سرویست چیه شما؟نقل قول:
ای خدا مال ما رو هم درست بفرما
Printable View
سرویست چیه شما؟نقل قول:
ای خدا مال ما رو هم درست بفرما
خنده دارترین جک سال : :34:
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت
خوشا به حالت :wac:نقل قول:
[QUOTE=night lord;5003223]خنده دارترین جک سال : :34:
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت[/Q
واقعا!!
قضیه چیه؟:18:
این تیکه رو خوب اومدی :16::16::16::16:نقل قول:
ما كه بخيل نبوديم. :31: :11: سرعت همه زياد باشه چي از من كم ميشه :31:نقل قول:
دم شما گرم . منم مي خواستم زنگ بزنم بپرسم كه شما زحمت كشيدين. :40:نقل قول:
نقل قول:
من eco 512 دارم و الان downstream من روی 542 و upstream هم روی 316 هست به نظرتون اگه سرویسم رو به eco 128 تغییر بدم دان و آپم پایین میاد یا شاتل تغییر نمیده و کماکان همون سرعت 512 رو دارم.
فکر میکنم منظورم رو بد بیان کردم. منظورم این بود که داره شارژم تموم میشه و اگه فقط یک ماه eco128 درخواست بدم برای این یک ماه شاتل down و up رو کم میکنه یا تغییر نمیده؟نقل قول:
درسته جاش اینجا نیست اما ببینین سایت ADrive برای شما باز میشه ؟
برای من باز نمیشه
نمیدونم چرا :41:
نه خراب شده. با پر_*وك_س_ي هم باز نميشه.نقل قول:
نه باز نمیشهنقل قول:
Server not found
فکر نکنم ربطی به شاتل داشته باشه
eco 128 حدود یک روز سرعت روی 160 بسته شده بود امروز که چک کردم برگشت.اما شبانه همون آش و همون کاسه هست:13:نقل قول:
نه باز نمیشه...نقل قول:
پینگ هم که میگیری ازش هاستش را پیدا نمیکنه!:13:
ای بابا
کلی لینک دارم برا دانلود :41:
نکنه تحریممون کردن :19:
آپ کم میشه ولی داون استریم تغییری نمیکنهنقل قول:
Adrive کوچیکتر از این حرفاست:19:نقل قول:
ای بابا
کلی لینک دارم برا دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه تحریممون کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیز میز ان هم بالا نمیاد
با سلام به دوستان یه سوال داشتم اگه با این وضعیتی که الان در شاتل بوجود اومده مخصوصا شبها که سرعت خیلی افت میکنه ایا اگه از اکانت پولی رپیدشیر هم استفاده کنیم باز هم سرعت دانلود پایین خواهد بود؟
درضمن من eco512 دارم و فقط شبها میتونم دانلود داشته باشم.
نقل قول:
up رو که تغییر میدن. down رو هم احتمال داره کمی بیشتر از این ببرن بالاتر ولی یه احتمال کم هم بده که در نهایت افت سرعت پیدا کنی.
تازه میگی یه ماه میخوای سرویس رو تغییر بدی و بعد چی؟ دوباره بیاری رو 512؟
یه ضرب المثل قدیمی (برای تقویت زبان انگلیسی): :46:
The old adage
If it’s not broken, don’t fix it
سلام. حتما شنیدین که شاتل، ترافيك سرويسهاي اكو (سرويسهاي سه ماهه به بالا) را از 10 خرداد زیاد میکنه: ترافیک سرويسهاي سهماهه میشه 6 گيگ.
سوال من اینه:
من تا حالا سرویس یک ماهه می خریدم. این ماه ام که تموم بشه، میتونم یه سه ماهه بگیرم و بعد از اتمام این سه ماه، دوباره برگردم به حالت قبلی و یک ماهه بگیرم؟
خب آره چه ایرادی داره . دوره سه ماهه تموم شده . هر چی دلت میخواد بعدش میتونی بگیری. :31:
سرعت روزانه صفر.
پینگ, حدود 3500.
بازیهای آنلاین, اصلا سرورها رو نشون نمیده!
