شما مودمتون چیه؟ snr margin مودمتون روی چه عددی قرار داره.نقل قول:
من با اینکه خطم روی 4 مگ هست و snr برای دانلود و آپلود روی 40 و 24 قرار داره اما سرعتم هیچوقت از 270 بالاتر نمیره.نمیدونم این دیگه چجور محدودیتیه.
Printable View
شما مودمتون چیه؟ snr margin مودمتون روی چه عددی قرار داره.نقل قول:
من با اینکه خطم روی 4 مگ هست و snr برای دانلود و آپلود روی 40 و 24 قرار داره اما سرعتم هیچوقت از 270 بالاتر نمیره.نمیدونم این دیگه چجور محدودیتیه.
من حدودا 1.5 ساله پیش پارس داشتم.میگفتم چرا اینقدر مصرف ترافیکم بالاست!!!!!! پس بگو دزدانه گرامی.........یه مدت شبانه رایگان قطع شد منم هرچی ترافیک داشتم ترکید!! من نمیدونستم شبانه قطع بود،بعد که فهمیدم کسی هم جواب گو نبود.منم تخلیه کردم.
بالأخره امروز صبح پهنای باند دریافتی منم روی 4 مگ بسته شد
پس معلومه که دیگه میخوان مال همه جا رو، رو 4 مگ ببندن چون قبلاً به من گفته بودن چون منطقه ما وضعیت نرمالی داره، این کارو نمیکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم امشب دریافت خوبی داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود رو چه سرعتی بسته میشه من 128 گرفتم سرعتم دانلودم 120 هستش.
سلام دوستان
کسی میدونه توی مک چجوری میشه پینگ گرفت؟
توی ترمینال پینگ رو میزنم ولی اتفاقی نمیوفته.
زنگ زدم پشتیبانی پارس و اونها هم نمیدونستن!: ))
دوستان 128 پارس آنلاین نامحدود واقعا نامحدوده ؟
یا اینکه بعد از یه حجمی محدود میشه ؟
همین الان دان استریم منو هم 4 مگ بستن... تا دیروز رو 2 بود
یادم نمیاد وقتی روی 2 بود Snr چه وضعیتی داشت ولی فکر میکنم روی عالی بود
الان Snr روی 15 و 14 هست و سرعت دانلود هم افتضاح شده اومده روی 30
در حالیکه همیشه روی 120 بود نمیدونم این سرعت 30 از نوسانه یا خیر!
نامحدود 128
چه کنیم؟ تماس بگیرم برگردونن روی 2 مگ؟
با یه مودم دیگه تست کردم Snr شد 34 و 14
Attenuation هم روی 28 و 19
سرعت دانلود هم تغییری نکرد
وضعیت عادیه؟
پس چرا سرعت دانلودم اومده پایین؟
دیشب یک ساعتی کلا قطع بود 2 تا 7
مثل اینکه بیست گیگ سرعتتون بالاست و بعد از بیست گیگ به سرعت واقعی یعنی شانزده کیلو بایت میرسه.نقل قول:
SNR بالاتر از10 مشکلی چندانی ایجاد نمیکنه....ولی مثلا ممکنه تجهیزاته مخابراتی مشکل داشته باشن...یا کابل کشی ها بی کیفیت باشه..با این SNR دیگه میشه غوز بالا قوز....ولی خوب زیر 10 دیگه یعنی یه مشکل اساسی داره...ومدام مودم Desynchمیکنه....شما اگه میبینی سرعتت کمه...احتملش خیلی کمه از این موضوع باشه...البته شما میتونی زنگ بزنی با پشتیبانی هم صحبت کنی.
این وضعیت snr من در طول شبانه روز هست با 256 کلا شبی 600 مگ میگیره! خط روی 4 مگ بسته شده . سرعت ظاهرا به snr هم نیست به سرویسی که استفاده میکنید هست
من زنگ زدم پارس انلاین اصفهان میگه سرویس 256 هم بگیری سرعته دانت میره رو 300-350!!!!!:sq_14:
مشکل من اینه که تا همین چند ساعت پیش که دان استریم روی 2 بود سرعت دانلودم ثابت روی 120 بود ولی حالا به شدت نوسان داره از 20 تا 100 میانگین 30-40
سلامنقل قول:
تو ترمینال بزن مثلا ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب میده (شما چی میزنی مگه ؟!)
خیلی محترمانه صحبت کنم میشه اینو گفت :نقل قول:
یا جوک میگن یا بعد از یه مدتی یه اتفاقی میفته :دی
اینطوری که دوستان میگن با بستن دان استریم رو 4 مگ نویز زیاد میشه و سرعت پایین میاد که فکر کنم اصلا پشتیبانی شرکت نمیفهمه snr چیه :دی
الان چطوره این SNR من که شبی 5 گیگ می گیرم?
سلام
بچه ها تو پینگ گرفن، TTL بالا باشه خوبه یا پایین؟
TTL پایین بهتره
کسی میتونه بگه سرعت دانلود شبانه که رایگان هست هر کدوم از سرعت ها روی چنده
و هرکس شبانه چند mb دانلود میکنه
متفاوتهنقل قول:
یک شب ممکنه ۵۰۰ مگ( دوماه تمام سرعت شبام رو ۴۰ kb/s بود)
یک شب ۴ گیگ (تازگی ها بعضی وقت ها سرعت میاد رو ۲۵۰)
ببخشید SNR یعنی چی ؟ چی کار میکنه ؟ کم باشه خوبه یا زیاد و به چه دلیل ؟
SNR به معنی نسبت سیگنال به نویز می باشدو به سادگی با تقسیم مقدار سیگنال به نویز به دست می آید.شما به SNR بالا نیاز دارید تا یک ارتباط پایدار و با کیفیت را در خطوط ای دی اس ال تجربه کنید.نقل قول:
به صورت کلی نسبت سیگنال به نویز بالاتر سبب کاهش خطاهای مربوط به اینترنت می شود.
* ۶bB. یا کمتر = خیلی بد و قطعی اینترنت
* ۷dB تا۱۰dB = نامطلوب
* ۱۱dB-20dB = خوب و بدون قطعی
* ۲۰dB-28dB = عالی
* ۲۹dB یا بالاتر = غیر قابل تصور
ولی در کل بهترین راه پیدا کردن جواب = گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد.کسی تو این تاپیک چیزی نبرده؟
:sq_3: ای بابا کو شانس ؟ همش به فک و فامیلا و دوستای خودشون دادن حتما:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
این رو توی ران بزن :
Ping 4.2.2.4 -t
:sq_25:
من با سرعت 512 حدود 900 مگ دانلود دارم .برام عجيبه بعضی ها بالای 4 گیگ دانلود دارن تو همین تایپیکنقل قول:
دوستان سلام
2 تا سوال داشتم اول اینکه چه مدم بی سیمی برای پارس آنلاین خوبه و پیشنهاد شما چی هست؟؟
دوم اینکه مودم هایی که جای USB دارن این پورت برای چی بدرد میخوره؟؟؟
دیشب 7 گیگ دانلود کرد. خوشم اومد
نه بعید میدونم اینجور باشه.من خودم تا حالا بالاتر از 5 گیگابایت دانلود نداشتم اما الان که خطها روی 4 مگابیت بسته شده دانلود رایگان تا 7 گیگابایت هم ممکنه.ولی خب طبیعیه که همه نباید توقع شبی 7 گیگابایت رو داشته باشن.نقل قول:
من به خاطر مشکل مخابرات شهرمون سرعتم از 2.5 مگابیت (320 کیلوبایت) بالاتر نمیره و اغلب اوقات هم روی 270 کیلوبایته اما کاملا مشخصه که امکان دانلود بالاتر هم وجود داره.من در بهترین حالت میتونم 4.7 گیگابایت دانلود کنم که اگه خطم جوابگو بود تا 7 گیگابایت هم به هیچ وجه بعید نبود.در طول هر ماه یکی دوشب بالای 4 گیگابایت میگیرم و بقیه شبها هم کمتر از 2 گیگابایت نمیگیرم.البته با سرویس 1024.
اخه مگه میشه . این رفیقمون یجورایی راست هم میگه . الان من با 256 شبی 500 مگ بزور دانلود میکنم! از لینک مستقیم با 32 کانکشن! جالب اینجاست که قبل از این قانون لعنتی با 256 شبی 800 میگرفت . لعنت بهشون ادم میترسه پورت رو خالی کنه همینو هم ازش بگیرن
تا جایی که یادم میاد وضعیت اینترنت پارس هر روز از روز قبل بدتره. شاید هم مشکل از جای دیگه باشه
تا حالا چند باز اینجا دیدم و خوندم که بعضیها میگن چند شب اگه دانلود نکنی سرعت میره بالا. خودم 5 روز خونه نبودم روز 6 که اومدم خونه دیدم ار شب تا صبح 3000 مگ گرفت! اما از فرداش دوباره سرعت برگشت رو 20 25
حالا خودتون قضاوت کنید که این افرادی که میگن شبی 7 گیگ دانلود دارن روی چه حساب این همه دانلود میکنند؟
البته با 1 مگ شبی 2 گیگ کاملا درسته اما بیشتر نه!
جالب اینجاست که کلا 5 نفر هستن (کمتر یا بیشتر) که میگن این همه دانلود میکنیم.! هر روز هم عکس میزارن.. یجورایی ادم فکر میکنه این ادمها کارشون اینه که یورایی تبلیغ کنن. اخه همین افراد توی فروم همسایه هم میرن عکس میزارن
از تمام افرادی که به این تاپیک مراجعه میکنن خواهش میکنم چشماشون رو باز کنن تا توی چنگال این پارس افلاین دزد گیر نیفنتن که اخرش میشه بدبختی. بهترین انتخاب الان isp های محلی هستند
اگه تو این تاپیک میذارن حرفی نیست.اما اگه دیدید یه کاربر پارس آنلاینی رفت و تو تاپیکهای دیگه هم عکس کذاشت دیگه قضیه فرق میکنه.اون دیگه تبلیغ برای پارس محسوب میشه چه عمدی باشه و چه سهوی.من این موضوعو چک نکرده بودم که ببینم کسی تو تاپیکهای دیگه هم برای پارس تبلیغ میکنه یا نه.هر جا همچین چیزی دیدید اسم اون کاربر گرامی رو تو این تاپیک ذکر کنید تا بشناسیمش و پستهاشو بعنوان اسپم گزارش کنیم.نقل قول:
اما بازم لازمه یه نکته رو یادآوری کنم و اون اینکه خیلی از دوستانی که از دانلودشون عکس میذارن فقط شبهایی که سرعتشون خیلی بالاست و حجم زیادی دانلود میکنن ازش عکس میذارن.این یه جور سنت خیلی قدیمی تو این تاپیکه.حتی یادمه پارسال یکی از دوستان تو این تاپیک یه عکس از دانلود شبانه 6 گیگابایتیش گذاشته بود که اون موقع غیر ممکن بود و خودش هم گفت قصد شوخی داشته.اما به هر حال از قدیم هرکسی رکورد بالاترین دانلودشو تو تاپیک میذاره و این به این معنی نیست که یه نفر هر شب 7 گیگابایت دانلود داره.یعنی 210 گیگابایت در یک ماه با هزینه 20 هزار تومن.به قول عادل فردوسی پور ما که پشت گوشمون مخملی نیست.
نقل قول:
شاید فقط 1 درصد از این آمار درست باشه و به این 1 درصد جایزه تعلق گرفته باشه
آخه من نمیدونم شرکتی که لنگ 2 الی 3 هزار تومانه من و شماست میاد حدود 100 میلیون تومان جایزه میده ؟؟؟؟؟؟
سکه نیم اگه باشه حدودا 500 توامن و ربع 250 تومان پس کل 100 تا سکه نیم میشه 50 میلیون و کل ربع سکه ها میشه 25 میلیون که با اون 206 جمعا میشه 100 میلیون
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا تورو خدا گول اینا رو نخورید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود.
دوستان ؛ زیاد به بحثش دامن نزنید.
کاربر به خاطر همین کارهاش و بی ادبی هاش بن شد اما خب جدیدا با یوزر جدیدش هم همون رویه رو ادامه میده پس به نظر من بهتره که شما زیاد وارد بحث های حاشیه ای نشید.
منم احتمالا پارس آفلاینی بشم :دی
من یه جای دیگه خوندم که این اسامی من درآوردیه.نقل قول:
این همه یوزر تو این تاپیک داریم اما جای تعجبه که هیچکی هیچ جایزه ای نبرده.
شک نکیند از مال خور ترین شرکتهای ایران همین پارس افلاینه! مثال میزنم براتون :
الان من سرویس 256 سه ماه 20 گیگ دارم، این سرویس بعد از اومدن سرویس هاینامحدود حذف شده!! میدونید چرا؟ چون مثلا من ماهی 20گیگ دارم و حدقل هر شب 1.5 گیگ دانلود دارم با این حساب از کسایی که نامحدود میگیرن بیشتر دانلود دارم!! در صورتی که اونا پول بیشتر میدن برای همین این سرویس 20 گیگ به صرفه نیست و از لیست سرویسهاشون خط زدن ... و این عملا باعث میشه افردای مثل من سرویس نامحدود بگیرن و پول بیشتری بدن در صورتی که سرویس بدتری گیرشون میاد !!! WTF ?!
اگه میشه راهنمایی بکنید کسایی که نامحدود دارن بعد از دانلود چند گیگ سرعتشون محدود میشه و ایا بعد از اعمال محدودیت لود پیج هم پایین میاد یا نه ؟
این که یه عکس بزاری که نشون نمیده واقعا اونقدر دانلود داشتی براحتی میشه با فوشاپ هرچی خواستی درست کنی من اینترنت یک مگ دارم دیشب 800 مگ بیشتر دانلود نداشتم
ولی با فتوشاپ کردمش 7 گیگ :sq_2:
دوستان اگه میشه یه راهنمایی بفرمایید
تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
مدل مودم شما چی هست؟نقل قول:
فرقی نداره هر مودمی میتونید استفاده کنید.نقل قول:
پورت USB هم یک نوع خروجی Lan حساب میشه با این تفاوت که باید براش درایور نصب کنید تا همزمان دو تا pc متصل بشن. مدل های usb معمولا بیسیم نیستند/
سعی کنید سوالات مربوط به مودم رو در تاپیک زیر بپرسید:
ی سوتی دادی داداش....نقل قول:
ترافیک باقی مانده 5گیگه ولی 6.8 دانلود کردی.سیستم پارس سر حجم باقیمونده ریست میشه.برای موارد بعدی اصلاح کن!