سلام...نقل قول:
حتما اسلیم بگیر چون امتحانش رو پس داده:31: روزی 10 ساعت باهاش ور میرم و بازی میکنم براتون بس نیست؟!
قیمت 250 گیگ هم حدود 430 تومنه..(کپی خور شده)
یا حق :)
سلام...نقل قول:
حتما اسلیم بگیر چون امتحانش رو پس داده:31: روزی 10 ساعت باهاش ور میرم و بازی میکنم براتون بس نیست؟!
قیمت 250 گیگ هم حدود 430 تومنه..(کپی خور شده)
یا حق :)
کلا بازیهایی که تو بازار هست خیلی هاشون بصورت فله ای و با سرعت بالا و روی دیسکهای کم کیفیت رایت شدن و دلیل اینکه می بینین بعضی وقتها باید چند بار سی دی رو در بیاری دوباره بندازی هم همینه. من خودم هم قبل از اینکه یه جای خوب پیدا کنم که خودش بازیها رو روی دی وی دی با کیفیت رایت می کرد ، همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی از اونجا بازی می خرم به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم[/QUOTE]نقل قول:
منم با نظر این دوستمون موافقم من تا حالا فقط 1 بازیم این طوری شده که وقتی می زارم open tray میده من اون بازی رو از دوستم گرفتم که معلوم نبود از کجا گرفته ولی الان حدود 10 15 تا بازیه که از پست سفارش میدم همشون درستن به نظر من ربطی به درایو نداره . برای اطمینانتون هم اون بازی فیفا بود در حالی که من با همون درایو خیلی بازی های جدیدتری رو خوندم
سلام
اسلیم الان قیمتش چنده ؟
آرکید جسپر چقدر از فالکون بهتره ؟
من یه پریمیوم فالکون داشتم بعد از 2/5 سال خراب شد.
کسی از BAN WAVE امسال خبر داره که کی شروع شده یا اصلا شروع میشه یا نه ؟
همش می خوام برم لایو ولی دست و دلم می لرزه ...:31:
سلامنقل قول:
ای گفتی علیرضا خان. منم می خوام برم. ترسم دارم برم بن شم. البته رفتم برا چرخیدن اما هنوز بازی نکردم. علی اومد گفت که رفته بازی کرده. حتی انلاین اپدیت کرده . حالا منم شاید رفتم.
250 گيگش الان 440 تومانهنقل قول:
jasper مطمنا از falcon خنك تر و بهتر هست
گرچه خودم نزديك به 3 سال ميشه Falcon دارم و روزي 8 تا 10 ساعت اين كنسول روشنه
ولي الان ديگه falcon اي نيست كه بخواي بخري
همه jasper شدن
و جدا از اون همه دارن ميرن سمت slim و به زودي اين Fat ها هم ناياب ميشن
راستي اون premium شما چش شد ؟
مشكلش چيه ؟
من الان از CoD Bo دارم میام ! مشکلی نبودنقل قول:
سلام
ای گفتی علیرضا خان. منم می خوام برم. ترسم دارم برم بن شم. البته رفتم برا چرخیدن اما هنوز بازی نکردم. علی اومد گفت که رفته بازی کرده. حتی انلاین اپدیت کرده . حالا منم شاید رفتم.
ولی الان رفتم espn رو تست کنم یه آپدیت خواست براش که آپ کردم بعدش یه آپدیت دیگه مخصوص لایو نشون داد که 44 مگه
این یکی رو نمی دونم چیکارش کنم
اقا جون بچه تون نخندين به سوالم
اول اينكه من الان موقعيت شده كه از دبي خريد كنم
اول اينكه متوجه شدم الان به مرسوله هايي كه طرف مياره گير ميدن
من سايز دقيق كارتن 360 رو ميخوام.
اگه كسي داره يه لطف بكنه اندازه بگيره بهم بگه. ميخوام ببينم تو چمدون جا ميشه اصلا؟؟
:10:
سلام دوستان.
جایی رو می شناسید که بازی های اوریج بفروشن یا سفارش بگیرند؟
به چه صورته؟
ممنون.
سلام. من خیلی دنبال این موضوع رفتم ولی به جای نرسیدمنقل قول:
سلام دوستان.
جایی رو می شناسید که بازی های اوریج بفروشن یا سفارش بگیرند؟
به چه صورته؟
ممنون.
يه جا هست كه ميفروشه اما خيلي ادم بي وجدانيه:2: و خيلي هم گرون حساب ميكنه معذرت ميخوام اما پول خون باباشو ميگيره:2:نقل قول:
خواستيد P.M بديد بهتون ادرسشو بدم اما ميل خودتونه كه ازش بخواهيد بخريد يا نه!!!!
از ريليز شدن Gears Of War 2 خيلي گذشته بود ديگه قديمي محسوب ميشد اما ازش قيمت كردم ميگفت 40-45 تومن تازه سفارش ميديد يه مقداري هم بيانه ميديد براتون ميارم.
در كل اگه ازش خريد نكنيد بهتره (من گفتم نگيد نگفتي:31:)
كارتن fat به اين صورتهنقل قول:
31.5
29.5
18.5
از بالا به پايين اولي براي طول و دومي عرض و سومي هم ضخامتش هست
سلام...برای اجرا بازی های جدید باید +LT و آپدیت کرد کنسول رو حالا آموزش اجرای LT هست ؟
درایو liton , قبلا هم LT نصب بوده.....
امکان فرستادن به تهران هم نیست....اگه اموزشی هست راهنمایی کنید تا اجرا کنم؟
ممنون...
دستت درد نكنه پدرام جان. الان اين واسه اسليم هست(با كينكت) ؟نقل قول:
بعد راست ميگن ميگن ضربه گير نداره؟ ممكنه تو بار بهر دليلي ضربه بخوره. اگه واقعا اينطوري هست يه فكري واست بكنم!! نه؟
براي fat هستنقل قول:
اين مدل ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جعبه هاي اين مدل جديد رو نميدونم سايزش رو
از رو اين عكس شايد بتوني حدودي تشخيص بدي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ضربه گير هم بيرونش كه نداره ولي داخلش هست دو سمت كنسول
براي خود من از دبي اوردن حتي 1 خط رو جعبش هم نيفتاده بود چه برسه خود كنسول
می دونم که جای این حرفم اینجا نیست . شرمنده م دیگه شما ببخشین :11: ولی می خوام بدونم اینجا کسی از ارومیه هست ؟
تو ارومیه فقط پاساژ نگین همچین چیزایی می فروشه که اونا هم فعلا اسلیم نیاوردن ( و فکر نکنم بیارن ) :41:
اندازه جعبش با قبلی ها فرقی نداره .نقل قول:
طرف کیه؟!نقل قول:
اول اينكه متوجه شدم الان به مرسوله هايي كه طرف مياره گير ميدن
مگه بازیهای xbox در حد 4-5 تومن نیست؟نقل قول:
از ريليز شدن Gears Of War 2 خيلي گذشته بود ديگه قديمي محسوب ميشد اما ازش قيمت كردم ميگفت 40-45 تومن تازه سفارش ميديد يه مقداري هم بيانه ميديد براتون ميارم.
كسايي كه خيلي ميرن دبي و ميان بهشون گير ميدن. واسه اين ميگم!!
ميخوام بدون مشكل بتونم يه كنسول بيارم !
-
اينجا كه حسابي دزد بازار شده.انصاف هم خوب چيزيه به خدا!!!
نه نیازی به فن نیست فقط کنسول رو در فضای باز و دور از گردو غبار بزار حلهنقل قول:
دوستان هنوزم نمیشه NFSرو بازی کرد؟
با LT+هم نمیشه؟
چرا عزیز خوبشم میشهنقل قول:
e 74 داد یه بار درستش کردم بعد که دوباره ارور داد حل نشد.نقل قول:
پس جریان بن و اینا چی میشه؟نقل قول:
یعنی الان من برم LT+بریزم NFS & Assassin's Creed و Fable اجرا میشه راحت؟
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گذاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
ولی بازی رو نخوند و این ارور رو داد:
THIS DICK IS UNREADABLE
بعد فهمیدم که دو تا آپ دیت رو قبل از این باید نصب می کردم update kinekt advanture , update kinekt animal حالا من باید چی کار کنم که بتونم این بازی رو انجام بدم
چه جوری میشه دستگاه رو به حالت قبل از آپ دیت برگردونم تا اول update kinekt advanture , update kinekt animal رو نصب کنم بعد بازی رو بذارم و از توی بازی آپ دیت رو نصب کنم لطفا یه راهنمایی کنید . دستتون درد نکنه
خواهش میکنم یک نفر یک راهی به من نشون بده .............
جوابتو تو اون یکی تاپیک دادمنقل قول:
جریان بن و اینا رو نمیدونم ولی این 3 تا بازی راحت اجرا میشهنقل قول:
خوب یکی که جریانشو میدونه بگه من مبخوام آنلاین بازی کنم خونقل قول:
آقا یه سوال من هم با آرکید بازی کردم هم با الایت هیچ فرقی با هم ندارن فقط الایت هارد داره ، واقعا ارزش داره 100 اضافه بدم فقط برای هارد ، البته وقتی محیط ساکت باشه صدای رام کمی اعصاب خورد کنه
ولی 100 تومن هم کم پولی نیست میشه یه پراید باهاش خرید
منم همین کار رو کردم
ARCADE خریدم گفتم بعدا براش یه هارد میخرم
الان که هارد میخوام میگن با هارد غیر اصل بری live بن میشی
اصلش هم میگن کارکردست
از من میشنوی الایت بگیر خیالت تخت باشه
ORIGINAL!!!!!!نقل قول:
سلام من همه چیزم واسه live ردیفه lt+ نریختم. ولی اپدیت داشبوری رو کردم که الان دارم nfs رو بازی میکنم. live برام مشکل ساز نیست؟
دقيقا" بريد لايو به سادگي هر چه تمام تر و با كمال ميل بن خواهيد شد:31:
لایو بری به رحمت خدا میرینقل قول:
والا ارزششو داره خیلی هم زیاد داره....نقل قول:
آقا یه سوال من هم با آرکید بازی کردم هم با الایت هیچ فرقی با هم ندارن فقط الایت هارد داره ، واقعا ارزش داره 100 اضافه بدم فقط برای هارد ، البته وقتی محیط ساکت باشه صدای رام کمی اعصاب خورد کنه
ولی 100 تومن هم کم پولی نیست میشه یه پراید باهاش خرید
بالاخره اون کارکرد درایوت میاد پایین یه جورایی اگه هارد داشته باشی و رو اون کار کنی درایو فقط واسه بار اول
یه بوت می کنه و دیگه می خوابه...یدونه تهیه کن..
راستی منم یه زانتیا خریدم 50 تومن ....طرفهای شما گرون میدن.:31:
کلا آپدیت به چه دردی میخوره ؟؟؟ این داشبورد چی هست که بچه ها همش میگن آپدیتش کنیم ؟؟؟؟؟؟ :31:
هر چند وقت یه بار براش آپدیت میاد ؟؟؟؟ و آیا برای مدلهای fat در آینده ( یکسال یا دو سال دیگه ) آپدیت میاد ؟؟؟؟؟؟
کلا ایکس باکس تا چند سال میتونه از بازیها پشتیبانی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
update به 2 صورتهنقل قول:
يكي firmware هست با نام ixtreme كه مختص درايو هست و هر چند وقت يك بار كه قفل هاي جديد روي بازي ها گذاشته ميشه توسط هكر ها مياد براي شكوندن اون قفل ها و اجراي بازي هاي كپي شده
يكي ديگه محيط دستگاه يا همون سيستم عامل هست كه بهش ميگن dashboard
كه اونم هر چند وقت يك بار مياد و امكانات جديد بهش اضافه ميشه
مثلا اين اخري قابليت هاي مربوط به kinect عمده چيزيه كه بهش اضافه شده كه اونم براي بازي ها بايد up بشه
فاصله هاي زمانيش رو هم ميتوني ببيني مثلا سال 2009 كلا 5 تا Up اومد و سال 2010 كلا 2 تا
اينجا هم ليست تمام update هاي dashboard كه اومده و خواهد اومد با تغييراتش هست :
كه همونطور كه نوشته update بعدي براي dashboard در بهار 2011 مياد و جلوش هم نوشته چه چيز هايي اضافه ميشهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software
بله up ها فرقي نداره هم براي slim هم fat مياد
اونطوري كه بار ها مسولين microsoft و سازنده هاي يكي دو تا studio بازي سازي گفتن
تا وسط هاي 2014 هيچ خبري از كنسول جديد نيست و سخت افزار اين 2 ابر كنسول همه نياز ها رو جواب ميده
فرض رو بر 2014 هم بگذاريم كمش تا 2 سال بعدش هم بازي مياد براي 360 ولي نه به اهميت و ابهت كنونيش
ميشه يك چيزي مثل PS2 بعد از 2006
آقایون سلام . راستش من به روش دو تا فابل 10 مگی kinect-adventures و kinect-animals و سپس آپدیت توسط دیسک nfs hot pursuit یا ac brotherhood کنسولم رو به روز کردم و بدون مشکل بازی میکنم . یعنی lt+ رو نریختم . حالا من لازمه lt+ رو بریزم یا مهم نیست ؟ من الان به live وصل شم مشکلی پیش نمیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی خوب بکنید ، چون نیاز دارم برم live ولی میترسم مشکلی پیش بیاد .
موفق باشید .
دوست عزیز اگر بخوای به لایو وصل بشی باید LT Plus داشته باشی و بازی هارو هم دوباره با پچ مخصوص خریداری کنی که هم اجرا بشن هم برای لایو بازی کردن مشکل نداشته باشی / اون پچ کردن بازی هم به فروشنده برمیگردهنقل قول:
بچه ها قیمت به روز کنسول XBOX رو کسی داره ؟
الیت
ارکید
بعد این مدل اسلیم که میگن اومده چطوریه ؟ فرقش چیه ؟ بهتره بدتره ؟