برای من سرورای کال اف دیوتی ایران پینگشون 20 تا زیاد شدهنقل قول:
سرور های ترکیه هم نزدیک 200 تا!
ping: 568
download:.25Mb
upload: .07 Mb:41:
:41::41::41::41:
با سلام خدمت تمامی دوستان. یه بازی آنلاین هست که شبیه سازی زندگی واقعی هست(کار کردن-رای دادن- مسافرت و ...) . بازی خیلی جالبیه و به اینترنت پرسرعت احتیاج نداره. چند روز بازی کنید خوشتون میاد. اینم لینکش:
اینم لینک راهنمای فارسی بازی:کد:http://www.erepublik.com/en/referrer/ehsan885
کد:http://darkgame.persiangig.com/document/Erepublik%20Milad-a%20learning.zip
چرا شاتل اینکارو با ما کرد؟؟؟
بهش میگم من آرت 128 ام دان استریمم 288 چرا اکو 128 دان استریمش 580 . میگه باید بررسی شه. یه جواب درست حسابی به آدم نمیدن .
این چه ربطی داشت به اینجا!:10:نقل قول:
اینو همینجوری گذاشتم. واسه رفع خستگی. من هم مثل شما از دست شاتل کلافه شدم:24:
حالا یه کاری کنید که اکوها رو هم بیارن روی 160 !!!:41:نقل قول:
آخه اکو 128 که 3 گیگش رو میشه در عرض 2 روز تموم کرد ، شبانه افتضاح داره ، چه فرقی داره روی 2 مگ باشه یا روی 512 یا روی 128 ؟؟
راستی الان وضعیت شبانه آرت چطوره؟
ما کلا شبانه و روزانمون افتضاحه . ولی شبانه بهتر از قبل شده ولی خوووب نشده .
خب بیشتر از پهنای باند دریافتی که نمیتونید دریافت کنیدنقل قول:
الان سرعت شبانه و روزانه روی چنده؟؟
روزانه اگه خوب باشه با 30 کیلوبایت دانلود میکنم اگرم بد باشه که اصلا نمیشه دانلود کرد . ولی شبا افتضاحه . صفحه خوب باز میکنه ولی سرعت دانلود 5 کیلو بایت .
یه خبری امروز شنیدم. گویا شاتل قراره به زودی 1 گیگ هدیه بده.
چرا این شاتل اینجوری شده! اکو 128 سرعت دانلود رو 25 هست و شبا که اصلن حرفشو نزن اصلان دانلود نمیکنه اگه تا صبح روشن باشه خیلی بگیره 300 مگابایت!
برای بقیه هم اینطوریه؟
کسی میدونه چرا نمیشه وارد سرورهای کانتر شد؟
نمیدونم چی کار کردن ولی نمیتونم وارد بشم.
فعلاً به خاطر 22خرداد سرعتهارو آوردن پایین ! بعدش درست میشه
اقا این چی نوشته؟
من 1 روز از دوره سرویسم مونده ، نیاد هدیه رو فردا واریز کنه
چقدرم منت میذارن:
من نمیدونم تعهد شاتل شامل چی میشه؟؟:2:نقل قول:
اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت کاربران عزیزان، بستههای مختلف ترافیک رایگان به سرویس آنان اختصاص خواهد یافت.
فقط به سرویس های اکو ترافیک اضافه کردن نامردا:دی
آرت هم که هیچی دیگه!انگار فقط اکو قطع میشد اون وقع ها که وضع نت خراب بود...
حرفی از اکو نزده!نقل قول:
ضمنا هنوزم چیزی نیفزودن!
میگم چرا سرعت دانلود آرت رو آوردید پایین؟ میگه این تصمیمیه که مسئولین گرفتن. میگه شما سرعتت باید 16 باشه دارن بهت لطف میکنن اگه بیشتر از اینه!
زحمت کشیدن 1 گیگ بخوره توی سرشون بیان سرعت شبانه رو درست کنن که من قبلاً شبی 1300 مگ میگرفتم!!!!!
یه مدت سرعت آرت زیاد شده بود الان کم کردن.
الانم که سرعت اکو 128 رو بالا بردند.
:13:
ما فقط سرعتمون کم شد.الان تقریبا عادی شده.شب ها حدود 900 مگ میگیرم.کسی نمیدونه قراره زیاد بشه یا نه؟
سرویسم اکو 512 هست.