یه صفحه ذخیره شده از ibs از قبلا رو گوشیم بود زدمش دیدم وارد ibs شد حتی وارد اکانتم هم شدم
Printable View
یه صفحه ذخیره شده از ibs از قبلا رو گوشیم بود زدمش دیدم وارد ibs شد حتی وارد اکانتم هم شدم
دوستانی که به آی پی 5.233 متصلن
برای استفاده از کل پهنای باندتون در ساعات شبانه idm رو روی 32 کانکشن ست کنید و 3 تا 4 فایل رو باهم همزمان دانلود کنید
کمی تا قسمتی جواب میده :n33:
بچه ها چقد زمان میبره بعد از واریز پول تو پرتاک تا اینترنت فعال شه؟:n06::n06:
سلام دوستان . شماره فکس ضحی کیش برای تخلیه پورت چنده ؟؟؟؟ می خوام فرم را فکس کنم
این شماره اصلا در شبکه نیست که !!!
06133338738
بعد از خرید سرویس مودمتونو یکبار خاموش روشن کنید. فعال میشهنقل قول:
واااااااای وااااااااااااای بدبخت شدم:n34:
سامسونگ قضیه چیه دان استریممو پایین آوردن نکنه اینجا داره مانتیتور میشه
انگار یکی یکی دارن خطوط تلفنو چک میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه آپ استریممو بالا بردن
دوستانی که دان استریم بالا داشتید بغیر از سامسونگ دان استریم شما پایین نیومده؟
آقا برای دانلود شبانه باید خاموش روشن کرد؟ من پاس مانامادم :n28:
مخابرات اصفهان میخواد 20مگ بده مخابرات تبریز هم که تا جایی که خط تلفن بکشه خطو میبنده تازه از اکانتینگ محدودیت سرعت هم نداره یعنی اگه خط کسی تا 20مگ بکشه واسش رو 20مگ میبندن بدون محدودیت از اکانتینگ در صورتی که پهنای باند مخابرات خوزستان بهتر از اصفهانه اونوقت ما هنوز درگیر دان استریمیم:n21:
من 2 مگ دارم از دیروز ( 4 شنبه ) سرعت اومده بود پاییننقل قول:
ولی معمولا تورنت که میگیرم سرعت دانلود بالای 200 هتش معمولا (داخلی به ندرت دان میکنم من 99 درصد تورنت )
کسی جواب مارو نمیده؟
آقا برای دانلود شبانه باید خاموش روشن کرد؟ من پاس مانامادم
2ساعت نتم قطع شد الان که وصل شده میبینم قفل شده رو 2.185.2x:n34:
نمیدونم کی اینجا داره سنگ میندازه:n24:
انگار دوران خوشی ها به پایان رسید:n22:
آقا این چه وضعشه 5.233 علنا ر---ده بازی انلاین که هیچ! صفحه به زور باز میشه الان من تو تست پینگ منتظرم یه پینگ سالم بیاد!!! همش تایم اوت!!!!!!!!!:n21:
بگرد ipخوب گروهتونو پیدا کن هر گروه یه ipداره که سرعتش خوبه الان من تقریبا 200بار ipعوض کردم تا 37.221 واسم اومد الان ipخوب گروه ما شده 37.221 فکر کنم چون خیلی سریع صفحه باز میکنه دانلودش هم یه لحظه تست کردم خوب بود ولی 2.185 از 40بالاتر نمیرفت اونم با سایتای ملینقل قول:
اون قطعی 2ساعته یه تغییراتی توی گروهمون ایجاد کردن فکر کنم همین بود
دادا من 100 بار ریست کردم بازم همین پینگ بین 150-500 میاد همشونم تایم اوت دارن دقیقا یه پینگ رد بشه 4-5 تایم اوت پشت سرشه!!!:n03:نقل قول:
سرعت دانلود من که 35 بود این چند روزه شده 10-15:n21:
100% تو گروهتون یه ipهست که سرعتش بالاست باید بگردی پیداش کنی برا منم تا امروز فقط 2.189 سرعتش کامل بود بعد از قطعی 2ساعته دیگه 2.189 نیومد واسم ولی الان مثل اینکه 37.221 آی پی خوب گروهمون شده تا ببینم شب چطور میشهنقل قول:
این 37.221 الان صفحاتو مثل برق باز میکنه پینگش هم 180-250
5.233 یعنی 5.233 . چند روزه شبا مشکل پیدا کرده و علنا چیزی به نام اینترنت وجود نداره شبا . حتی یه فیلم 2 مگابایتی رو با واتس اپ نمیشه باز کرد . مگه دانلود منیجر رو بزاری رو 32 کانکشن اون چند تا فایل با هم رو دانلود .نقل قول:
5.233 اصلا عوض نمیشه من یه بار گذاشتم رو حالت bridge نزدیک به 200 بار کانکت کردم که شاید ip عوض بشه اما عوض نمیشه .
ممکنه ip خوب گروهتون همون 5.233 باشه ولی عدد دوم یا سوم فرق داشته باشهنقل قول:
واسه من شب و روز داغونه...این ای پی هم به هیچ وجه عوض نمیشه حتی اگه 1000 بار کانکت کنی...چون خودم همینکارو کردم و نشدنقل قول:
رنج ip 5.233 به این صورت ( این مشکل از ویرایشگره شما yyy ها رو سمت راست بزارید)نقل قول:
5.233.205.yyy
تا
5.233.220.yyy
دادا همه زیر گروههای 52.233 رو تست کردم همشون تایم اوت دارن..پینگ میاد رو 150 ولی همش تایم اوتهههه کلا این ای پی همش تایم اوتهههه این 4-5 روزه:n34:نقل قول:
ميدونم مال iran telecomunication هم هست قبلا كه اين ipواسم ميومد عوضش ميكردم خيلي سرعتش افتضاح بود چه برسه به الان كه تعداد زيادي كاربرو هم انداختن روش
برا شما دان استريمو پايين نياوردن؟
واسه من از اول پایین بود
مخابرات امروز خیلی ضدحال زد
سامی برا تو پایین نیاوردن؟
انگار دارن همه خطها رو چک میکنن چون 2روز پیش هم دان استریم خط سامسونگو پایین آوردن
کیفیت اینترنت افتضاحه، اصلا از ساعت 2 ظهر به بعد، هیچ! :n34:
فرشاد خبری نداری امیدوارمون کنی؟
یا من بعد از این دوره برم یه ISP دیگه؟ :n35::n35:
نه. فقط قطعی خیلی زیادهنقل قول:
نه والا فعلا دان استريمو پايين آوردن و 2.189رو گرفتن اعصابم خورده:n27:نقل قول:
فرشاد ادرس پرتاک رو واسم بزار
امروز کل bookmarks هام پاک شدن:n19:
10.232.139.186نقل قول:
شایان بعد از قطعی 2ساعته ip 37.221 سرعتش عالی شده صفحاتو سریع باز میکنه تک کانکشنش هم خوبه به نظرم اگر اینجور بمونه بهتر از 2.189 میشه چون پینگش از 2.189بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37 همیشه روزا خوبه مشکلش شبانسنقل قول:
2.189 هم حالا نمیاد باید به وقتش شکارش کنی :n09:
رو 2.189 بودم لامصب از 6قطع شد تا ساعت 9 بعدش هر چی ipعوض کردم دیگه 2.189 نیومد فکر نکنم دیگه بیاد احتمالا یه تغییراتی تو گروهمون ایجاد کردننقل قول:
فکر نکنم رنج ایپی ها که همون هستننقل قول:
2.189 هم باید فردا تست کنیم ببینیم چی میشه
من همیشه تا ساعت 10 هم 2.189 گیرم میومد ولی الان فرق میکنه چون 37.221 سرعتش یه چیز دیگه شده الان هم پینگش داره کمتر و کمتر میشه تا ببینم ساعت 2چطور میشهنقل قول:
از همون اول هم شانس نداشتیم ! بین این همه کاربر اومدن دان استریم من رو پایین اوردن ! :n21::n34: تخلیه ... :n21:
برا منم کم کردن انگار دارن مراکز مخابراتی رو یکی یکی چک میکنن برا تو 2روز پیش کم کردن برا من امروزنقل قول:
سرعت 1مگو کم کردن سرعتش 250کیلوبایت شده شایان 2مگت الان سرعتش چنده؟
سرعت جالب نیست حدود 200 میزنهنقل قول:
یاد قبلا افتادم که روی 37 بودم , همیشه سرعت شبانش خرابه
روی چه آی پی هستی؟نقل قول:
من 2.185.2x هم امتحان کردم سرعتش از 40بالاتر نمیرفت
من الان 37 هستمنقل قول:
2.185 رو ساعت 12 چک کردم داغون بودن صفحه هم لود نمیکردن
میگم تو اگر دان استریمت کم شده پ چرا هنوز سرعتت 4 مگه؟:n13: