من با این سرعت متسفانه 27 گیگ بشتر نمیتونم تو هر 3ساعت شبانه دانلود کنمنقل قول:
من چند روز پیش 15 تومن شارژ کردم جرا هیچی نداد به من!!!!شرایط خاصی داره؟!نقل قول:
من پریروز 16 تومن شارژ کردم که SMS داد 4گیگ رایگان بشما تعلق گرفت.نقل قول:
فکر نمیکنم شرایط خاصی داشته باشه.
داداش برو خدارو شکر کن همین قدر رو میتونی دان کنی . با 4G در بهترین شرایط و خرید دوبسته ک 6 ساعت تونستم دان کنم به زور 18 گیگ شد :n14:نقل قول:
ولی خب بستگی به مناطق داره و شانس . من ک نه از ADSL شانس اوردم نه از 4G :n27:
ولی بازم به صرفه تره حتی بتونی با این 2 هزارتومن 2 گیگ هم بگیری خیلی ب صرفه اس داری پول نصف یه گیگ نت مخابرات یا شرکت های دیگه رو میدی و حجم قابل قبولی دانلود میکنی ارزشش رو داره :n09:
نمیگم خوبه ولی با این شرایط خوبه :n41:
من یه تماسی با 700 پشتیبانی داشتم ب من اینجوری گفتند ک هر 5 هزارتومن شارژ 1 گیگ هدیه شبانه داره و هر 20 تومن 4 گیگ و فقط تا 4 گیگ حجم میده و بیشتر از این نمیده هر بار ...نقل قول:
٢٤ ساعت ميتوني فقط استفاده كني
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad