[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان یکی از اشناها رو از پارس اوردمش اسیاتک
سرعت یه مگ گرفتم براش زنگ زدم روی 10 مگ بستم توی روز سرعتش روی 1 مگه ولی شب روی 300 قفل میشه
به نظرتون با شکایت و ... محدود سرعت برداشته میشه ؟؟
اینترنت شبانه آسیا تک مزخرفه
ماه قبل نامحدود 128 گرفتم سرعت دانلودم 20-15 متغیر بود
حالا 256 با 10 گیگ در ماه (2-8 رایگان) روز 150-200 ولی شبانه 25-35 :n34:
خوب شب سرعت اسمی رو دارینقل قول:
چرا اسیاتک تنوع طرحاش این قدر کمه؟ طرحای شبانه رایگانش همش گرونه چون گیگ روزانش زیاده طرح متعادلی نداره؟ مثلا 2 گیگ روزانه و شبانه رایگان باشه ؟
سلام
دوستان این dsl box که میدن چجوریه طرحش؟واقعا تا 10مگ سرعت هست؟تو ساعت رایگان سرعتش چطوره؟(4صبح تا 10)
حجم دزدیم داره آسیاتک؟
دوستان هر کسی میدونه دریغ نکنهنقل قول:
کی نیست توضیح بده چه جوریاس
داداش در اوج شانس و عشق و حالی که با سرویس 1 مگ سرعت شبانت 300 هستش.من و بسیاری از دوستان سرویس 10 مگ آسیا رو داریم سرعت شبانمون هیچوقت 260 بیشتر نمیشه.بعد تازه شما میخواهی شکایتم بکنی؟!!!!:n04:برو حالشو ببر که بهت حال دادن اساسی.:n02:نقل قول:
دوست عزیز بالاترین سرویسش که شهاب 10مگ هستش نهایتش سرعت دانلودش در تایم رایگان شبانه 240 هستش.یعنی تهش شاید بشه 5 گیگ به بالا گرفت که خب تعرفش بالاس نسبت به بقیه سرویسها:n09:نقل قول:
از شانس گندمون خطمون رو 1 سال آبنمانشو ندادیم تخلیه کردن یکی دیگه ثبت نام کردیم اینم 100 درصد رو فیبر نوری میبندن
آسیاتک روی فیبرنوری سرویس نمیده ؟
دوستا سرویس 256 محدودش چقدر معمولا سرعت دانلود میده؟ کسی از مرکز امامت هست؟
میشه با انجام ترفند هایی از نهایت سرعت اینترنت در شب استفاده کنیم؟اگر نه مجبورم برم سراغ پهنای باند اختصاصی چون واقعا من نمیتونم ماهی کمتر از 200 گیگ دانلود کنم.اگر کسی بلده راهکار هایی ارائه بده که بتونیم از حقمون استفاده کنیم.چند ماه پیش سرعتم شب ها اکثرا روی 1.4 بود!الان 2 ماه هست روی 256 قفل کرده
ای بابا چه گیری کردم....... 3 روز نمیتونم حجم باقیماندم رو ببینم !!!!!!!!!!..... هروقت میرم داخل سایت نشون نمیده !
سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید :
من میخام از پارس بیام آسیا تک . سرعت 2 مگ شبانه چند هست ؟ آیا با دانلود های زیاد ما را محدود می کنن ؟
بازم ممنون میشم که پاسخ بدید ..................
سلامنقل قول:
حدود 120
خیر محدودیت نداره،بعضی شبها هم سرعت زیادتر میشه
تماس بگیرید 1544 تلفنی استعلام بگیرید اگر مشکل داریدنقل قول:
در اکثر کافو های نوری بلهنقل قول:
سرعت دانلود تو زمان رایگان نیم چاشت چطور هست؟ سرویس کولاک و شهاب؟نقل قول:
با توجه به اینکه زمان رایگان نیم چاشت کمتره چقدر دانلود میده؟
سلام دوستان
بنده در حال حاضر از شرکتی دیگه سرویس میگیرم سرویسی که میگیرم با سرعت 2 مگ برای یک ماه 25000 تومان میدم و 3 تا 7 صبح هم رایگان هست.که البته سرعت واقعی دانلود چیزی درحدود 350 در بهترین حالت بهم میده.
یه طرح شرکت اسیاتک دیدم سرم سوت کشید اینترنت طرح کیمیا سرعت 2 مگ برای 6 ماه 180 گیگ به قیمت 70000 تومان یا مثلا طرح کولاک با سرعت 4 مگ برای 6 ماه 360 گیگ به قیمت 126900 :n38: لطفا بگید سرعت واقعی اینا در چه حد هست آیا از این شرکتی که در حال حاضر استغاده می کنم بهتره یا خیر؟چون از نظر قیمت خیلی به صرفه تره و واسه هر ماه بین 30 تا 60 گیگ ترافیک دارم
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلام.این کلاهبرداری جدید شرکت اسیا دزد است.که با فریب مردم میخواد واسه خودش درامد کسب کنه!در اصل هزینه سرویس 2مگ با 6 ماه 460 هزار تومن و هزینه سرویس 4مگ 6ماه 760 هزارتومن است.اما برای فریب مردم فقط هزینه یکماه را زده در صورتی که وقتی کاربر این سرویس را انتخاب و برای پرداخت پول به سایت بانک منقل میشه هزینه واقعی را نشان میدهد که همان 460 و 760 هزارتومن است که باید پرداخت بشه.دوستان حواسشون را جمع کنند یه دفعه ضرر نکنند.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما دارید با کمترین هزینه بهترین سرویس را میگرید سرعت 350 عالیه.اصلا همچین سرعتی حتی سرویس 10 مگ اسیا تک پیدا نخواهید کردید.حداکثر سرعت شبانه اسیاتک سرویس 10 مگ با 20گیگ حجم که حدود 75000هزارتومن پاتون میافته با سرعت 240 کیلوبایت است.در ضمن بعضی از شبها هم از حجمتون خورده یا دزدیده میشود.
دوستانی که از اساتک سرویس دارند بگن چطوری هست اوضاع الان ؟
کیفیت خط و سرویس دهی.
ممنون.
کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
سلام
من یه سرویس یکماهه دارم که 7 روز دیگه تموم میشه ، میخوام دیگه تمدیدش نکنم و بعد از دی ماه دوباره یکماهه بگیرم ... باید اون موقع هم دوباره هزینه رانژه بپردازم؟
باید پورتتون رو رزرو کنین یا اینکه سرویس 4500 تومن بگیرین درغیر اینصورت اگه مرکزتون محدودیت پورت دارن تخلیه میشه پورتتون و باید مجددا ثبتنام انجام بدیننقل قول:
پس بهتره که با هزینه کم پورتتون رو داشته باشین تا دوباره مراحل ثبتنام رو انجام ندین
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
سرعت سرویس 4 مگ و 10 مگ 2 تا 8 صبح چطور هست؟
سرعت این سرویس ها تو ساعت نیم چاشت چطور؟
دوستان کسی نامحدود 256 داره؟
سرعت دانلود تو برنزی و نقره ای چجوریه؟!
دوست عزیز من مشترک آسیاتک نیستم ولی خیلی راحت تو سایت 195.ir شکایتشون کنی . واقعا این یه کلاه برداری هستش پس توی اون منوی کشوی 195 گزینه های زیادی داره یادم نیست دقیق ولی در مورد این کلاه برادری ازشون شکایت کن . مطمئن باش برخورد میشه !نقل قول:
دوستان آسياتك هم اينطور كه دوستان ميگن شبانه رايگان جالبي نداره!كسي شركت خوب ديگه اي سراغ نداره؟
من رزرو کردم هزینه رو هم پرداخت کردمنقل قول:
حالا توی پنل از کجا ببینم رزرو شده؟
توی پنل نوشته شده قسمت تمدید سرویس برین اجازه تمدید بهتون داده نمیشه و میگه رزرو شده.نقل قول:
بازم برای اینکه مطمئن بشی یه زنگ بزنگ 1544 بگو رزرو شده یا نه
رفقا یاری بفرماییدنقل قول:
بچه ها عین پارس افلاین اسیاتک هم کاربراش خیلی شبانه های متغیری داره
شبانه من حدود 1 مگ دانلود میزنه و سرعتم دو مگه ولی روزام داغون و از 150 رد نمیکنه
حجم دزدی نداشتم تو این یه هفته
برای دیدن برین تو پنل تو قسمت فاکتورهای پرداخت شده و یا به 1544 زنگ بزنید 1 رو بزنید شماره تلفن با کد شهر بدون صفر رو بزنید میگه خط شما ارسال شده به مخابرات
برای حداقل سرعت روز من زنگ زدم اسیاتک و فهمیدم اگه زیر 1/32 سرعت خریداری شده باشه اونو پایین میدونن و گر نه پایین نمیدونن پس بر این اساس سرویستون رو بگیرید در مورد dslbox ها هم صادقه
ولی اگه شرایط خطتون خوب باشه نویز کمی داشته باشین و از سرور مناسبی داشته باشین قطعا شبانه مناسبی رو خواهید داشت.
در ضمن بچه ها من تغییر دادم از نمایندگی پنلمو
بعد الان تو قسمت حجم باقی مانده و روز باقی مانده و ریز مصرف دو روزه هیچی نزده ،تا حالا برا کسی اتفاق افتاده
ببخشید دوستان من از نمایندگی اسیا تک اینتزنت گرفتم ولی میشه مستقیما هم از خود شرکت سرویس گرفت که برای تمدید نریم مغازه کسی میدونه چجوری مستقیما با خود اسیا تک قرارداد ببندم
زنگ بزنین 1544.....تلفنی ثبت نام کنین
یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم ثبت نام کنین
اما حتی اگه از نمایندگی هم بگیریر برای تمدید دوباره میتونین از پنل کاربریتون استفاده کنین
میشه بگین از کجا هستین و چه سرویسی گرفتین و سرعتش در شب و روز چطور هست؟
نمایندگی ها قیمتو میبرن بالا ( تحربه ای که من از یکی از نمایندگی ها داشتم و البته ازش نخریدم )نقل قول:
کلا از خود پنل بخرید
سرعت شبانه سرویس 512 روی 60 هست ؟
ممنون دوست من ولی پنل اجازه خرید نمیده میگه چون از نماینده خریدی امکان خرید انلاین وجود ندارهنقل قول:
با سرویس دو مگ روز و شب نهایتا 150نقل قول: