فاصله بايد زياد باشه ، تا ديدي اون نوار پائين صفحه داره پر ميشه از سوژه دور شو.نقل قول:
بعد اون تاكسي ميگيره شما هم بايد با موتور يا ماشين و با حفظ فاصله دنبالش كني وقتي كه از تاكسي پياده شد و بالاي سرش علامت قرمز ظاهر شد بكشش.
Printable View
فاصله بايد زياد باشه ، تا ديدي اون نوار پائين صفحه داره پر ميشه از سوژه دور شو.نقل قول:
بعد اون تاكسي ميگيره شما هم بايد با موتور يا ماشين و با حفظ فاصله دنبالش كني وقتي كه از تاكسي پياده شد و بالاي سرش علامت قرمز ظاهر شد بكشش.
روي دو نفر از افرادي كه اون نزديكيها هستند ولباس سبز پوشيدن و اسلحه هم دارن كليك راست كن وقتي بالاي سرشون علامت سبز اومد دكمه G رو فشار بده و سوار ماشين بشين به علامت زرد مشخص شده روي نقشه بريد.نقل قول:
درصدي از اون مناطق زرد يا بنفش رو هم بايد با شلوغ بازي به رنگ سبز در بياري تا يكي از مراحل بازي رو بتوني انجام بدي.(دقيقا يادم نيست كدوم مرحله)
این پیغام رو موقع زیادی نزدیک شدن میده.فاصلتو بیشتر بکن.:10:نقل قول:
سلام
اون مرحل های که cj باید بره خونه چند طبقه اون خیکی رو بکشه بعد اون پلیس (فکر کنم بهش تمپنی می گن)عجب مرحله طولانی هست بعد از این که با یه ماشین آتیش نشانی فرار می کنه باید تعقیبش کنی ولی میره بالا برادر cj رو بندازه چیکار باید کرد .
نگید که باید ماشینو قبل از افتادن برادرش تنظیم کرد که بیفته توی کاشین توی ماشین ...
میشه یه توضیح در موردش بدین که چی کار بکنم
راستی بعد از این مرحله چند تا مرحله ی دیگه می مونه تموم بشه ؟؟؟!!!
تا جایی که یادمه دقیقا باید همین کارو بکنی! :31: بهتره از همون اولش اجازه ندی فاصلت باهاش زیاد بشه...نقل قول:
داداش این آخرین مرحلشه، طبیعی ـه که باید سخت باشه دیگه...
ایندفه اصلا بهش نزدیک نشدم...کلی باهاش فاصله گرفتم وقتی میخواست سوار تاکسی بشه من کلا اومدم پایین پله ها توی ایستگاه قطار...ولی بازم اون نواره پر شد و fail شدم...نقل قول:
چرا؟
تا جایی که یادمه وقتی طرف میخواد تاکسی بگیره شما باید با حفظ فاصله دنبالش بری و یه وسیله نقلیه واسه تعقیبش جور کنی.نقل قول:
بعد به محل قرار میرسی و طرف پیاده میشه و میره سرقرار،اونجا باید کلکشو بکنی:21:
من خیلی فاصله داشتم....میگم که اون داشت سوار تاکسی مشید من هنوز اون پایین تو پله های مترو بودم یه دفه تند تند اون خطه پر شد و بازی رو باختمنقل قول:
سلام
بالاخره تموم شد این بازی طولانی مرسی از بچه هایی که به من در تموم کردن این بازی به من کمک کردن:10::40:
ببین دوست من باید وقتی که اون منتظر تاکس می مونه بری یه ماشین بدزدی و ....نقل قول:
فکر کنم وقتی توی مترو هست می تونی از کنارش رد بشی و هیچ مشکلی نداره و قتی تاکسی سوار می شه اون فاصله سنج می آد و باید فاصله رو رعایت کنی..
خیلی هم نباید فاصله داشته باشینقل قول:
فاصله متناسب که اون بار هم سریع پر نشه